- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.281
arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım(gerçi bi kaç haftadır takip etmeye çalışıorum ama) öncelikle hamiş olanları tebrik ediorum ve gösdecim sana da geçmiş olsun diorum bol bol dinlen dikkat et kendinebenim adetime 10 gün var belim, bazen sağ, bazen de sol kasığıma sancılar girio arada, ayakta duramıorum sırtım ve belim ağrıo, sivilceler çıktı yüzümde hamile olabilir miyim? midem de bulanıo şuan kan testi yaptırsam çıkar mı? hatta az önce çamaşır suyu testini bile yaptım köpürdü
günaydın canım...inşallah gelmez kırmızıların..test yaptın mı yada yapacakmısın.?? bence bugünü atlatıp öyle yap..:18:insan adete kadar sakinliğini koruyabilsede adet günü çok zor gerçektendee dualarım seninle canım inşallah gelmezzzz...günaydın kızlar şimdilik güne kırmızısız başladım.ama korkuyorum.sanki heran olacakmışım gibi.offf stress yapmamak lazım ama nasıl.bügün 34,günüm.sancılarımda artış var.gaz artışı var ve çok miğde sorunu yaşıyorum.miğdemde yanma var.akşam yatmadan öncede bulantım oldu.tabi bunların hepsi ya adet belirtisi yada psikolojik
öyle şeylere inanma canım doğruluğu pek yok..selam arkadaşımbenimde adetime 10 var daha bende belirti yok ama nasip diyoruz bu çamaşır suyu testi nasıl oluyo merak ettim
hoşgeldin cnm..10 gün belirti için biraz erken kendini dinleme bence...burda yorum okuya okuya biz kendimize ne belirtiler yaşattık bir bilsen :) sonrasındada kırmızı kartı yedik tabi...şimdiden kendini dinleme gününü bekle canım..inşllah hamilesindirarkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım(gerçi bi kaç haftadır takip etmeye çalışıorum ama) öncelikle hamiş olanları tebrik ediorum ve gösdecim sana da geçmiş olsun diorum bol bol dinlen dikkat et kendinebenim adetime 10 gün var belim, bazen sağ, bazen de sol kasığıma sancılar girio arada, ayakta duramıorum sırtım ve belim ağrıo, sivilceler çıktı yüzümde hamile olabilir miyim? midem de bulanıo şuan kan testi yaptırsam çıkar mı? hatta az önce çamaşır suyu testini bile yaptım köpürdü
hehhhh bende aynı durumdayım işte:)yarın regl tarihim ama bir haftadır ne olduğumu anlamıyorum belirtiler çok yakın.
dua ediyorum inşallah olmam diye..
tatlııımmm bakk şimdi öncelikle senin böyle bi riskin varsa ağır işi bırakıcaksın oraya buraya koşmıcaksın ağır kaldırmıycaksın bir süre asla cinsel ilişkiye girmiceksin şu an üzülmemelisin tamamen günlerini yatarak geçirmelisin kendine dikkat etmelisin cnm bnmmm ltf üzülmen stres yapman zarar verir sana beslenmene dikat et folic plusını düzenli al ve bol bol dinlen cnm emi üzme bizide
arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım(gerçi bi kaç haftadır takip etmeye çalışıorum ama) öncelikle hamiş olanları tebrik ediorum ve gösdecim sana da geçmiş olsun diorum bol bol dinlen dikkat et kendinebenim adetime 10 gün var belim, bazen sağ, bazen de sol kasığıma sancılar girio arada, ayakta duramıorum sırtım ve belim ağrıo, sivilceler çıktı yüzümde hamile olabilir miyim? Midem de bulanıo şuan kan testi yaptırsam çıkar mı? Hatta az önce çamaşır suyu testini bile yaptım köpürdü :d
aynen beklemek çok zor ama erken testte de mi çıkmaz ki acaba?(öldürdüm kendimi test test die ya :d )
aynen beklemek çok zor ama erken testte de mi çıkmaz ki acaba?(öldürdüm kendimi test test die ya )
içim rahatladı sanırım biraz canım teşekkür ederim doğru söylüosun, eşim de bekle dio ama çok sabırsızlanıorum napim =)) neyse ben bi 4-5 gün daha bekliim baricanım erken test yapma..tecrübelerime dayanarak sana söyleyeyim.şimdi erkenden test yapınca tek çizgi çıkıyor insan çok üzülüyor hamile değilim diye..sonrada amaaann erken yaptım diye yine umutla doluyo adet günü yada bir gün önce yine yapıyo yine tek çizgi çıkınca adetim gelmedi diye yine umutlanıyoooo sonrada kırmızılar gelince çok üzülüyo yaaa...bunları 1 ayda kendine yaşatma adetinin geçmesini bekle 1 gün geçsin en az bencee idrar testi için...ama yok dayanamam dersen 4-5 gün daha bekleyip kan testi yaptır..
kızlar lekelenmem bugünde dewam edince akşam acile hastaneye gittik eşimle alttan ultrasonla baktı doktor keseyi gördü ufak ama gözüküyo dedii
ama düşük tehlikem varmışş çok üzüldüm çok ağladımmm((((((((((
yatıralım istersen dediler ama yatsanda bişey yapamayız düşerse düşer dediler yatmadım bende çok üzgünüm yhaaa çok kötüyümm
allahım nolur bebeğim beni bırakmasın yhaa :::::((((((((((((((((((((((((( 43:
bırakmıcak cnm bebeğin seni ama dinlen hiç ayağa kalkma gecen okumuştum cok yormustun kendını suyun bile yanında olsun bilgisayardanda uzak dur cnm biraz kalbimiz duamız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?