Ovulasyon

Muhtelen ondan canım çizgi çıkıyor yok oluyo yarın da yap bakalım ne çıkacak

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Yumurtlama tarihine göre değerlendirmiyorum artık ovu testini baz alıyorum, 2 düşük ameliyat ilaçlar bir taraftan, vücudumdaki belirtilere güvenemiyorum artık. Hepsi birbirine girdi

Ben 2 ay ovulasyon kullandım 3. ayda kullanmadım kendimi dinledim ve o ay hamile kaldım. İnşallah sizde böyle güzel bi sürpriz yaşarsınız geçmiş olsun.

Testler koyu değil normalde öyle çıkıyor zaten, yumurtlama olması için iki çizginin aynı renkte olması gerekiyor
Benim düzensiz canım. Gitgide koyulaşıyor Yen'i bile yumurtluyor olabilirim o yüzden fikir danıştım salı randevum var bakalım ne diyecek bide geç göllenme de olabilir

Ben 2 ay ovulasyon kullandım 3. ayda kullanmadım kendimi dinledim ve o ay hamile kaldım. İnşallah sizde böyle güzel bi sürpriz yaşarsınız geçmiş olsun.
İnşallah canım teşekkür ederim,2 yıldır uğraştırıyor valla:) isteyen herkese nasip etsin

Benim düzensiz canım. Gitgide koyulaşıyor Yen'i bile yumurtluyor olabilirim o yüzden fikir danıştım salı randevum var bakalım ne diyecek bide geç göllenme de olabilir
Doğru olabilir 3 testle anlamak zor malesef renk tonunu ve fotoğrafta farklı çıkmışta olabilir. İnşallah Allah gönlünüze göre verir.

Kızlarrr adet döngün 28gün ortalama. 13.gün ovülasyon testine başladım yıldız 2kez ilişkiye girdik yıldız olanlar 28.07 gecesi vr 16.07 gecesi Sizce tutar mı ki 2.si çatlamış gibi yumurta

Eklentiler

• IMG_7780.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 85
Kızlarrr adet döngün 28gün ortalama. 13.gün ovülasyon testine başladım yıldız 2kez ilişkiye girdik yıldız olanlar 28.07 gecesi vr 16.07 gecesi Sizce tutar mı ki 2.si çatlamış gibi yumurta
Cnm tavsiyem silikte olsa ozellikle pic tarihinden onceki gun o gunleri de degerlendir en azindan gun asiri ve pic olunca sonrasinda hergunu degerlendir iyice siliklesene kadar. Bende seninle ayni durumdayim bakalim beklemedeyim bnde

3tl lik gebelik testiyle denemem böyle çıktı kızlar daha 4gün var adetime

Eklentiler

• IMG_8427.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 64
İkinci çizgi gri gibi canım, testi yaptıktan kaç dakika sonraki görüntü bu?

Kızlar Sat:19 temmuz 7.günden beri uyguluyorum hep silik 18.günden itibaren foto aşagıda sizce durum nedir? Test mi bozuk yumurtam mı çatlamıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…