- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.161
bende o test yüzünden kaç kere hüsrana uğradım umutlanıp umutların bir anda kaybolması çok kötü bişey bunu bizden başka kimse anlayamaz
minikgelin üzülme canım allh hayırlısı neyse onu nasip eder.demkki hayırlısı buymuş.ben bu hüsranı her ay yaşıyorum .o yüzden evde test yapmayı bırakalı çok oldu.en az 1 hafta geçmeden test yapmamak lazım bencede.olsun yinde moralini bozma sen bidahaki aya inşallh
minikgelin üzüldüm adına ve bazı şeylerin daha net farkına vardığın için de sevindim. Artık düşünmek yok, kasmak yok, plan program da yok kafan rahat olsun bak ne güzel sonuçlar alacaksın inşallah..
gösde
iyi bari bundan sonra daha çok dikkat edersin kendine artıık..
malesef mimli yasık daha bunu niyee üretip aczanelere verirler... ben daha 3. ayım ama kimbilir senelerce bebek bekleyenler nsl duyguya kapılır yasık günah resmen insanın duygularıyla oynuyorcanımm üzülmee amaa bu ay olur inşallah dualarımız seninle bizim hepimizinresimde soluk çıkıyo eminim daha koyudur o ama işte testin markası mimliymiş zaten galibaa
ablam 3 haftalık hamile doktoruna dün gitti keseyi görememiş( ayın 6 sına kadar görünmezse düşük yaptırcaklar ..ppooff ...bence erken gibi kese görünür diye umut ediyorum ..
ayrıca doktor ablama üç tane gebelik testi vermiş yarım saat arayla yap demiş .. testler hep aynı göstermez demiş ablam evde yapmış ..1 .si çift çizgi .2 v 3 tek çizgi çıkmış :)
minikgelin üzülme canım ikimizinde ümidi gelecek aya kaldı sağlık olsun tatlım.
eylül 5 te en son hastalandım izmirdeydim 9 unda karsa evime geldim hala adet olmadım hava değişikliğimi yoksam başka bişeylermi var allahım kızlar sizce
canım sakın üzülme bak diğer arkadaşlarında dedği gibi hepimizin duaları seninle rabbim herşeyin hayırsını versinsglun kıslar destekleriniz içinnn ..kan testi sonucunu beklemek çok heycan vericiydi sonucunda pozitif olsaydı ne yapardım kimbilir...
ama durduk yere umtlanmadım cidden ikinci çizgi belli işte... hatta elinize alıp baksanız daha belli bu resim diye biraz daha soluk çıkmış...
negatif sonucu ögrenince bi an o sonuca bile inanmadım arkadşaıma 1 hafta içinde adet olmassam bidaha giderim gibi saçma cümleler kurdum belli olsa kanda çıkardı işte ama o sıraaa bi umut düşünüyorsunuz..
önümüzdeki aya inşş.. allahtan umut kesilmez.. sadece testin azizligine ugradım yoksa sonucun negatif olması sorun deildii..kısmet daha :)valalhi öyle minik gelincim yhaa insanın duygularıyla oynamak resmen bu bundan sonra herkesi uyaralımda kimse kullanmasın sende sıkma canını olurmu inşş bi dahaki aya olur canımm dualarımız her zaman seninleeee :)
merhaba arkadaşlar,ben de dün ve bugün bebe time testinden aldım yaptığım 2 test te 2 çizgi gayet belirgin şekilde var yine de negatif anlamına mı geliyor,sizler yaptığınızda da mı gayet belirgindi çizgiler?benim olursa inşallah 2. bebeğime hamile kalmış olacağım.açıkçası planlı bi gebelik te değil.saat 15.30 a doktor randevusu alıdım,sizleri gelişmelerden haberdar ederim,rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
sglun kıslar destekleriniz içinnn ..kan testi sonucunu beklemek çok heycan vericiydi sonucunda pozitif olsaydı ne yapardım kimbilir...
ama durduk yere umtlanmadım cidden ikinci çizgi belli işte... hatta elinize alıp baksanız daha belli bu resim diye biraz daha soluk çıkmış...
negatif sonucu ögrenince bi an o sonuca bile inanmadım arkadşaıma 1 hafta içinde adet olmassam bidaha giderim gibi saçma cümleler kurdum belli olsa kanda çıkardı işte ama o sıraaa bi umut düşünüyorsunuz..
merhaba arkadaşlar,ben de dün ve bugün bebe time testinden aldım yaptığım 2 test te 2 çizgi gayet belirgin şekilde var yine de negatif anlamına mı geliyor,sizler yaptığınızda da mı gayet belirgindi çizgiler?benim olursa inşallah 2. bebeğime hamile kalmış olacağım.açıkçası planlı bi gebelik te değil.saat 15.30 a doktor randevusu alıdım,sizleri gelişmelerden haberdar ederim,rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
minikgelincim bende merak ettim seni..olsun üzülme..elbet birgün Rabbimin iziyle bebişlerimiz olucak inşallah...
bende bu evde yapılan testlere hiç güvenmiyorum görümceme kaç kere yaptık çıkmadı.. bebek 5 haftalık olmuş adet geçikti öle anlaşıldı..bende bundan sonra beklicem 7 gün geçsin..hatta 10 gün bananee yaa
kızlar şimdi diyorsunuz ya 1 hafta geçsin 10 gün geçsin diye sizlerin adetleri normalde de gecikiyor mu o yüzden mi beklemeyi tercih ediyorsunuz
benim düzenli olduğu için sanırım o kadar bekleyemem
önümüzdeki aya inşş.. allahtan umut kesilmez.. sadece testin azizligine ugradım yoksa sonucun negatif olması sorun deildii..kısmet daha :)
ben iki tane bebe time test almıştım ilkini 4 gün önce yaptım ilk yaptıgımda hiç bşy yoktu teste 1 saat sonra çok ahfif varla yok arası ikinci çizgi vardı... bugun yaptım ikinci çizgi belli resimde ekledim zaten.. ama kan testi sonucum negatif çıktı umarım sen hamileisndir cnmmm .. sadece benim başıma gelirde bu olay kimse yaşamaz
kızlar şimdi diyorsunuz ya 1 hafta geçsin 10 gün geçsin diye sizlerin adetleri normalde de gecikiyor mu o yüzden mi beklemeyi tercih ediyorsunuz
benim düzenli olduğu için sanırım o kadar bekleyemem
kızlarr hamişlerin canı çekmez inşş amaa bu kadar erken aş erme olurmu yhaa ben 4+5 haftalık falan hamileyim galiba amaa bak canınız çekmesin bi kavanoz turşu yedim yhaa kendime inanmıyorumm
evet canım şahsen ben yinede emin olamıyorum.35 günü sektirmez ama yılda bir yada iki kez gecikmelerde yaşayabiliyorum.bu yüzden test yapmıyorum artık.tabiki gecikme yaşamayan biri 2 gün gecikmeli olsa bile emin olabilir.ben olamaıyorum.ve ondan ziyade çok yıpranıyor insan.artık okadar alıştımki tek çizgi görmeye sanki hiç pozitif görmeyecekmiş gibi oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?