Muhtelen ondan canım çizgi çıkıyor yok oluyo yarın da yap bakalım ne çıkacakGeçen hafta ameliyat oldum rahimi düzelttiler yine. Tekrarlayan bir durum. Tekrarlamasın diye cyclo progynova diye bir ilaç verdi. İki kutuyu aynı anda kullandığım için şu an vücudumda östrojen patlaması var. Geçen ay 5 gün pozitif gördüm hepsi çok koyuydu. Acaba aldığım yoğun östrojen lh salgılanmasını mı etkiliyor bilemedim. Tarihe göre bugün yumurtlama günüm.
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Yumurtlama tarihine göre değerlendirmiyorum artık ovu testini baz alıyorum, 2 düşük ameliyat ilaçlar bir taraftan, vücudumdaki belirtilere güvenemiyorum artık. Hepsi birbirine girdiYumurtlama programlarını takip ediyorsanız eğer onlar çok yanıltıyor. İlaç ve ameliyat kısmı için bir bilgim yok malesef ama zaten yumurtlama zamanı inanılmaz kasık ve bel ağrısıyla kendini belli ediyor.
Devam devam yapmaya :)) 50 li ovu testi aldım bu ay, yarısı bittiMuhtelen ondan canım çizgi çıkıyor yok oluyo yarın da yap bakalım ne çıkacak
Ben 2 ay ovulasyon kullandım 3. ayda kullanmadım kendimi dinledim ve o ay hamile kaldım. İnşallah sizde böyle güzel bi sürpriz yaşarsınız geçmiş olsun.Teşekkür ederim cevaplarınız için. Yumurtlama tarihine göre değerlendirmiyorum artık ovu testini baz alıyorum, 2 düşük ameliyat ilaçlar bir taraftan, vücudumdaki belirtilere güvenemiyorum artık. Hepsi birbirine girdi
Benim düzensiz canım. Gitgide koyulaşıyor Yen'i bile yumurtluyor olabilirim o yüzden fikir danıştım salı randevum var bakalım ne diyecek bide geç göllenme de olabilirTestler koyu değil normalde öyle çıkıyor zaten, yumurtlama olması için iki çizginin aynı renkte olması gerekiyor
İnşallah canım teşekkür ederim,2 yıldır uğraştırıyor valla:) isteyen herkese nasip etsinBen 2 ay ovulasyon kullandım 3. ayda kullanmadım kendimi dinledim ve o ay hamile kaldım. İnşallah sizde böyle güzel bi sürpriz yaşarsınız geçmiş olsun.
Doğru olabilir 3 testle anlamak zor malesef renk tonunu ve fotoğrafta farklı çıkmışta olabilir. İnşallah Allah gönlünüze göre verir.Benim düzensiz canım. Gitgide koyulaşıyor Yen'i bile yumurtluyor olabilirim o yüzden fikir danıştım salı randevum var bakalım ne diyecek bide geç göllenme de olabilir
Aminn :)İnşallah canım teşekkür ederim,2 yıldır uğraştırıyor valla:) isteyen herkese nasip etsin
Rabbim tez zaman da nasip etsin canım kucağın boş kalmasın inşallahİnşallah canım teşekkür ederim,2 yıldır uğraştırıyor valla:) isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canımRabbim tez zaman da nasip etsin canım kucağın boş kalmasın inşallah
Cnm tavsiyem silikte olsa ozellikle pic tarihinden onceki gun o gunleri de degerlendir en azindan gun asiri ve pic olunca sonrasinda hergunu degerlendir iyice siliklesene kadar. Bende seninle ayni durumdayim bakalim beklemedeyim bndeKızlarrr adet döngün 28gün ortalama. 13.gün ovülasyon testine başladım yıldız 2kez ilişkiye girdik yıldız olanlar 28.07 gecesi vr 16.07 gecesi Sizce tutar mı ki 2.si çatlamış gibi yumurta
5dk içinde cıktı bugünİkinci çizgi gri gibi canım, testi yaptıktan kaç dakika sonraki görüntü bu?
Gercekten bişey demesi cok zor bu testlere bakarak düzensiz mi adetinizKızlar Sat:19 temmuz 7.günden beri uyguluyorum hep silik 18.günden itibaren foto aşagıda sizce durum nedir? Test mi bozuk yumurtam mı çatlamıyor? Eki Görüntüle 2033137
5 dk içindeyse kesin var o zaman canım hayırlı olsun5dk içinde cıktı bugün
Adetimin gecmesini bekliyorum kan vermek için bütün degerlerime de bi baktırcam vermisken5 dk içindeyse kesin var o zaman canım hayırlı olsun
Gercekten bişey demesi cok zor bu testlere bakarak düzensiz mi adetiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?