ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

hadi ya sendemi kulandın ondan..aslında hamile olmadıgıma deil testin beni bukdr umutlandırmasına üzüldümm.. inan kendime acıdım sabah nsl hastahaneye gittigimi ilmiyorum.. neyse yaşamak lazımmış demekkii.. allahım önümüzdeki ay hayırlısı ise nasip eder.. banada isteyen herekesede inş:)

aynen cnm benide hamile olmamam deil testin böle umutlandırdıgına üzüldüm.. çünkü 4 gün önce yaptım negatifti.. dedim kesinnn hamile deilim sabah ona göre kendimi negatife hazırlamıştımmm ve sonuc resmen test benle dalga gecti:)
bu ders oldu bana.. bidaha adetim 10 gün gecmeden ne kan testi yaptırırım nede idrar:)işimizi garantiye alıp ögrenmek lasım yoksa çok üzülüyoruz:)

benım adetıme o kadar cok var ben bıle dıyorum test yapsam mı ıyıce kafayı yedım ben yahuu

sakınn sakın yapmaaa 1 hafta gecsin günün öle yap karşıyım erken yapılmasına bundan sonra:):):):)
kesinlikle sana katılıyorum ben bugün adet oldum dün gece ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bi yerde okudum ovulasyon testi gebelik gösterir diye o kadar heveslendim ki sabah hemen gebelik testi yaptım sonuç hüsran sonrasında da adet oldum zaten.hayalkırıklığı korkunç bir duygu bir daha asla erken yapmıycam testleri kendimi tutucam...

keske tutabılsek de yapmasak ama meraktan catlayacak gibi oluyo insan... bakalım yaa hayırlısı dıyorum ama düşünmeden edemiyorum..

haklisin arkadaş

keske tutabılsek de yapmasak ama meraktan catlayacak gibi oluyo insan... bakalım yaa hayırlısı dıyorum ama düşünmeden edemiyorum..

cnm allah biz kadinlari mucize şekilde yaratmiş adetimizi başlama gunu ile 12.13.14.15.16 gunleri bizim yumutlama gunlerimiz ona gore ))) kızlar

çok kötü bi duygu bilirim bugun ayşadım o duyguyu... bekleri artık normalde en fazla 3-4 gün gecikir adetim 10 gün beklerim bakım olmuyo test yaparım.. hamileysem 10 gün daha sabrederim nolcak sonucu pozitif olsun yeterkii..kendimi dinlememeyi erken test yapmamayı ögrendim bu ay..bana iyi ders oldu bidaha böle heycan yapmam..

ılk gebelıgımde adetımın 1. günü öğrenmiştim kanda :)

cnm bak gösde adetten önce yaptı ögrendii hani çıkıyor tabii erkendende belli oluyor ama işini garantiye al canını sıkma durduk yere...

slm kızlar doktora gittik eşimle,ultrasonda kese göründü, kan tahlilinde de 5 haftalık hamile olduğumu öğrendik yani bebe time testi bende doğru çıktı :)) Allah isteyen herkese de nasip eder inşallah

slm kızlar doktora gittik eşimle,ultrasonda kese göründü, kan tahlilinde de 5 haftalık hamile olduğumu öğrendik yani bebe time testi bende doğru çıktı :)) Allah isteyen herkese de nasip eder inşallah

hayırlı olsun cnm ama snein test sonucun kıpkırmızıydı yani ondada çıkmassa garip olurdu :)
bebe timede silik çizgilere inanmamak lazım:)

kızlar lekelenmem bugünde dewam edince akşam acile hastaneye gittik eşimle alttan ultrasonla baktı doktor keseyi gördü ufak ama gözüküyo dedii
ama düşük tehlikem varmışş çok üzüldüm çok ağladımmm ((((((((((
yatıralım istersen dediler ama yatsanda bişey yapamayız düşerse düşer dediler yatmadım bende çok üzgünüm yhaaa çok kötüyümm
allahım nolur bebeğim beni bırakmasın yhaa :::::(((((((((((((((((((((((((43:

hayırlı olsun cnm ama snein test sonucun kıpkırmızıydı yani ondada çıkmassa garip olurdu :)
bebe timede silik çizgilere inanmamak lazım:)

aynı duyguyu ben 2 kere yaşadım çok zorrr bir durum ilkinde kan testim beta hcg 13 çıkmıştı doktor hamilesin demşti sevindik araya hafta sonu girdi eşim bir ilgi gösteriyor anlatamam nerdeyse bardağı tutmama karışacaktı pazartesi tekrar test yaptık beta 8e düşmüştü afalladık tabii 2 gün sonra 3e ve sonra sıfıra düştüüü tabii ben yıkılmıştım..Çok zorr bir durumdu.2.cisindede idrar testi yaptım 5 dkda sonuç çıkmamıştı tek çizgiydi test yaptığım yerde duruyordu 10 dk sonra bir baktım 2.çizgi belirmişti tabi kalbim yerinde çıkacak gibi oldu birden kan testi vermeye gittim sonuç yine hüsran..Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ama kafamızdan bazı şeyleri silmezsek bebek falan olmaz inanın kafam çok rahat artık eskisi gibi üzülmüyorum.Tedavime bakıyorum doktoruma giidiyorum ama kafama takmıyorummm herşeyin hayırlısıııı

Canım korkma stresten etkilenmesin bebek umarım biliyorsundur düşüğün bir sebebide stres sakın üzülme ve otur dua et bol bol.Bebeğin sıkı sıkı tutunsun annesinee ve hiç bırakmasın inşallah....

gosde canım tutunsun bebek diye ilaç falan vermedimi doktor...lütfen sadece ve sadece dinlen yat uzan...işi gücü bırak şu bir iki hafta lütfen..çok dikkat et kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…