- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.381
ay umay negüzle bir duygudur kimbilir:)
darısı bizlere inş.
4 gün gecikti regl...
benim ciddi şekilde midem bulanıyor sabahları ve ögleleri akşam geçiyor acaba midemimi üşüttüm..
regl oluyorum sanıyorum karnıma agrı giriyor wc ye gidiyorum bşy yokk..
ayaklarım elleirm buz gibi bugunnnn ben hep adet olcagım zaman böle olur
bide benim çok nadir 5 gün gecikmem olmuştur..evleneli 16 ay olcak iki kez 5 gün geciktim..
yalnız bu ay sistit için ilaç kulandım belki okdr ilaç yüzündende gecikiyor olabilir.. 10 gün gecerse eger doktora giderim...
offf olcaksamda olayımmm valla böle yarım saaatte bir wc ye gitmekten sıkıldım
yok cnm yapmadım cuma günü kan tahlili yaptırmıstım ya 3 günde deişiklik olmaz sanırımallahım sanada nasibetsin inşallah canım...test yatınmı?
umayyy doktorr karnındanmı baktı canımmm ?? bide sen sata göremmi hesaplıosun hamileliği yoksa doktormu syledi canım ??
yok cnm yapmadım cuma günü kan tahlili yaptırmıstım ya 3 günde deişiklik olmaz sanırım
cnm ben ilk aylarda alttan muayenenin tehlikeli oldugunu duydum sanmıyorum bakmaz bence çok riskli bşy olmadıgı sürece..
hem gerilmee kaç tane arkadaşın alttan muayene oldu kendini kasma hiç bşy olmuyor diyor.utanmada sonucta doktor hergün kaçtane görüyor:)
bnmde ilk kontrolüm ultrasonla oldu doktorum bana daha verimli sonuç için vajinal ultrasonlada bakabiliriz ama sizi rahatsız etmek istemiyorum gerek yok nasıl olsa gördük dedi yani bana deseki bakalımmı diye ona bile atlıcam o moddaydım =)) yani bi zararı varmı yokmu bilmiorum ama insan bi yerde kendine kabul ettirmeli vajinali
gözdeee kuzucum korkma sakın öle 1 2 damlanın zararı olmaz belkide bebek yavaş yavaş büyüdüğü için bulunduğu yerdeki damarları çatlatıp kanamasına neden oluor ama sen yinede dinlenmeni ihmal etme umaaayyyyy cnm nasıl geçti ilk ultrason ??????
minik gelin cnm ya senin bu kdr gecikmesi normal değil ama acaba psikolojik bişeymi oldu da bu kdr gecikti 1 test yapsan ya evde belki geç döllenme olmuştur
bnmde ilk kontrolüm ultrasonla oldu doktorum bana daha verimli sonuç için vajinal ultrasonlada bakabiliriz ama sizi rahatsız etmek istemiyorum gerek yok nasıl olsa gördük dedi yani bana deseki bakalımmı diye ona bile atlıcam o moddaydım =)) yani bi zararı varmı yokmu bilmiorum ama insan bi yerde kendine kabul ettirmeli vajinali
gözdeee kuzucum korkma sakın öle 1 2 damlanın zararı olmaz belkide bebek yavaş yavaş büyüdüğü için bulunduğu yerdeki damarları çatlatıp kanamasına neden oluor ama sen yinede dinlenmeni ihmal etme umaaayyyyy cnm nasıl geçti ilk ultrason ??????
minik gelin cnm ya senin bu kdr gecikmesi normal değil ama acaba psikolojik bişeymi oldu da bu kdr gecikti 1 test yapsan ya evde belki geç döllenme olmuştur
ya kızlar bana yardım edin kafam çok karıştı . doktora gittim bugün .bana yumurtanın olduğunu ancak iğne vurulursam hamile kalıcağımı söyledi . ben çok korkuyorum yumurta çatlatma iğnesiymiş galiba sizce yaptırmalı mıyım ?***???????
