- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.261
slm kızlar doktora gittik eşimle,ultrasonda kese göründü, kan tahlilinde de 5 haftalık hamile olduğumu öğrendik yani bebe time testi bende doğru çıktı :)) Allah isteyen herkese de nasip eder inşallah
ewt canımm yhaa üzülmeyim diorum ama çok üzülüyorum aklıma geldikçe ağlıyomm allahım inşşş bırakmaz bebiş beni yhaaaCanım korkma stresten etkilenmesin bebek umarım biliyorsundur düşüğün bir sebebide stres sakın üzülme ve otur dua et bol bol.Bebeğin sıkı sıkı tutunsun annesinee ve hiç bırakmasın inşallah....
gosde canım tutunsun bebek diye ilaç falan vermedimi doktor...lütfen sadece ve sadece dinlen yat uzan...işi gücü bırak şu bir iki hafta lütfen..çok dikkat et kendine..
ewt canımm yhaa üzülmeyim diorum ama çok üzülüyorum aklıma geldikçe ağlıyomm allahım inşşş bırakmaz bebiş beni yhaaa((((
hiç ilaç falan vermedi canım yha okuduğuma göre iğne yada ilaç veriolarmış ama bu bişi yapmadı sadece düşerse düşer bişi yapmayız dedii çoook sinir oldumm yhaa((( hiççç bişi yapmıcam valla canım yeyip içip yatcam tek bebeğim bırakmasın benii ((
Canım olur mu öylee bence hemen başka bir doktora git sonra çaba göstermedim diye üzülürsün mümkünse başka doktora mutlaka gitt inan bebeğin göz göre göre seni bırakırsa bende üzülürümo yüzden mutlaka başka doktor bul kendinee
canım araya hafta sonu giriyo salı kontrolümm var bide o doktor görsün inşş o da aynı şeyi söylerse ve ilaç vermezse hemen özele gidicem
hadi hayırlısı hakkında canımm umarımm sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın kafandan düşünceyi at nefes al rahatla çocuğunun sana sıkı sıkı tutunmasını sağlaaa dinlen bol boll yat uzan vitamin al ama sakın stres yapma.Allaha emanet ol canım
ewt canımm yhaa üzülmeyim diorum ama çok üzülüyorum aklıma geldikçe ağlıyomm allahım inşşş bırakmaz bebiş beni yhaaa((((
hiç ilaç falan vermedi canım yha okuduğuma göre iğne yada ilaç veriolarmış ama bu bişi yapmadı sadece düşerse düşer bişi yapmayız dedii çoook sinir oldumm yhaa((( hiççç bişi yapmıcam valla canım yeyip içip yatcam tek bebeğim bırakmasın benii ((
bebeğin tutunması için progestan verirler genelde yada iğne ilaç falan bişey vermesi gerekirdi bencede neden gerek görmedi acaba...hem düşerse düşer ne demek yaa..sen öncelikle sakin oll stresten uzak tutmaya çalış kendini..aşırı ve ani hareket yapma..Allahın izniyle bişey olmayacak bebeğine...
gözde üzülme hamileligin ilk 2-3 ayında her gebelikte düşük riski yüksektir doktorlarda hep söler canını sıkma bidahaki muayene başşka doktora görün cnmm.. arada doktor deiştirmek iyi oluyor böle durumalrda..
aynı duyguyu ben 2 kere yaşadım çok zorrr bir durum ilkinde kan testim beta hcg 13 çıkmıştı doktor hamilesin demşti sevindik araya hafta sonu girdi eşim bir ilgi gösteriyor anlatamam nerdeyse bardağı tutmama karışacaktıpazartesi tekrar test yaptık beta 8e düşmüştü afalladık tabii 2 gün sonra 3e ve sonra sıfıra düştüüü tabii ben yıkılmıştım..Çok zorr bir durumdu.2.cisindede idrar testi yaptım 5 dkda sonuç çıkmamıştı tek çizgiydi test yaptığım yerde duruyordu 10 dk sonra bir baktım 2.çizgi belirmişti tabi kalbim yerinde çıkacak gibi oldu birden kan testi vermeye gittim sonuç yine hüsran..Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ama kafamızdan bazı şeyleri silmezsek bebek falan olmaz inanın kafam çok rahat artık eskisi gibi üzülmüyorum.Tedavime bakıyorum doktoruma giidiyorum ama kafama takmıyorummm herşeyin hayırlısıııı
öle cnm kafaya takma çözüm olsaydı keşke boşuna stres oluyo insan ondan kafama dnak etti hamile kalırsam zaten iki ay üstüste adet olmam anlarım erkenden test yapmaları bitirdim artık..
kızlar gebelik testinde silik çizgi çıkıp kanda negatifse eger kimyasal gebelik oluyormuşş yanii sperm yumurtayla birleşiyormuşş ama döllenme olmuyormuş ..yanii egerki öyleyseee en azından hamile kalabilcegimi bilmekte mutlu ettii:)
gosde ben dün gece yaptım köpürmedi cidden hadi merak ettim yap gel:)
Kendine dikkat etmen lazım ve bence acilen bir başka doktora görünmen lazım. Önerebileceği başka şeyler olduğunu düşünüyorum, umarım iyi haberlerini alırız...
gözdecim seni korkutmak istemem ama mümkünse tuvalet hariç hiçbirşey için kalkma ben bir operasyon gecirmiştim kadın yollarından doktor kalkmadan yat dedi yercekimi etkisi armıs ben dinlemedim ve sonuc kanlar içinde acile kaldırıldım canım sen kalkma yat zor olacak ama bebiş için her şeye değer
kızlar lekelenmem bugünde dewam edince akşam acile hastaneye gittik eşimle alttan ultrasonla baktı doktor keseyi gördü ufak ama gözüküyo dedii
ama düşük tehlikem varmışş çok üzüldüm çok ağladımmm((((((((((
yatıralım istersen dediler ama yatsanda bişey yapamayız düşerse düşer dediler yatmadım bende çok üzgünüm yhaaa çok kötüyümm
allahım nolur bebeğim beni bırakmasın yhaa :::::((((((((((((((((((((((((( 43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?