ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

bende o test yüzünden kaç kere hüsrana uğradım umutlanıp umutların bir anda kaybolması çok kötü bişey bunu bizden başka kimse anlayamaz

sendemi kualndın bundan cnmmmm yalnız benimki kaybolmadı hala duryordu aldım attım çöpe şimdii..keşke negatif çıksaydı iananın bukdr üüzlmezdim.. tarifi yok yaniii ..hani bşyi çok istersinizi elinize verirler ve biden alırlar ya aynen öle oldum

öle cnm çok şükür inanclı biriyim yoksaa valla çıldırırdım.. hayırlısı demek inş önümüzdeki aylarda size güzel haberler veiririm tabi zide bana güzle haberleri verin:)
bundan sonra senin yaptıgın gibi yapcam cnm 10 gün gecer belki test alırım yaparım ama şuanda bi süre evime gebelik testi sokmak istemiyorum:)

saol prenses canım herkes kendine dikkat etsin valla hamileyken dinlenmek çok öenmliymiş bunu çok ii anlıyorummm :)

bidahaki aylar bukdr kendimi kaptırmıycam cnmmm ders oldu bugun bana bu olay
canımm üzülmee amaa bu ay olur inşallah dualarımız seninle bizim hepimizin resimde soluk çıkıyo eminim daha koyudur o ama işte testin markası mimliymiş zaten galibaa
malesef mimli yasık daha bunu niyee üretip aczanelere verirler... ben daha 3. ayım ama kimbilir senelerce bebek bekleyenler nsl duyguya kapılır yasık günah resmen insanın duygularıyla oynuyor

cnm inş ablanın bebişine hiç bşycik olmas.. benimde gecenlerde arkadaşım hamile demiştim ya yeni ögrenmişti.. doktor ikii haftalık ama düşme riski var demiş.. ebilim herşeyin hayırlısı belki hamile olup düşük yapcaktım o dahada üzerdii.beterin beteri var

eylül 5 te en son hastalandım izmirdeydim 9 unda karsa evime geldim hala adet olmadım hava değişikliğimi yoksam başka bişeylermi var allahım kızlar sizce

neden test yapmıyorsun canım ?

canım sakın üzülme bak diğer arkadaşlarında dedği gibi hepimizin duaları seninle rabbim herşeyin hayırsını versin

valalhi öyle minik gelincim yhaa insanın duygularıyla oynamak resmen bu bundan sonra herkesi uyaralımda kimse kullanmasın sende sıkma canını olurmu inşş bi dahaki aya olur canımm dualarımız her zaman seninleeee :)

merhaba arkadaşlar,ben de dün ve bugün bebe time testinden aldım yaptığım 2 test te 2 çizgi gayet belirgin şekilde var yine de negatif anlamına mı geliyor,sizler yaptığınızda da mı gayet belirgindi çizgiler?benim olursa inşallah 2. bebeğime hamile kalmış olacağım.açıkçası planlı bi gebelik te değil.saat 15.30 a doktor randevusu alıdım,sizleri gelişmelerden haberdar ederim,rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

önümüzdeki aya inşş.. allahtan umut kesilmez.. sadece testin azizligine ugradım yoksa sonucun negatif olması sorun deildii..kısmet daha :)

ben iki tane bebe time test almıştım ilkini 4 gün önce yaptım ilk yaptıgımda hiç bşy yoktu teste 1 saat sonra çok ahfif varla yok arası ikinci çizgi vardı... bugun yaptım ikinci çizgi belli resimde ekledim zaten.. ama kan testi sonucum negatif çıktı umarım sen hamileisndir cnmmm .. sadece benim başıma gelirde bu olay kimse yaşamaz

minikgelincim bende merak ettim seni..olsun üzülme.. elbet birgün Rabbimin iziyle bebişlerimiz olucak inşallah...
bende bu evde yapılan testlere hiç güvenmiyorum görümceme kaç kere yaptık çıkmadı.. bebek 5 haftalık olmuş adet geçikti öle anlaşıldı..bende bundan sonra beklicem 7 gün geçsin..hatta 10 gün bananee yaa

hadi bakalım inşallh hayırlı haberler alırsın canım.bir bebetime mağduriyeti de sen yaşamassın umarım

kızlar şimdi diyorsunuz ya 1 hafta geçsin 10 gün geçsin diye sizlerin adetleri normalde de gecikiyor mu o yüzden mi beklemeyi tercih ediyorsunuz

benim düzenli olduğu için sanırım o kadar bekleyemem

kızlar şimdi diyorsunuz ya 1 hafta geçsin 10 gün geçsin diye sizlerin adetleri normalde de gecikiyor mu o yüzden mi beklemeyi tercih ediyorsunuz

benim en fazla 2 gün oynar onun için hemen test yapmam cnm.. ama bazısı tam gününde oluyor saat bile şaşmıyor..

canım ben testi yaptığım anda 2.çizgi çıkıverdddi hiç beklemedim.zaten bildiğim kadarıyla belirli süre sonra çıkan sonuçlar negatif sayılıyormuş.aslında hamile olmasan da hiç üzülmem dediğim gibi plansız şekildeydi ama hamileysem de sevinirim herşeye rağmen.beni tek düşündüren şey oğlumun daha 1 yaşında olması...

kızlarr hamişlerin canı çekmez inşş amaa bu kadar erken aş erme olurmu yhaa ben 4+5 haftalık falan hamileyim galiba amaa bak canınız çekmesin bi kavanoz turşu yedim yhaa kendime inanmıyorumm

evet canım şahsen ben yinede emin olamıyorum.35 günü sektirmez ama yılda bir yada iki kez gecikmelerde yaşayabiliyorum.bu yüzden test yapmıyorum artık.tabiki gecikme yaşamayan biri 2 gün gecikmeli olsa bile emin olabilir.ben olamaıyorum.ve ondan ziyade çok yıpranıyor insan.artık okadar alıştımki tek çizgi görmeye sanki hiç pozitif görmeyecekmiş gibi oluyorum...

utku sneinkide negatifse ben şurdan aşagıya atayım kendimi:)
bende testi yapar yapmas sonuc ikinci çizgi silik oldu beklemedim..teste 20 dk sonraki sonuclar gecersiz diyor.. benim sonuc 15 dk içinde çıktı zaten.

inşallah tez zamanda olumlu sonuç alırsın canım... benim zaten regl sancılarım var şu anda bile ümitsizim de ilerisi için soruyorum:))

minikkedi benim adetim en fazla 2-3 gün gecikir ondan diyorum 10 gün gecikirse test yaparım diye:) daha bugune kdr 10 gün geciktigini görmedim en fazla 5 gün geciktigi olmuştu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…