ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

slm kızlar doktora gittik eşimle,ultrasonda kese göründü, kan tahlilinde de 5 haftalık hamile olduğumu öğrendik yani bebe time testi bende doğru çıktı :)) Allah isteyen herkese de nasip eder inşallah

tebrik ederim utkucum Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...

tutunması için insan bir ilaç verirdi vermediyse bence başka doktora giidin çünkü bu konu çok önemli...

Canım korkma stresten etkilenmesin bebek umarım biliyorsundur düşüğün bir sebebide stres sakın üzülme ve otur dua et bol bol.Bebeğin sıkı sıkı tutunsun annesinee ve hiç bırakmasın inşallah....
ewt canımm yhaa üzülmeyim diorum ama çok üzülüyorum aklıma geldikçe ağlıyomm allahım inşşş bırakmaz bebiş beni yhaaa ((((

gosde canım tutunsun bebek diye ilaç falan vermedimi doktor...lütfen sadece ve sadece dinlen yat uzan...işi gücü bırak şu bir iki hafta lütfen..çok dikkat et kendine..

hiç ilaç falan vermedi canım yha okuduğuma göre iğne yada ilaç veriolarmış ama bu bişi yapmadı sadece düşerse düşer bişi yapmayız dedii çoook sinir oldumm yhaa ((( hiççç bişi yapmıcam valla canım yeyip içip yatcam tek bebeğim bırakmasın benii ((

bide keseyide gördü kızlar amaaa (( işte düşük tehlikesi diyinceee dünya başıma yıkıldı sankii yhaaa ((((

Canım olur mu öylee bence hemen başka bir doktora git sonra çaba göstermedim diye üzülürsün mümkünse başka doktora mutlaka gitt inan bebeğin göz göre göre seni bırakırsa bende üzülürüm o yüzden mutlaka başka doktor bul kendinee

canım araya hafta sonu giriyo salı kontrolümm var bide o doktor görsün inşş o da aynı şeyi söylerse ve ilaç vermezse hemen özele gidicem

canım araya hafta sonu giriyo salı kontrolümm var bide o doktor görsün inşş o da aynı şeyi söylerse ve ilaç vermezse hemen özele gidicem

hadi hayırlısı hakkında canımm umarımm sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın kafandan düşünceyi at nefes al rahatla çocuğunun sana sıkı sıkı tutunmasını sağlaaa dinlen bol boll yat uzan vitamin al ama sakın stres yapma.Allaha emanet ol canım

sağoll canımmm inşş bırakmazzzz beniii çok zor bişeyy yhaa elinden bişey gelmemesii allahım yardımcımız olsun hepimizin inşşşallahhh (((((((((

arkadaşlar malesef dün güne kırmızılarla başladım:2kadarda heveslenmiştim bu ayda hamişimdir belki diye:2:geçen ay 14 eylülde düşük yapmıştım bu ay hiç korunmamıştık belki tekrar olur diye çünkü düşükten sonra hamile kalanları çok duymuştum belki bir ihtimal benimde olur diye umutlanmıştım ama nasip deilmiş:2:birdahaki ay inşallah:)))ya ben ona şaşıyorum bana doktor demiştiki kürtajdan sonra 5 yada 6 hafta sonra adet olursun demişti hiçte öyle deilmiş 4 hafta sonra yine kırmızııı bakalım gelicek ay ne olucak..

bebeğin tutunması için progestan verirler genelde yada iğne ilaç falan bişey vermesi gerekirdi bencede neden gerek görmedi acaba...hem düşerse düşer ne demek yaa..sen öncelikle sakin oll stresten uzak tutmaya çalış kendini..aşırı ve ani hareket yapma..Allahın izniyle bişey olmayacak bebeğine...

bende öyle okudum canım progestan veriliyomuş hep düşük tehlikesi olanlara ama işte dewlet hastanesi yhaa lanet ettim valla bugünn salı günü öbür doktorda bi baksın inşş o böyle yapmaz (( hep uznacam canım valla kalkmıcam yeterki kalsın bebeğim bnmle :2::2::2:

gözde üzülme hamileligin ilk 2-3 ayında her gebelikte düşük riski yüksektir doktorlarda hep söler canını sıkma bidahaki muayene başşka doktora görün cnmm.. arada doktor deiştirmek iyi oluyor böle durumalrda..lütfen tuvalete gitme haricinde ayaga kalma sakın moralini bozma benim arkadaşımada düşük tehliken var dedi doktor dün kız şuanda yatıyor inan saga sola dönerken bile çok dikatlii..

Son düzenleme:

minik gelin 226.sayfada sana cvp yazdımmm

öle cnm kafaya takma çözüm olsaydı keşke boşuna stres oluyo insan ondan kafama dnak etti hamile kalırsam zaten iki ay üstüste adet olmam anlarım erkenden test yapmaları bitirdim artık..snein kaçıncı denemen cnm

Son düzenleme:
öle cnm kafaya takma çözüm olsaydı keşke boşuna stres oluyo insan ondan kafama dnak etti hamile kalırsam zaten iki ay üstüste adet olmam anlarım erkenden test yapmaları bitirdim artık..

evet bencedee testi erken yapmaya karşıyım bende amaa insan duramıyor amaaannnn azda olsa heyecanlanıyoruz napalım hiç olmazsa o duyguyu bir kaç saat yaşıyoruz olsun pozitif düşüneceğiz ki pozitif olsun herşey...

Kendine dikkat etmen lazım ve bence acilen bir başka doktora görünmen lazım. Önerebileceği başka şeyler olduğunu düşünüyorum, umarım iyi haberlerini alırız...

gözdecim seni korkutmak istemem ama mümkünse tuvalet hariç hiçbirşey için kalkma ben bir operasyon gecirmiştim kadın yollarından doktor kalkmadan yat dedi yercekimi etkisi armıs ben dinlemedim ve sonuc kanlar içinde acile kaldırıldım canım sen kalkma yat zor olacak ama bebiş için her şeye değer

ne guzel bak iste...bunu bilmek bile servet degerinde...

Kendine dikkat etmen lazım ve bence acilen bir başka doktora görünmen lazım. Önerebileceği başka şeyler olduğunu düşünüyorum, umarım iyi haberlerini alırız...

saol cnaım salı günü hemen başka doktora gidicemmm.. inş bebeğim bırakmaz bizi

haklısın canım dediğin gibi yapcam valla tuvalet ve yemek dışında kalkmak yokkk (( yoksa çok pişman olucam çoookkk ((

tatlııımmm bakk şimdi öncelikle senin böyle bi riskin varsa ağır işi bırakıcaksın oraya buraya koşmıcaksın ağır kaldırmıycaksın bir süre asla cinsel ilişkiye girmiceksin şu an üzülmemelisin tamamen günlerini yatarak geçirmelisin kendine dikkat etmelisin cnm bnmmm ltf üzülmen stres yapman zarar verir sana beslenmene dikat et folic plusını düzenli al ve bol bol dinlen cnm emi üzme bizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…