- 23 Temmuz 2016
- 164
- 103
- 53
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #50.721
kızlar heyecanlı bekleyiş devam ediyor dua ediyo muyuz birbirimize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kızlar heyecanlı bekleyiş devam ediyor dua ediyo muyuz birbirimize[/QUOT
sonuna kadar canım benim :)![]()
benim şafak 7![]()

çalışmaları aksatma madem altın günlerinmiş bunlar![]()
Benimde şafak 7 çok stresli geciyo zaman geçmiyo sanki![]()
İnşallah herkes hayırlı bi sonuç alırbilirim bilirim çok zor![]()
İnşallah herkes hayırlı bi sonuç alır
Amin canım benim inşallahİnşallah herkes hayırlı bi sonuç alır
Ovulosyonu hangi satte yaptın çünkü sıvı alımı inceltiyor canım ya bide aynı saatlerde mi çünkü dikkat edilmesi gereken şeyler varEki Görüntüle 1942011 Arkadaşlar birşey sorabilir miyim altdaki 13. Gün en koyu o gün oldu ama tam kopkoyu olmadı 14.gün üste ki siliklesti bugün 20. Günüm hala üstdeki gıbi silik devam ediyor acaba yumurta çatladı mi yok sa daha olmadı mı. Birde ateşim hala düşük.. lütfen bana bir akıl verin![]()
silik olmasina takilmayin canimmm ...onemli olan en koyu piki bulmak:) benim de hep silikti heheheh ama ilk ay denememle tuttu ovulasyonlaEki Görüntüle 1942011 Arkadaşlar birşey sorabilir miyim altdaki 13. Gün en koyu o gün oldu ama tam kopkoyu olmadı 14.gün üste ki siliklesti bugün 20. Günüm hala üstdeki gıbi silik devam ediyor acaba yumurta çatladı mi yok sa daha olmadı mı. Birde ateşim hala düşük.. lütfen bana bir akıl verin![]()
selam canım benim anladığum kadarıyla evet amaBu da dunki testtim normalde hep boyle silikti