- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.241
minikgelim bebetime testinin azizliğine ben de ugradım adetim 6 gün gecikti 4. gününde bebetime testini yaptım belirli belirsiz bir çizgi dedim hamileyim yada ben cook baktım görmek için ama vardı baskalarına da gösterdim hatta annemleri bile aradım neyse öğlkeden sonra kan testi sonucum 1.20 cıktı negatif inanamadım sok. doktor sordu adetin ne kadar gecti diye dedim 4 gün iyi dedi 3 gün daha olmazsan gel bi daha test yapalım ama ben oldum. bu arada canım bizimki kimyasal gebelik olmuyor çünkü okuduklarımdan ögrendiğim kadarıyla kimyasal gebelikte değer 5ten yüksek cıkıyor fakat 2 günde bir yükselmesi gerekirken düşüyor yani bizimki kimyasal gebelik de değil ( senin gibi düşündüğüm için (ona bile sevinecektim) arastırdım) neyse cok uzun oldu Allah isteyen herkesin kucagını mini mini bebeklerle doldursun inşallah. amin.
minik gelin aynı olayı bende yasadım canım senı cok ıyı anlıyorum ıkıncı cızgı hemen belırdı ve pembelestı ben hamıleyım dedım esımle cok sevındık Allahtan bırkac arkadasım dısında kımseye soylemedım.... pazartesı kan ıcın randevu aldım ama pazar gecesı geldı bıraz kırmızılar ınanmadım yerlesme kanamasıdır dedım sabah aynı sekılde bıraz dahadoktora gıttım ama benı gormelısın negatıf ( nıyeyse cok uzuldum... aslında benı uzen hamıle olmadıgım değıl testın benı bu kadar umıtlendırmesıydı (((
aynen cnm benide hamile olmamam deil testin böle umutlandırdıgına üzüldüm.. çünkü 4 gün önce yaptım negatifti.. dedim kesinnn hamile deilim sabah ona göre kendimi negatife hazırlamıştımmm ve sonuc resmen test benle dalga gecti:)
bu ders oldu bana.. bidaha adetim 10 gün gecmeden ne kan testi yaptırırım nede idrar:)işimizi garantiye alıp ögrenmek lasım yoksa çok üzülüyoruz:)
benım adetıme o kadar cok var ben bıle dıyorum test yapsam mı ıyıce kafayı yedım ben yahuu
sakınn sakın yapmaaa 1 hafta gecsin günün öle yap karşıyım erken yapılmasına bundan sonra:):):):)
reglıme 2 3 gun kala yapmayı düşünüyorum
kızlar adet olmadiginiz zaman 12 gun sonra kan testi yüzde yüz kesin
okadar bekleyemem ki ben :) çift çizgiyi görsem belki 1 hafta sonra falan giderim kan testine :)
kesinlikle sana katılıyorum ben bugün adet oldum dün gece ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bi yerde okudum ovulasyon testi gebelik gösterir diye o kadar heveslendim ki sabah hemen gebelik testi yaptım sonuç hüsran sonrasında da adet oldum zaten.hayalkırıklığı korkunç bir duygu bir daha asla erken yapmıycam testleri kendimi tutucam...sakınn sakın yapmaaa 1 hafta gecsin günün öle yap karşıyım erken yapılmasına bundan sonra:):):):)
cnm o test yanliş çikabilir seni umutlandira bilir o yuzden soyledim kan testi kusura bakma
kesinlikle sana katılıyorum ben bugün adet oldum dün gece ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bi yerde okudum ovulasyon testi gebelik gösterir diye o kadar heveslendim ki sabah hemen gebelik testi yaptım sonuç hüsran sonrasında da adet oldum zaten.hayalkırıklığı korkunç bir duygu bir daha asla erken yapmıycam testleri kendimi tutucam...
kesinlikle sana katılıyorum ben bugün adet oldum dün gece ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bi yerde okudum ovulasyon testi gebelik gösterir diye o kadar heveslendim ki sabah hemen gebelik testi yaptım sonuç hüsran sonrasında da adet oldum zaten.hayalkırıklığı korkunç bir duygu bir daha asla erken yapmıycam testleri kendimi tutucam...
keske tutabılsek de yapmasak ama meraktan catlayacak gibi oluyo insan... bakalım yaa hayırlısı dıyorum ama düşünmeden edemiyorum..
çok kötü bi duygu bilirim bugun ayşadım o duyguyu... bekleri artık normalde en fazla 3-4 gün gecikir adetim 10 gün beklerim bakım olmuyo test yaparım.. hamileysem 10 gün daha sabrederim nolcak sonucu pozitif olsun yeterkii..kendimi dinlememeyi erken test yapmamayı ögrendim bu ay..bana iyi ders oldu bidaha böle heycan yapmam..kesinlikle sana katılıyorum ben bugün adet oldum dün gece ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bi yerde okudum ovulasyon testi gebelik gösterir diye o kadar heveslendim ki sabah hemen gebelik testi yaptım sonuç hüsran sonrasında da adet oldum zaten.hayalkırıklığı korkunç bir duygu bir daha asla erken yapmıycam testleri kendimi tutucam...
ılk gebelıgımde adetımın 1. günü öğrenmiştim kanda :)
slm kızlar doktora gittik eşimle,ultrasonda kese göründü, kan tahlilinde de 5 haftalık hamile olduğumu öğrendik yani bebe time testi bende doğru çıktı :)) Allah isteyen herkese de nasip eder inşallah
hayırlı olsun cnm ama snein test sonucun kıpkırmızıydı yani ondada çıkmassa garip olurdu :)
bebe timede silik çizgilere inanmamak lazım:)
kızlar lekelenmem bugünde dewam edince akşam acile hastaneye gittik eşimle alttan ultrasonla baktı doktor keseyi gördü ufak ama gözüküyo dedii
ama düşük tehlikem varmışş çok üzüldüm çok ağladımmm((((((((((
yatıralım istersen dediler ama yatsanda bişey yapamayız düşerse düşer dediler yatmadım bende çok üzgünüm yhaaa çok kötüyümm
allahım nolur bebeğim beni bırakmasın yhaa :::::((((((((((((((((((((((((( 43:
kızlar lekelenmem bugünde dewam edince akşam acile hastaneye gittik eşimle alttan ultrasonla baktı doktor keseyi gördü ufak ama gözüküyo dedii
ama düşük tehlikem varmışş çok üzüldüm çok ağladımmm((((((((((
yatıralım istersen dediler ama yatsanda bişey yapamayız düşerse düşer dediler yatmadım bende çok üzgünüm yhaaa çok kötüyümm
allahım nolur bebeğim beni bırakmasın yhaa :::::((((((((((((((((((((((((( 43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?