Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizi cok iyi anlıyorum 2 seneyi gecti bizimde rahim filmide cektirdim temiz hepsi stres evet en buyuk dusman adet olmamak istiyorsun ama husran artik sadece zamani var diyorum çünkü herseyimiz temiz ama olmuyor iste
Eşiminde grurunu incittim ona da sprem testi yaptırdım ama gerçekten hiç olmayanlara allah nasıl bi sabır nasıl bi yürek vermiş

Eşiminde grurunu incittim ona da sprem testi yaptırdım ama gerçekten hiç olmayanlara allah nasıl bi sabır nasıl bi yürek vermiş
Biz 2 kere yaptirdik oyle dusunmeyin neden incinsin ki tek tarafli bi durum degilki bu her iki taraftada problem olabilir erken teşhis her zaman onemli ona gore tedavi olunur ama siz daha yolun basindasiniz aklinizdan kotu dusunceleri cikartin cidden elimize hic birsey gecmiyor bende yasadim hala yasiyorum cevremde hep hamile haberleri aliyorum esime de cok yuklendim ama bi yere varamiyorsun ki elden birsey gelmeyince uzulmeyin

1 yıllık evliyim benimle beraber gelen benden sonra gelen daha 2 ay once evlenen eltim hamile dolaysiyla bütün gözler bana döndü bi sorunu var diye ee yok diyosun yoksa niye olmuyor ee nasip değil diyosun olmuyor Allahın gücüne gitmesin ama insanın cok zoruna gidiyor

Millet der der benim cevremde arkadas 1 ay sonra hamile kaldi sonra ayni hafta evlendiğim arkadasimda hamile kaldı en son hastanede biriyle tanistim daha 19 yasinda gecen ay oda hamile vs vs cok ornek war aslinda siz herkesin birsey demesine kulak asmayın astikca insanin morali bozuluyor sizi anliyorum ama elden birsey gelmeyince napcaksin nasip nasibimizde bir gun olacak olumlu düşünün olumlu olsun

Rabbim kimseyi evlatla sınamasın kimsenin kucağını bos birkmasin seninde İnşallah ❣

9 kasimda tekrar hormonlara baktirdim amh falan hepsine sizin dediginiz deger sonucu 12 birde progesteron warmis onu acil yapiyormu acaba

9 kasimda tekrar hormonlara baktirdim amh falan hepsine sizin dediginiz deger sonucu 12 birde progesteron warmis onu acil yapiyormu acaba
Yapıyordur yüksek ihtimal. Prolaktin değeriniz iyi ama. Max 25-27 falan olmalı. Benim 50 ydi. Sizin iyiymiş

Yapıyordur yüksek ihtimal. Prolaktin değeriniz iyi ama. Max 25-27 falan olmalı. Benim 50 ydi. Sizin iyiymiş
Sitede butun testlerimi attim ben gene isterseniz bakin bi sizde bi fikir verirsiniz en son care ona baktirmak olacak ya hicbir sey yokken olmamasi kötü hsrsey temiz ama olmuyor stres yapmiyim diyorum ama gene olmuyor

Sitede butun testlerimi attim ben gene isterseniz bakin bi sizde bi fikir verirsiniz en son care ona baktirmak olacak ya hicbir sey yokken olmamasi kötü hsrsey temiz ama olmuyor stres yapmiyim diyorum ama gene olmuyor
Bundan sonrası nasip artık canım. Rahim filmi çektirdin mi

Evet temiz oda allaha şükür hormonlarda oyle simdi ben bu yumurtlamadan sonra 1 hafta sonra progesterona baktirsam mi diyolar ya hani
Evet evet. 1 hafta sonra baktır. Yumurtlama güzel olmuş mu diye. Değerin 5 in üstünde çıkması gerekiyor

2 side 1 saat araliklarla yapip attim birinciyi gorup inanmayinca 2 kere yapayim dedim bende evet bakalim haftaya carsamba gidip baktiricam insallah bu ay tutar

2 side 1 saat araliklarla yapip attim birinciyi gorup inanmayinca 2 kere yapayim dedim bende evet bakalim haftaya carsamba gidip baktiricam insallah bu ay tutar dun ikiside aksam

Kızlar bu ovulasyon testini yapınca yumurtalama iki çizgide koyu çıkınca tamam oluyor herhalde. İki koyu çizgiyi gördüğünüz gün mü değerlendiriyorsunuz. Açıklayabilirseniz çok sevinirimm. Adet günüm bugün ama olmadım henüz ama test yaptım negatif maalesef. Bari bu ayı saglıklı değerlendireyim ovulasyon testi alayım.

Canim her gun 2 saat once sıvı alimini kesiyorsun adet bitimi hergun ayni saatte yapmaya calis t cizgisi c kadar koyu oldugunda o gun yumurtlama gunu oluyor sonrasinda da devam ediyorsun ama birakma catlamayi görene kadar devam ediceksin ve o günleri degerlendireceksin

Bu sekilde dunku bunlar bugun daha yapamadim isteyim malesef
Çok güzel görünüyor bence. Ben geçen ay yaptım. Çok koyu değildi T çizgisi. Yine de değerlendirdik tabi. Bakalım. Senin test güzel görünüyor ama. Bugün yap yine de bi istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…