• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar birde aranızda rahim tersligi olan var mi
İnşallah canim bende ilk kez gülen yüz gördüm çok heyecanlıyım :dua:Allahım herkese nasip etsin olmazsa zaten bende birakacam test işlerini artii
Birde sabah ilk idrarla yapıyorsun dimi? Clearblue ilk idrar istiyor cunku. Bak birde şunu yap gülen yüzü gordum değerlendirdim bitti diyip sakın bırakma. Adet olana kadar devam et. Ben çok pişman oldum devam etmediğime. Sen mutlaka devam et inşallah tutunacak kuzucuklar:)

Kızlar birde aranızda rahim tersligi olan var mi

Birde sabah ilk idrarla yapıyorsun dimi? Clearblue ilk idrar istiyor cunku. Bak birde şunu yap gülen yüzü gordum değerlendirdim bitti diyip sakın bırakma. Adet olana kadar devam et. Ben çok pişman oldum devam etmediğime. Sen mutlaka devam et inşallah tutunacak kuzucuklar:)

Gercekten mi gecen ay hep akşam üstü yaptım testi o yüzden hiç gülen yüz görmedim ozaman bu sefer sabah yaptim bunü öğrendiğim çok iyi oldu inşallah dünden beri çok fazla göğüslerim agriyo kasik ağrılarımda var ama ben normal adet olacağım zamanlarda aynı şeyleri yaşıyorum. Tavsiyeni uygulayacağım :KK15:

Gercekten mi gecen ay hep akşam üstü yaptım testi o yüzden hiç gülen yüz görmedim ozaman bu sefer sabah yaptim bunü öğrendiğim çok iyi oldu inşallah dünden beri çok fazla göğüslerim agriyo kasik ağrılarımda var ama ben normal adet olacağım zamanlarda aynı şeyleri yaşıyorum. Tavsiyeni uygulayacağım :KK15:
Canım şuan söyledilerin yumurtlama belirtileri akıntina da dikkat et bugünleri kaçırma çalışmaya devam:KK200:

Arkadaşlar merhaba bu benim dün sabah ve akşam uyguladığım test.Bu sabah çizgi kayboldu .Tecrübesizim bu testler konusunda.Buna göre dün yada bugün yumurtlama günüm mü oluyor? Test elime dün ulaştığı için dün yapmıştım.Hemen 2 çizgi çıktı.şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Eklentiler

• 20170112_170546.webp
    20170112_170546.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 109
Arkadaşlar merhaba bu benim dün sabah ve akşam uyguladığım test.Bu sabah çizgi kayboldu .Tecrübesizim bu testler konusunda.Buna göre dün yada bugün yumurtlama günüm mü oluyor? Test elime dün ulaştığı için dün yapmıştım.Hemen 2 çizgi çıktı.şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
canim en koyu olduktan sonra siliklestiginde catlamis oluyor :)

Merhabalar,

Ben arkadaşım adına soru sormak istiyorum. Üstteki test cuma akşamı, alttaki pazar sabahı yapılmış. Cumartesi gününü değerlendirmiş ama doğru mu diye sorar.

Eklentiler

• 20170115_102321-1.webp
    20170115_102321-1.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 94
kızlar selam nasılsınız?Rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımızda görmeyi nasip etsin benim ovu. testim de bu bugün yaptım ne diyorsunuz ?

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-17-13-02-58.webp
    Screenshot_2017-01-17-13-02-58.webp
    2 KB · Görüntüleme: 81
Sayınız düşükse silikleşmeye başladıgında(çatladıgında)dene istersen sen bilirsin canım olucagı varsa her turlu olur
Olmayacagı varsa da benim gibi tup bebek yaptırsanda olmaz.

:( doğru olacağı varsa her şekil oluyor ben 2015 aralık ayında bi bebeğimi kaybettim 2 aylık idi inan ki o ay 1 veya taş çatlasın 2 kere olmuştu 1 yıldır deniyoruz bide bu ovulasyon testini deneyeyim dedim şans işte :( tüp bebek için maalesef imkanım yok

:KK43: doğru olacağı varsa her şekil oluyor ben 2015 aralık ayında bi bebeğimi kaybettim 2 aylık idi inan ki o ay 1 veya taş çatlasın 2 kere olmuştu 1 yıldır deniyoruz bide bu ovulasyon testini deneyeyim dedim şans işte :KK43: tüp bebek için maalesef imkanım yok
Dene canım zaten hamile kalabiliyormussun ins bu sefer saglıcakla gelir bebişin
Bizde belli baslı sorunlar var o yuzden tup denemiştik

Merhaba Kızlar;
Ben de bu ay ovoluasyon testi aldım, çok heyecanlıyım çünkü 3 yıl evvel tiroid ameliyatı oldum, hani hep derler ya tiroid çok etkiler diye, hep kafama takılıyor, doktor sorun değil , abartıyosun dese de hep içimde bir korku var, 'babystart' marka aldım, dün reglin 10. günü olmasına rağmen ikinci çizgi hiç yoktu, sadece tek çizgi var:KK43: İkinci çizgiyi hangi gün yakalayacağım bakalım,paylaşacağım:)
İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Canim mrb adet günün kaç gün sürüyor benim 29 sürüyor ocak ikide adet gördüm bugün yaptım ilk testte çift cizgiyi yakaladım gousm hafif sis gibi karnımda öyle bide akinti çoğalıyor günlük Ped kullan akıntıyi izle 13 ünde olmuyor tam yumurtladigin gün akinti oluyor bildiğim bu kendimden örnek vererek aciklamaya calistim birde penapp diye bir takvim indirdim oda gösteriyor bugünü gösterdi yakaladım bol sans

Back
X