ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

kızlar saçma bi soru olcak biliyorum sizce adetin 1 gün geciktiginde verilen kan testinin yanılma payı varmı geç döllenme olsa..

bunun cevabını biliyorum ama sormadanda edemiyorum
allaım inş bugun hasta olurumdaaa kurtulurum bu dertten yaf

Son düzenleme:

deli kız yha cevabı bildiğini biliyorumm :) ewt geç döllenme olduysa olabilir ama acaba değerin kaç çıktıkii ???

kızlarr hamişlerin canı çekmez inşş amaa bu kadar erken aş erme olurmu yhaa ben 4+5 haftalık falan hamileyim galiba amaa bak canınız çekmesin bi kavanoz turşu yedim yhaa kendime inanmıyorumm

afiyet olsun canım yaaaa... yarama parmak bastınn
benimde canım başka birşey çekiyor aslen ben adanalıyım ve canımın çektği şeyde malum gerçek adana ben ayvalıkta yaşıorum buralarda hep saçma sapan adanalar var ewe gitmeyi iple çekiyorum birde bizim or da mumbar var bileniniz varmı bilmiiyorum onu çekiyo canım ama ikisinide ben yapamam bayramda anneme gitmeyi beklemem lazım öhöö höhhh öhöööö

canım kantestinde yanılma payı az diye biliyorum ama pozitif çıktıktan bi süre sonra düşerse oarasını bilemem

merhaba arkadaşlar...ben keyifsizim hava acaippp kapalı yağmur yağıyor başım çatlayacak gibi ağrıyorrr kızlarla azıcık konuşayım moral bulayım dedim..minikgelinim üzüldüm canım o nasıl bir test ya bildiğin pozitif çıkmış bende olsam hamilelik var derim..inşallah sıra bize de gelecek canım kendimizi çok üzmek yok..bende bu ay kendimi çok dinlemeyeceğim ovulasyon testini bile hala yapmadım kendime şaşırdım :):)

kızlar hamilelik düşünmeye başladığımda doktora gitmiştim ve kan testi istemişti sonuçlarını bir türlü öğrenememiştim..iki üç kez aradım doktor bey yok gelince öğrenirsiniz vsvs die öğrenemedim bende aramamıştım bir daha..3 ay geçti bugün aradım tekrar tsh normal kızamıkçık geçirmişim küçükken vs herşey normal çıktı biraz moral oldu bana her şey normal inşallah gelecek bebeğim beni çok bekletmezzzzzzzz

deli kız yha cevabı bildiğini biliyorumm :) ewt geç döllenme olduysa olabilir ama acaba değerin kaç çıktıkii ???
0.1:) nekdr buyuk bi deger:) acaba degerim 100 olsaydı sanırım bu bebetime testi kompe haznesi kıpkırmızı olurdu:) ay inş adet olurum bugun ya:)

allahtan eşime sölemedim keisn sonucu alıp öle müjde vercektimmm garibim çökerdi eminim tek bugunun iyi yanı bu:)

minikgelin senin adetin geçtimi yada kaçıncı günündesin:?

1 gün gecikti cnmm..adet günüm dündü

minikgelin kan testinde değerin kaç çıktı..? benim 1.20 idi ..? :26:

biliyorum cnm kan testi dogru sonuc verirde işte acabamı diyesim geldiii.. insanoglu ne garip sabah nsl bi duygu içindeydim şimdi nsl.. sanki kısırım gibi hisettim ha öle böle deil:)saçmalıyorum şuanda bolca.. belki kanları karıştımış olamazlarmı kıslar:)

inş cnmm allahım isteyen herkese nasip etsin minicik bir bebiş:)ben ne ovulasyon ne de gün hesaplaarım cnm nezaman o işi isterse yapcam okdr:)

ayhh canım kıyamam sanaa yhaa bayramda bol bol yeee canımm ... ben yedim hala yiyesim var ben böle gidersem fena kilo alırım heee

benim duyuğuma göre mumbar bağırsaktan yapılmıormu?canım gebelikte otarz yiyecekler yememelisin bence.zararlı diye duymuştum

35 gün olunca periyodum çok zor oluyor ya bekle bekle bitmek bilmiyor günler.millet benim üzerime 2 sefer oluyor neredeyse.şimdi bu aytda tutmassa bekle bi 35 gün daha

bnmde aynen cnm 35-38 değişio :)

teşekkürler cnm bakıciimm en kısa zamanda :)

canım oncelıkle gecms olsun. uzulme her seyde vardır bı hayır.. kan tesstının yanılma payının oldgunu sanmıyorum % 1oo sonuc verıyo cunku.. daha cok erken onumuzdekı ay olur ınsallaahh yıpratma kendını...

cnm bende hamile değilmişim bugn hasta oldum :) irtibatı koparmayalım umutlar bidahaki aya
:))

hayırlısı cnm daha buay hamiş olanlar erken doguracagı için onlardan akıl alcaz:)
cnm bende hamile değilmişim bugn hasta oldum :) irtibatı koparmayalım umutlar bidahaki aya
:))

hyırlısı cnm bak en azından kan testi gibi şeylerle ugraşmadın kırmızıar geldi keşke bende gece adet olsaymışım:)

yani canım gecen ay bende umıtlendım de noldu senın gıbı cok uzuldum oturdum agladım işte..

28.günümü doldurdum halen kırmızılara dahil bişiler hissetmiyorum haftasonu kesin gelmesi lazımm... :26:

yahuu bırak gelmesin :) yaa kızlar konuya yazdım ama buraya da yazıyım dedim. şu çamaşır suyu ile gebelik testini denedim de baya baya köpük köpük oldu. geçen ay yapmıştım hiç köpürmemişti.. bilgisi olan var mı dogru mudur acaba :) :26:

hamişşş bayanlarrrrrrrrr şu çamaşır suyu ile gebelik testini yapsanız da bana biraz bilgi verseniz yahu meraktan çatlıcam :) gözdeeeeeee sen yapsana kuşum sen hamişsin... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…