- 5 Nisan 2011
- 3.477
- 157
- 163
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.401
Bu topiğe en az 5 defa yazmışımdır ama bir kere bile cvp alamadım:) neyse problem değil benimde adetime 1 hafta falan var doktora gittim yumurtayı atmışsın içeri dedi benimde 17.gün 2 gün kanamam oldu az az neden oldu anlamadım pembemsi bir kandı hadi hayırlısııı...
canım dewamı gelmediyse kanamanın yerleşme kanması olabilir
minikgelin zammbak bırakmayın çalışmaları ben ovulasyon haftamda hergün çalışmıştım onun dışındaki iki hafta gün aşırı... öyle öyle bat geldi ve sonuç pozitifdi inş. sizlerde hamile olursunuz ama sıkı çalışın kızlar ve yumurtlama döneminden önceki hafta düzenli şekilde havuç yiyin
havuç çok önemli ben hergün havuç yedim salatanın içindeki dışında zaten artık mevsimide geldi yumurta için çok yararlıymış cevizide unutmayın ceviz yada fındık
hiç umudum yok gözdecim benim 5.yılım umutsuz VAKA gibi beklemedeyim olursa mucize olur zatennn
selam canlarım ben geldım nasılsınızzz..
bu arada hala bi belirtim yok gibi.. bu göğüsler beni tedirgin etmeye başladı ne agrıyolar ne de şiştiler.. bi soırun mu var acaba.. bide hala akıntım devam ediyo.. boyle yumurta kıvamı gibi..sünüyo bide yumurtlama dönemindeki gibi... yardımcı olacak var mı bana
canım hg ben ii gibiyim dua etmekteyim lekelenmem dewam etmesin diee
sende kendini hiçç sıkma kaç gün kaldı kızz bata
6 gün kaldı...
azz kalmışş cnm yhaaaa :) dayan biraz zor biliırum ama tetst yapcanmı gününden önce :)
yarın yapsam mı acaba :))
yarıbn deilde 3gün kala yap istersen canım ama çıkmazsa üzülmicen çnkkü erken çıkmayabilirr :)
beklemek ne kadar zor yaaa.. 4 gün kala mı yapsam bilmiyom ki. kocişe dedim gelirken 2 tane al diye. bende almıştım 2 tane alırsa 4 tane olacak
canım allah sabır versin eminim çok zordur 5 yıl peki neden olmuyoo ?
heheee deli kızzz yhaa bnde 4 gn kla yapmıştımm cnmm :))) üzülmiceksen yapp ama üzülmiceksn bakk
aminn gözdecim nedeni adet düzensizliği başka problem yok diyor doktor.Şuanda adetimi düzene sokmaya çalışıyor .Umarım hayırlısı olur...
yani olur ya belki diye umutlandım birden :)))))
ayyy çiftmiii hadi bakalım ikiz çıkıcakmı aramızdan kızlarrr
canım bazen sayfalar birden akıp gidiyor gözden kaçmış olabilir ben hiç görmedim mesela yazdğnı öyle düşünme burda hepimiz birbirimizin destekcisiyiz... benimde olmuştu kahverengi iki kere lekelenmem battab birgün önce birde batta olmuştu hatta ben hasta oldum yine diiye korkmuştum ama yerleşme lekelenmesiymiş rengi pembe yada kahverengi olurmuş genelde kırmızı olursa ve hiç durmazsa mutlaka bi doktora danışmalısınBu topiğe en az 5 defa yazmışımdır ama bir kere bile cvp alamadım:) neyse problem değil benimde adetime 1 hafta falan var doktora gittim yumurtayı atmışsın içeri dedi benimde 17.gün 2 gün kanamam oldu az az neden oldu anlamadım pembemsi bir kandı hadi hayırlısııı...
canım biraz daha beklersen iyi olur bak çoğu gitti azı kaldı çünkü idrara geç çıkıyor canım hadi kolay gelsin ben günüme kadar yapmamıştım oyalanmaya çalış şu koca karı testeriyle oyalandım durdum ben battab önce:)))))
beklemek ne kadar zor yaaa.. 4 gün kala mı yapsam bilmiyom ki. kocişe dedim gelirken 2 tane al diye. bende almıştım 2 tane alırsa 4 tane olacak
yani olur ya belki diye umutlandım birden :)))))
canım bazen sayfalar birden akıp gidiyor gözden kaçmış olabilir ben hiç görmedim mesela yazdğnı öyle düşünme burda hepimiz birbirimizin destekcisiyiz... benimde olmuştu kahverengi iki kere lekelenmem battab birgün önce birde batta olmuştu hatta ben hasta oldum yine diiye korkmuştum ama yerleşme lekelenmesiymiş rengi pembe yada kahverengi olurmuş genelde kırmızı olursa ve hiç durmazsa mutlaka bi doktora danışmalısın
canım biraz daha beklersen iyi olur bak çoğu gitti azı kaldı çünkü idrara geç çıkıyor canım hadi kolay gelsin ben günüme kadar yapmamıştım oyalanmaya çalış şu koca karı testeriyle oyalandım durdum ben battab önce:)))))
inş canım hayırlısı olsunn en kısa zamanda olur inşş yeternce beklemişsin çünküüü ...
[/COLOR]
canım bazen sayfalar birden akıp gidiyor gözden kaçmış olabilir ben hiç görmedim mesela yazdğnı öyle düşünme burda hepimiz birbirimizin destekcisiyiz... benimde olmuştu kahverengi iki kere lekelenmem battab birgün önce birde batta olmuştu hatta ben hasta oldum yine diiye korkmuştum ama yerleşme lekelenmesiymiş rengi pembe yada kahverengi olurmuş genelde kırmızı olursa ve hiç durmazsa mutlaka bi doktora danışmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?