- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.201
yahuu bırak gelmesin :) yaa kızlar konuya yazdım ama buraya da yazıyım dedim. şu çamaşır suyu ile gebelik testini denedim de baya baya köpük köpük oldu. geçen ay yapmıştım hiç köpürmemişti.. bilgisi olan var mı dogru mudur acaba :) :26:
hamişşş bayanlarrrrrrrrr şu çamaşır suyu ile gebelik testini yapsanız da bana biraz bilgi verseniz yahu meraktan çatlıcam :) gözdeeeeeee sen yapsana kuşum sen hamişsin... :)
ben dün çamaşır suyunu yine denedim cnm köpürmedi..
soda gibi bol köpürürse hamile olunuyomuş bu ay ümitliyim senden yaf:)
bir gün içinde peş peşe karbonat testini denedim..açken kabarmadı dibine çöktü..tokken o biçim kabardı sorma..bence idrarın asitliliğinden kaynaklanan bişi bu. .pek güvenilir değil..ama şimdi yine denicemm iş olsun diyee..
hamişşş bayanlarrrrrrrrr şu çamaşır suyu ile gebelik testini yapsanız da bana biraz bilgi verseniz yahu meraktan çatlıcam :) gözdeeeeeee sen yapsana kuşum sen hamişsin... :)
canım gecen ay denedım hıc kabarmadı sadece idrarın rengı değişti bu sefer çok kabardı. sende dene bi bakalım.. hamıle mısın bu arada ?
tatlım dur yapıyım geliyim bekle benii
tatlım dur yapıyım geliyim bekle benii
aboooo Kabarmadııhamiş değilim ama olabilirim karbonata göre
kızlar gebelik testinde silik çizgi çıkıp kanda negatifse eger kimyasal gebelik oluyormuşş yanii sperm yumurtayla birleşiyormuşş ama döllenme olmuyormuş ..yanii egerki öyleyseee en azından hamile kalabilcegimi bilmekte mutlu ettii:)
gosde ben dün gece yaptım köpürmedi cidden hadi merak ettim yap gel:)
gosdeeee kabarmadı deeee
ben karbonat testini her ay deniyorum ama hiç köpürdüğünü görmedim bugüne kadar.sonuç:zaten hep negatif
o zaman gosdenin kopurmesi gerek..
ay gosde alemsin yaa hemen yapabiliyomusun öyle soylemesi ayip çişini isteyince:)) valla güldürdün beni Allah'da seni güldürsün:)))
önümüzdeki aya inşş.. allahtan umut kesilmez.. sadece testin azizligine ugradım yoksa sonucun negatif olması sorun deildii..kısmet daha :)
ben iki tane bebe time test almıştım ilkini 4 gün önce yaptım ilk yaptıgımda hiç bşy yoktu teste 1 saat sonra çok ahfif varla yok arası ikinci çizgi vardı... bugun yaptım ikinci çizgi belli resimde ekledim zaten.. ama kan testi sonucum negatif çıktı umarım sen hamileisndir cnmmm .. sadece benim başıma gelirde bu olay kimse yaşamaz
Oflu canım yaptım köpürdüüü bende....
ama benim bi sorunum var kızlarr yha şimdi tuvalete girinci gördümki kahverengi lekelenme dewam ediyoo napcam ben yhaaa(((((((((((( korkuyorumm valla (((((((((((
ayhh kızzgelmişti zatennn ondan hemen yaptımmm
Oflu canım yaptım köpürdüüü bende....
ama benim bi sorunum var kızlarr yha şimdi tuvalete girinci gördümki kahverengi lekelenme dewam ediyoo napcam ben yhaaa(((((((((((( korkuyorumm valla (((((((((((
ayhh kızzgelmişti zatennn ondan hemen yaptımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?