ewet canım ben çok gerildim gece uyuyamadım alttan yaparsa diye tüm temizliklerimi yaptım yinede ne olur ne olmaz diye buyrum muayeneye dedi o perdenin arkasına geçene kadar o zaman o kadar çok zor geçtiki anlatamam doktorum erkekti biliyorum bu tür konulara alışmamız lazım yarın bir gün doğum yapacaz ama ben henüz alışamadım bi baktım karından bakılan alet var orada bi görsen bendeki sevinci hemşireye sarılcaktım nerdeyse neyse canım öyle karından baktık bana dediki aaa annesi bak sizin yaramaz buralarda kesenin içinde saklanıyor dedi ben garip hissettim ya o zaman anlatamam gülsemmi ağlasammı bilemedim :) özetle kesemizi gördük iki hafta sonrayada bir daha çağırdı o zamana kadarda bize testler verdi bi sürü testlerde 220 kadar falan tuttu ama benim eşim biraz uyanık birisi oldğu için testlerin listesini çıkarttırdı bu testlerin aynını dewlette yaptırıp özele sonuçlarını götüreceğizumayyy doktorr karnındanmı baktı canımmm ?? bide sen sata göremmi hesaplıosun hamileliği yoksa doktormu syledi canım ??
Slm kızlaar benimde son yumurtlama günüm bugün.
Bazen soruyorum kendi kendime acaba tuttumu diye.
Ama takmamaya çalışıyorum, hayırlısıyla inşaAllah olur.
Belirti falanda takip etmiyorum
ewet canım ben çok gerildim gece uyuyamadım alttan yaparsa diye tüm temizliklerimi yaptım yinede ne olur ne olmaz diye buyrum muayeneye dedi o perdenin arkasına geçene kadar o zaman o kadar çok zor geçtiki anlatamam doktorum erkekti biliyorum bu tür konulara alışmamız lazım yarın bir gün doğum yapacaz ama ben henüz alışamadım bi baktım karından bakılan alet var orada bi görsen bendeki sevinci hemşireye sarılcaktım nerdeyse neyse canım öyle karından baktık bana dediki aaa annesi bak sizin yaramaz buralarda kesenin içinde saklanıyor dedi ben garip hissettim ya o zaman anlatamam gülsemmi ağlasammı bilemedim :) özetle kesemizi gördük iki hafta sonrayada bir daha çağırdı o zamana kadarda bize testler verdi bi sürü testlerde 220 kadar falan tuttu ama benim eşim biraz uyanık birisi oldğu için testlerin listesini çıkarttırdı bu testlerin aynını dewlette yaptırıp özele sonuçlarını götüreceğiz
cnm bugun son yumurtlama günün diye çalışmaları bırakma bak adetten hemen önce bile hamile kalan var:)
Yok ben bıraksamda eşim bırakmaz zaten :))
Zaten yeni evliyİz o nedenle action devam ediyor :)
Ama bulunduğum yerde yalnızım ve bebek istiyorum
ah şu cicim ayları ah:)
bziden geçti:):):):)
inş hamile kalırsın bu ay cnmm yalnızlık kötü bebegin olursa kimsecikler aklına gelmez:)
ayy canımm ne kadar güzel duygularr yha ben ilk keseyi acilde gördüm ama bakamadıms ewinmedim bile düşük falan diyince inşş yarın gitttiğimde güzel şeyler olurrr :)
canım valla inşşş üstten bakarlar alttan kasılmaktan bebeğime bakamam mutlu olamam sewinemem kesin kasılmaktann(
testler için çok ii yapmışsınız canım aynen öle bnm koca da çok uyanık bnde doktor araştırıyorum bu haftasdan sonra özele gidicem ama testleri dewlet hastnesinde yaptırcam bendee eee bebek gelio tutumlu oplmak lazım valla:):)
Alttan bakarsada kendini kasma canım
allah yardımcın olsun....
ewet tutumlu olmak lzaım bende henüz atanmadım açıktayım geçenseneler ücretli öğrtmenlk falan yaptım 3sene kadar busenne bıraktım bizim ufaklıklar gelmeden oturup bi güzel kpss çalşym diorum
aaaa ufaklıklar diyorum olur yaa çiftini birden kesede görürmüşüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?