- 14 Mart 2021
- 238
- 75
- 48
- 25
Ozaman dedigim gibi 2 güne bir ilişkiye girin imkaniniz varsa her turlu zaten yakalarsiniz ozaman anlarsiniz yumurtlama varmi yokmu bence yumurtlama oluyordur bir sorununuzda yokmuşYok uygulamaya aldanmiyorum zaten de tek kafama takilan t cizgisinin o kadar koyu oldugunu gorememek aylardan beri yapiyorum adetimde 23.25 arasi hormonlar hersy temiz ben mi yumurtlayamiyorum anlamiyorum
Bende aynisindan aldim ama dedigim gibi o koyulugu gormedim inanirmisiniz 3 saat oncesinden sivi alımını kesiyorum ama o koyulugu yakalayamadımYa ebru ceylaninkini bende aldım ama ondaki cizgiler nedense pek kotu degildi c cizgisi bile biraz silikti laboquick marka var o çok iyi onu bikere kullandim kop koyu çıktı 20 adet yaninda 2 gebelik testi 45 tl idi benim eşim gorevde olduğu için bende kullanmak zorundayim ona göre izin ayarlicaz Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bende bu ay onu yapiyorum uygulamadan da not olarak ekliyorum artik cidden olsun 2 seneyi gectiOzaman dedigim gibi 2 güne bir ilişkiye girin imkaniniz varsa her turlu zaten yakalarsiniz ozaman anlarsiniz yumurtlama varmi yokmu bence yumurtlama oluyordur bir sorununuzda yokmuş
İnşAllah Güzel haberler alırsınız Rabbim kucağınızı boş bırakmasınBende bu ay onu yapiyorum uygulamadan da not olarak ekliyorum artik cidden olsun 2 seneyi gecti
Amin insallah cok teşekkür ederim ilginjz icin umarim sizin icinde aynisi olurİnşAllah Güzel haberler alırsınız Rabbim kucağınızı boş bırakmasın
Merhaba daha olmamis devam edin adet bitimi basladiniz degilmi sıvı aliminadaOvu testime bakarmisiniz adete 12 gun var
Merhaba daha olmamis devam edin adet bitimi basladiniz degilmi sıvı aliminadaOvu testime bakarmisiniz adete 12 gun var
Ovu testime bakarmisiniz adete 12 gun var
Naçizane kendi fikrimdir. Bazı arkadaşlar uygulama önermiş fakat ben tavsiye etmiyorum. Çünkü ortalama günleri baz alarak yumurtlama günlerini söylüyor sana. 1 ay tutsa 1 ay tutmaz. Ovulasyon testi en güvenilir olanıdır bence. İçinde 50 tane çıkıyor. Max 25 tanesini bile 1 ayda kullansan 1 ay için 50 lira gidiyor. Max o da. Kimsenin durumunu bilemem ama neler için veriyoruz o parayı.Kac aydan beri ovulasyon yapiyorum bugun ilk defa bu koyulukta gördüm ve suanda kasık agrim ve beyaz akinti vardi yumurtlama belirtisi olabilirmi acaba adete 18 gun var daha
Onu da soylediler evet diger konularimda butun testlerim mevcut inanin aylardan beri kullaniyorum ama o koyuluk bana hic denk gelmedi bende anlamiyorum saglik ocağı haricinde acilden yaptirabilirmiyim bilginiz varmi yada herhangi bir gun baktirsak olurmuNaçizane kendi fikrimdir. Bazı arkadaşlar uygulama önermiş fakat ben tavsiye etmiyorum. Çünkü ortalama günleri baz alarak yumurtlama günlerini söylüyor sana. 1 ay tutsa 1 ay tutmaz. Ovulasyon testi en güvenilir olanıdır bence. İçinde 50 tane çıkıyor. Max 25 tanesini bile 1 ayda kullansan 1 ay için 50 lira gidiyor. Max o da. Kimsenin durumunu bilemem ama neler için veriyoruz o parayı.
Ayrıca aylardır yapıyorum. İlk defa görüyorum demişsin. Sana tavsiyem bi prolaktin değerine baktır sağlık ocağından. Benim ki yüksekti. O yükseklikten ötürü yumurtlama olmazmış. Ben de ovulasyon testinde yumurtlama görmüyordum bazen. Adetim de hep düzensizdi. Geçen ay bi ilaç kullandım. Dostinex. Bu ay tam gününde adet oldum. Prolaktin değerine bi baktır bence
Kasım 1 de başladım bugun 16. Günüm hala bise yok geçen hafta doktor catlamak üzere dedi korkuyorum açıkçası olmazsa diyeMerhaba daha olmamis devam edin adet bitimi basladiniz degilmi sıvı aliminada
Stres yapma bence ben aylardan beri yapiyorum daha goremedim inanki ama daha olmamis umarim teste yanilip degerlendirme yapmissindirKasım 1 de başladım bugun 16. Günüm hala bise yok geçen hafta doktor catlamak üzere dedi korkuyorum açıkçası olmazsa diye
Kolmen diye bi ilacta verdi onuda kullandımStres yapma bence ben aylardan beri yapiyorum daha goremedim inanki ama daha olmamis umarim teste yanilip degerlendirme yapmissindir
Sizin ne kadardir olmiyor gerçekten cok stresli bi durumGün aşırı deniyoruz zaten fokil asit de kullaniyorum
Klomen asilama oncesi verilen ilac bende kullandim sonra çatlama ignesi yaptirdik 36 saat sonra asilama yapildi ama sonuc hüsran tutmadiKolmen diye bi ilacta verdi onuda kullandım
5 aydır deniyoruz gerçekten cok stresli sterstende olmuyor diyolar ama stres yapmamak da elde degil kiSizin ne kadardir olmiyor gerçekten cok stresli bi durum
Bana sadece ultrasyonla bakıldı rahim filmi falan dedim yazık gunah daha erken gerek yok dediKlomen asilama oncesi verilen ilac bende kullandim sonra çatlama ignesi yaptirdik 36 saat sonra asilama yapildi ama sonuc hüsran tutmadi
5 aydır deniyoruz gerçekten cok stresli sterstende olmuyor diyolar ama
Sizi cok iyi anlıyorum 2 seneyi gecti bizimde rahim filmide cektirdim temiz hepsi stres evet en buyuk dusman adet olmamak istiyorsun ama husran artik sadece zamani var diyorum çünkü herseyimiz temiz ama olmuyor isteSzi cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?