- 5 Nisan 2011
- 3.477
- 157
- 163
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.301
saolll canım dularınız eksik etmeyin lütfen allah hepinizden razı olsun valla dinleniyorum kalkmıyorum hiç herşeyim yanımda( yeterki o bırakmasın benii ((
selam arkadaşlar öncelikle gözdecim çok geçmiş olsun inşallah bebişine hiç bir şey olmaz sağlıkla kucağına alırsın kendine çok dikkat et stresten uzak dur ve yorma kendini bende geçen ay düşük yapmıştım çok zor bir durum inş bebişin seni bırakmaz dualarımız seninle
benim bu adetimin 3 günü aceba yumurtlama dönemi ne zaman oluyo bana yardımcı olurmusunuz bu konularda pekbi bilgim olmadığı için sizlerden cevaplarınızı bekliyorum:44:
saol canım allah razı olsun teşekkürler
canım ovulasyon hesaplamak için ben sana yardımcı oluyum google doktornevra yaz orda otomatik hesaplayıcılar var son adet tarihine göre yumurtlama gününü hesaplar hemen canım...
baktım canım tekrar çok teşekkür ederim ovulasyon tarihim 22 ile 27 ekim arası o günleri sabırsızlıkla bekliycem
selam kızlarr...
gözdeeemmm kuzummmm stres yapma sakın yaa merak etme bebişin seninle ama bak çok yoruyomussun sen bebeği sana sinyal gönderdi annesi. çok yorma kendını dınlen dıyo sana... başka doktora gorun bence progestan adiye bi ilaç vermesi gerekıyo düşük önleyici. ALLAH'ın ıznıyle hiçbişi olmazzz...
bu arada benımde adetıme 8 gün kaldı ama kızlar çok akıntım var iç çamaşırım hep ıslakk( bu da bi belirti mi acaba :26:
ewt canım yordum galiba ama artık hiç kalkmıyorum hep dinleniyorum yeterki o bırakmasın benii((
benim duyduğum kadarıyla akıntı belirti canım rengine göre internetten hemen bi baksana :)
az kaldııı seninde canım yhaa çok heycanlı inşş hamilesindirrrr :))
rengine göre derken beyaz yani saf gibi hanı yumurtlama donemınde yumurta akı gıbı oluyo ya aynı onun gibi.. normalde boyle olmam ben ama anlamadım.. onun dısında belırtım yok bıde ıdrara cok cıkar oldum.. gogusler nrmalde sıserdı agrırdı onlar da bu ay durgunlastılar :S kafam karıstı ıyıce sessız sedasız gelıyo sanırım bu kırmızılar
bende öyleydim canım çok sık idrara çıkıodum hep enfeksiyona yoruyodum ama ondan değilmişş bnmde göğüslerim hiç ağrımasmıştı o zaman şimdilerde çok ağrıyo canımm akıntıda bence bi belirti öyle olduğunu okmuştum ben
bende oyle dıyorum bıde bugun bı ıdrara cıktım turuncu gıbıydı.. enfeksıyon mu var dedım kendı kendıme..akıntıların olması hamılelık belırtısıymıs amaaa bılmıyoırum offf
meraba akıntıların olması hamilelik belirtisi mi?
kızlar lekelenmem bugünde dewam edince akşam acile hastaneye gittik eşimle alttan ultrasonla baktı doktor keseyi gördü ufak ama gözüküyo dedii
ama düşük tehlikem varmışş çok üzüldüm çok ağladımmm((((((((((
yatıralım istersen dediler ama yatsanda bişey yapamayız düşerse düşer dediler yatmadım bende çok üzgünüm yhaaa çok kötüyümm
allahım nolur bebeğim beni bırakmasın yhaa :::::((((((((((((((((((((((((( 43:
gosde cok gecmis olsun allah sifa versin
kızlar benim karin agrim sancim devam bugün ve yarin olabilir bekliyorum
olmasa keske
gosde cok gecmis olsun allah sifa versin
kızlar benim karin agrim sancim devam bugün ve yarin olabilir bekliyorum
olmasa keske
çok üzüldüm ya geçmiş olsun tatlım senin için dua edicem .bebeğin seni bir ömür boyu bırakmaz inş :)))))))
meraba akıntıların olması hamilelik belirtisi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?