• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

dün ve bugün ait ovulasyon testim ekte dünkü inanılmaz koyu bugün de inanılmaz silik :işsiz:

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-17-13-02-58.webp
    Screenshot_2017-01-17-13-02-58.webp
    2 KB · Görüntüleme: 60
  • 2017-01-18.webp
    2017-01-18.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 56
2017-01-13_21.32.13.webp
Arkadaşlar birşey sorabilir miyim altdaki 13. Gün en koyu o gün oldu ama tam kopkoyu olmadı 14.gün üste ki siliklesti bugün 20. Günüm hala üstdeki gıbi silik devam ediyor acaba yumurta çatladı mi yok sa daha olmadı mı. Birde ateşim hala düşük.. lütfen bana bir akıl verin :(

Eki Görüntüle 1942011 Arkadaşlar birşey sorabilir miyim altdaki 13. Gün en koyu o gün oldu ama tam kopkoyu olmadı 14.gün üste ki siliklesti bugün 20. Günüm hala üstdeki gıbi silik devam ediyor acaba yumurta çatladı mi yok sa daha olmadı mı. Birde ateşim hala düşük.. lütfen bana bir akıl verin :KK43:
Ovulosyonu hangi satte yaptın çünkü sıvı alımı inceltiyor canım ya bide aynı saatlerde mi çünkü dikkat edilmesi gereken şeyler var

Eki Görüntüle 1942011 Arkadaşlar birşey sorabilir miyim altdaki 13. Gün en koyu o gün oldu ama tam kopkoyu olmadı 14.gün üste ki siliklesti bugün 20. Günüm hala üstdeki gıbi silik devam ediyor acaba yumurta çatladı mi yok sa daha olmadı mı. Birde ateşim hala düşük.. lütfen bana bir akıl verin :KK43:
silik olmasina takilmayin canimmm ...onemli olan en koyu piki bulmak:) benim de hep silikti heheheh ama ilk ay denememle tuttu ovulasyonla

Kizlar bu testti bu gun sabah yaptik sizce pik olmus mu bu gun catlama iynesi olacaktim oyleden sonra

Back
X