- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
ya 20. gün yumurtladın yada sen hamişsin :dance:
hadi hayırlısı inşallah canım yaaa:Saruboceq:
ay hadiii inşallahh ama 20.gün yumurtladıysam 15.gün niye güldü test ozaman ben hamileyim diyeee avutayım kendimiŞeniz sağoll canımm
slm kızlar bide şu yumurtlama belirtilerinizi paylaşsanız ne güzel olurdu ... ben hiç bu testi yapmadım. fiziksel olarak anlayamazmıyız yanee.. bugün adetten sora 11. gün kasıklarım acaşip gergiin ve şiş acaba yımırtlıyomuyum. akıntı öle uzamıyo ama annamadım bu işi ben :):1no2:
ufff morelim bozuk
ya ben bu testi anlamadım
ya yumurtlamadım
yada kaçırdım senağlama
canım ben pek belirti yaşamam yada ben anlamıyorum ondan ovulasyon testine ihtiyaç duydum kaydirigubbakcemile3
kızlarr dünde yaptım silik çıktı hayır olsun bakalım ateşimde arttı :teytey:
İnşallah canım yaaaa hadi hayırlısı. Benim malesef bu ay negatif. Aslında çift çizgiyi gördüğüm günden 1 gün önce ve 1 gün sonra birlikte olmuştuk. Ümitliydim bu ay ama olmadı. Vardır bi hayır. Zaten sistit oldum. Antibiyotik tedavisine başlamak zorunda kaldım. Kısmetse gelecek ay artık. Senin güzel haberlerini alırız inşallah.
valla canım bende geçen ay tam güldüğü zaman ve bigün öncesi çalıştım arada bigün boşluk sonra gene ama olmadı rabbim ol demeyince olmuyor napalım..sistit berbat bişey ya bende iki kere yaşadımdı allahh yardımcın olsun canım napalım bizimde meleklerimiz sağlıkla gelecekler.buay olmazsada önümüzdeki aya bal,tarçın,çörek otu benim için eşim içinde keçiboynuzu kürü uygulıcam okuduğum kadarıyla çok işe yarıyormuş cnm aklında olsun seninde..a.s.
kaçıncı gündesin cnm ? keşke resimlerini koysaydın bakardık bizde..
yok kız ne baş şişirmesi şimdi soru birr :) benim testleri gördün sen fotolarını hiç okadar koyulaşmadı diyorsun ama akıntıyada bakılırsa 15.gün yumurtladın bence ..soruu 2:) 4saat öncesine kadar hiç sıvı tüketmemeyi uyguluyor musun bide hergün aynı saatte bakıyor musun bu nedenlerden dolayı senin 15.günkü testin belkide çok belirginleşemedi sen 16.gün çalışmışsındır umuyorum canım..keşke bide ateş ölçmeyide yapsaydın ben öle yapıyorum ikiside sağlamlaşmış oluyor..
buay mesela ateşim artmayınca noluoo dedim bidaha yaptım 19.gün ovulasyon testi yoksa aklıma gelmezdi
o sıvı tüketmesi hatasını yaptım galiba malesef özellikle 5-6 arası yapmaya çalıştım ama en belirgin test 15. gündü canım
evet 16. gün çalıştım
kısmet artık
bu ilk test kullanışımdı
ateş ölçmeye kulaktan ölçen aletim var olmaz dediler eczaneden o kol altı olanları verdiler onuda yapamamıştım
beceriksiz ben :mymeka:
ay hadiii inşallahh ama 20.gün yumurtladıysam 15.gün niye güldü test ozaman ben hamileyim diyeee avutayım kendimiŞeniz sağoll canımm
sonucunu merak ettim cancer.hamile misin? bizi haberdar eder misin?
tabiki cnm ya kesinlikle haberdar ederim inşallahhh hamileyimdir .. ben 15.günde ve 19 günde pozitifi gördüm ya regl tarihi olarak 19+14 =33 gün olarak hesaplıyorum cnm bakalım ne olcak daha 9günüm var.:Saruboceq: dualarınızı bekliyorummm. eğer 15.günkü pozitifliği alırsam bu cuma günüm sizce ne yapayım??
Oncelikle guzel haberlerini bekliyoruz umarim hamilesindir Cancer. Ancak ben bi sey sormak istiyorum 15. gun ve 19 gun pozitifi gordum diye yazmissin. Anlamadigim 15. gunden 19. gune kadar hep pozitif mi gosterdi (yani 16,17,18 gunler de mi pozitifti) yoksa 15 gun pozitif cikti sonraki gunler negatif ve 19 gun tekrar mi pozitif oldu? Cunku ben cok net bir cizgi goremedim kendimde bir kac gun silik bi cizgi ciktiktan sonra negatifi gorunce test yapmayi birakiyorum bu yuzden cevabin bana yardimci olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?