Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok uygulamaya aldanmiyorum zaten de tek kafama takilan t cizgisinin o kadar koyu oldugunu gorememek aylardan beri yapiyorum adetimde 23.25 arasi hormonlar hersy temiz ben mi yumurtlayamiyorum anlamiyorum
Ozaman dedigim gibi 2 güne bir ilişkiye girin imkaniniz varsa her turlu zaten yakalarsiniz ozaman anlarsiniz yumurtlama varmi yokmu bence yumurtlama oluyordur bir sorununuzda yokmuş

Bende aynisindan aldim ama dedigim gibi o koyulugu gormedim inanirmisiniz 3 saat oncesinden sivi alımını kesiyorum ama o koyulugu yakalayamadım

Ozaman dedigim gibi 2 güne bir ilişkiye girin imkaniniz varsa her turlu zaten yakalarsiniz ozaman anlarsiniz yumurtlama varmi yokmu bence yumurtlama oluyordur bir sorununuzda yokmuş
Bende bu ay onu yapiyorum uygulamadan da not olarak ekliyorum artik cidden olsun 2 seneyi gecti

Ovu testime bakarmisiniz adete 12 gun var

Eklentiler

• 20211116_141648.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 39
Kac aydan beri ovulasyon yapiyorum bugun ilk defa bu koyulukta gördüm ve suanda kasık agrim ve beyaz akinti vardi yumurtlama belirtisi olabilirmi acaba adete 18 gun var daha
Naçizane kendi fikrimdir. Bazı arkadaşlar uygulama önermiş fakat ben tavsiye etmiyorum. Çünkü ortalama günleri baz alarak yumurtlama günlerini söylüyor sana. 1 ay tutsa 1 ay tutmaz. Ovulasyon testi en güvenilir olanıdır bence. İçinde 50 tane çıkıyor. Max 25 tanesini bile 1 ayda kullansan 1 ay için 50 lira gidiyor. Max o da. Kimsenin durumunu bilemem ama neler için veriyoruz o parayı.
Ayrıca aylardır yapıyorum. İlk defa görüyorum demişsin. Sana tavsiyem bi prolaktin değerine baktır sağlık ocağından. Benim ki yüksekti. O yükseklikten ötürü yumurtlama olmazmış. Ben de ovulasyon testinde yumurtlama görmüyordum bazen. Adetim de hep düzensizdi. Geçen ay bi ilaç kullandım. Dostinex. Bu ay tam gününde adet oldum. Prolaktin değerine bi baktır bence

Onu da soylediler evet diger konularimda butun testlerim mevcut inanin aylardan beri kullaniyorum ama o koyuluk bana hic denk gelmedi bende anlamiyorum saglik ocağı haricinde acilden yaptirabilirmiyim bilginiz varmi yada herhangi bir gun baktirsak olurmu

Kasım 1 de başladım bugun 16. Günüm hala bise yok geçen hafta doktor catlamak üzere dedi korkuyorum açıkçası olmazsa diye
Stres yapma bence ben aylardan beri yapiyorum daha goremedim inanki ama daha olmamis umarim teste yanilip degerlendirme yapmissindir

Klomen asilama oncesi verilen ilac bende kullandim sonra çatlama ignesi yaptirdik 36 saat sonra asilama yapildi ama sonuc hüsran tutmadi
Bana sadece ultrasyonla bakıldı rahim filmi falan dedim yazık gunah daha erken gerek yok dedi

Sizi cok iyi anlıyorum 2 seneyi gecti bizimde rahim filmide cektirdim temiz hepsi stres evet en buyuk dusman adet olmamak istiyorsun ama husran artik sadece zamani var diyorum çünkü herseyimiz temiz ama olmuyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…