Ovulasyon

Yinede bir oncekinden silik gorunuyor bence. Ondan sonra bidaha yaptinizmi? Daha rahat yorum yapabiliriz birtane daha varsa
Banada yardimci olurmusunuz??? Bende ovulasyon testi yaptim silikti sonra 2 gün kirmizi oldu degerlendirdik siliklesti yine daha sonra ki 2 gün hic yoktu t cizgisi fakat bugun yaptigimda tekrar silik cikti neden acaba ?

Banada yardinmi olun lutfeenn !! Ovulasyon testi yapgim yumurtlama gununu yakaladim degerlendirdik o gunleri sonra 2 gün hic yoktu cizgi hic gorunmuyodu bugun yapinca testi tekrar silik gorunuyo kafam karisti tamamen yok olduktan sonra neden silik cikti bugun ??

Banada yardimci olurmusunuz??? Bende ovulasyon testi yaptim silikti sonra 2 gün kirmizi oldu degerlendirdik siliklesti yine daha sonra ki 2 gün hic yoktu t cizgisi fakat bugun yaptigimda tekrar silik cikti neden acaba ?
Canm arada artip silik cikabiliyor. Önemli olan en koyu olan günü yakalamak. Sonra da hamilelik varsa adete birkac gun kala o en koyu olan gibi tekrar koyu çıkıyor hatta daha koyu. Silikleri dikkate alma

Canm arada artip silik cikabiliyor. Önemli olan en koyu olan günü yakalamak. Sonra da hamilelik varsa adete birkac gun kala o en koyu olan gibi tekrar koyu çıkıyor hatta daha koyu. Silikleri dikkate alma
Adete birkac gun kala kopkoyu cikarsa bu hamilelik anlamina mi geliyo ?peki ben adet olana kadar ovulasyon testi yapmaya devammi ediym ? Ayin 25 inde adet olcam.

Adete birkac gun kala kopkoyu cikarsa bu hamilelik anlamina mi geliyo ?peki ben adet olana kadar ovulasyon testi yapmaya devammi ediym ? Ayin 25 inde adet olcam.
Evet canm ben de bu şekilde ogrenmistim. Ama dikkat et baya koyu olmasi lazim. T cizgisi C den bile koyu olacak hergun yapmana gerek yok son 3 4 gun kala baslasan yeter. Ondan once varsa bile cikmayabiliyor.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var,şimdi ben pkoluyum 2 yıllık evliyim 3 Aydır bebiş istiyoruz her neyse iki Aydır da hasta olamadım soğan kürü yaptım 15 gün boyunca o Arada kaşık ağrısı bel ağrısı yaşadım fazlasıyla hasta olucam herhalde derken ovulasyon testi yapayım dedim 5li miratech aldım ve hepsini yaptım sizlerin de görmesi için atıcam .. testi yaptığım ilk gün koyu rengi gördüm akşamına ikinciyi yaptım biraz daha açıktı rengi ama bariz belliydi ertesi gün bir tane daha yaptım rengin biraz daha açıldığını gördüm akşamına tekrar yaptım iyice açılmıştı an itibari ile tekrar yaptım renk bir öncesi günden daha koyu ( aslına bakarsanız ben bu çizgileri de görebileceğimden pek emin değildim ama Allah'ımın bir mucizesi oldu galiba çok sevındım)... ben pek bişey anlamadım catladı mı catlayacak mı günleri de değerlendiriyoruz bu Arada gün aşırı bu aralar ama acaba boşa mı kürek cekıyoruz dedim ya adetlerim ınanılmaz düzensiz bana şu testlerin anlamı nedir bi anlatabılırmısınız rica etsemmm
Bu arada rabbim bebiş isteyen herkese tez vakıtte versin sağlıcakla inşallahhh

Eklentiler

• image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 63
Bende yapıyorum ama bende bısey anlamadık

Canım bu testlerde hiçbiri pozitif değil. Lh hormonu zaten dalgalanır normal günlerde siliklik oranı değişebilir. Pozitif olması için t çizgisinin c ile aynı koyulukta yada dahada koyu olmadı lazım. Bu testlerde hepsi silik. Bak sana örnek olarak kendi testimi atıyorum. Bak canım ilk test negatif. İkinci test yumurtlamanın yaklaştığını gösteriyor. Üçüncü test pik yapmış yani t çizgisi dahada koyu. 24-36 saat içinde yumurtlama olacak anlamına geliyor. O testle birlikte sabah akşam tekrarlayarak takip ettim tam 2 gün pozitif devam etti ve sonra yine silikleşti. Yani yumurtam çatladı silikleştiğinde. Senin testlerinde pik yok. Ama ilk testin en koyusu. Acaba ağrım oldu dediğin dönemde yumurtladında test yapmayamı geciktin acaba kaçırmış olabilirsin piki. O ilk testin koyuluğuda ondan olabilir. Pko değilim ama korunmayı bıraktığımdan beri döngüm çok değişti her ay farklı oluyor. Bende adetim bittikten 4/5 gün sonra teste başlıyorum piki yakalayana kadar. Sen geç kalmışsın ve 5 testle takip edemessin ben 1 döngüde 15-20 test harcıyorum. İnternetten sipariş veriyorum çok uyguna geliyor

Eklentiler

• B76EDE07-E938-4D06-8916-AAC608039C68.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 65

Teşekkür ediyorum arkadaşım çok açıklayıcı bir cevap olmuş daha da netleşti şuan kafamda..
Takibi bırakıp doktora gıttım dediğin gibi çizgilerden kafam döndü adetim dee çok gecıktı tarlusal ile söktürdük hormon testi verdim 21.gün tekrar kan verıcem bakalım yumurta takibi o şekilde yapılacak .. ben de netten aldım ovalasyon testlerini adetimin bitikten sonra tekrar başlayacağım kendım de bakmaya .. bakalım neler olacak hayırlısı olsun hem de tez vakitte olsun

Umarım tez zamanda adetlerin düzene girip yumurtlaman başlar canım. Zaten yumurtlamadığında o ay testler hiç pik yapmıyor. Adet olacağın günüde öyle anlarsın benim düzensizleştiği için adet günümü böyle takip ediyorum. Hoş yumurtlamakta kesin hamile kalacaksın anlamına gelmiyor ben 7 aydır bekliyorum miniğimi Allahım tez zamanda kavuştursun isteyen herkesi inşallah

Canım pko olduğu için bizlerde hergün test yapmamız lazım ben iki ay önce 36.günde yakaladım 50. Gün regli oldu internetten al bol bol geç uygun bide inofolic combi öneriyorum ilk kullandığım ay nasip oldu şükür pko larda çok işe yarıyo bende buradaki arkadaslardan duydum

A

Tamam canım ben o testin takibini bi yapayım hatta alayım hormon testim iyi çıktı ve 12.gün yumurta takibine gidicem bakalım neler olacak Allah büyük

Tamam canım ben o testin takibini bi yapayım hatta alayım hormon testim iyi çıktı ve 12.gün yumurta takibine gidicem bakalım neler olacak Allah büyük
Yap canım yumurta takibine de gitsen evde kendin de yap 50 tanesi 35 tl

Kızlar merhaba. Bugün yumurtlamamın üstünden 6 gün falan geçti. Bikaç saat önce tuvalete girdiğimde çamaşırımda beyaz kremsi akıntı fark ettim. Adete yakın yaşıyordum bunu ama busefer baya gelmiş. Şimdi de tuvalette peçeteye sarımsı sümüksü akıntı geldi. Hani yumurtlarken olan yumurta akı gibi olan akıntı varya. Onun biraz daha sarısı yani. Tekrar mı yumurtluyorum acaba bilemedim. Dün ve önceki günde ara ara kasıklarıma kramp girmişti bugün yok gibi ama

Bende ayni durumu yasiyorum adetime 6 gun var bizde 7 aydir bebek istiyoruz ama henuz bisey yok her ay biseyler hissediyorum gibi ama hüsran. Adet olursam doktora gidcez artik bakalim neden olmuyo...

KIZLAR ben de ovulasyon testi yapıyorum ama silik devamlı aynı zaman da doktor kontrolündeyim 12.gün gel yumurta takibi yapıcaz dedi.Gittim yumurtan sol tarafta bugün yarın Çatlar bu aralar gebelik şansın yüksek dikkat edin dedi haftaya tekrar gidip progestron vericem .. o bahsettiğiniz akıntıları da yasıyorum 2 gündür aynı zaman da test yapıyorum ev de ama hala silik anlayamadım gitti ..

Merhaba kızlar Laboquick marka ovulasyon testini kullanan var mı? Önerir misiniz?

kızlar bende şimdi ovulasyon testi yaptım benimkini de yorumlar mısınız bu ay ilk defa yapıyorum ovulasyon takip sürecini

Eklentiler

• IMG_7704.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_7707.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_7709.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_7713.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_7714.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_7718.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…