- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.361
benımde 23 ekim :) bende de belirti yok malesef.. hayırlısı bekleyelim görelim..
arkadaşlar bu sayfayı epeydir takip ediyorum ben de 2. çocuğuma hamileyim 5 haftalık,hamile olmayı isteyen arkdaşlara tavsiyem kesinlikle hamile olmalıyım bu ay tutmalı diye bi düşünceye sahip olmayın.kendinizi rahay bırakın,kısmet deyin,özellikle e yumurtlama dönemlerinizde oldukça rahat davranmaya çalışın,benim 2.hamileliğim oldukça sürpriz oldu,prezervatifin azizliğine uğradık ama ilk hamileliğimde 3.ay denememizde olmuştu,o ay hamilelik düşüncesini eşim de ben de aklımıza getirmemeye çalışmıştık,olmazsa kısmet demiştik ve o ay olmuştu.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
kızlar bu arada 2.hamileliğini yaşayan varsa bana cevap versin lütfen,karnında ağrı,sezeryan yerinde ağrısı olan var mı?ilk bebeğimde 2.3.aylarda bu ağrılar olmaya başlamıştı,şimdi çok erken başladı
minik gelin sende geç döllenme olmuş olmasın sakın ay inşallah heveslendirmeyeyim seni ama olabiliyormuş o zaman kanda çıkmaz işte belirtin var mı adete yada gebeliğe dair ama adet olsan da bir dahaki ay inş hamiş olursun canımböle bi bebeğin olur
canım üzülme hayırlısı.. RABBİMin yazdığı vakit bebişin gelecek inşallaah.. geçen ay bende hasta oldugumda bıle hala acaba mı dedım ıyıce psıkolojimiz bozuldu. ama bu ay hiç hamişliğe yormuyorum belirtileri.. kendımı kasıma bıraktım bıle ben
kızlaaarrr ne kdr sessiz kalmış burası nerelerdesinizzz ???
bende olan en belirgin özellik göğüslerdeki kahverenginin renk olarak deilde boyut olarak büyümesi oldu başka hiç bi şekilde ayırt edilecek bişey olmadı kasıklarım her zmnki gibi sancılıydı bide biraz sivilcelendim ergenlikte gibi hissettim kendimi=)
göğüslerim benimde çok acıyor yaa çamaşır bile iz yapıyor bir beden büyüteceğim çamaşırımı artık çünkü oturuyor iz yapıyor ewde kullanmıyorumda dışarda mecbur takıyorum hatta gece uçları nasıl sızladı bir bilseniz aynen dedğin gibi ergenlikteki halime döndüm
arkadaşlar bu arada ben ilk kontrolümü cumartesi oladum çok heyecanlandım ben konuşamadım doktorum çok şükür iyi bir insandı o sorular sordu ve rahatlattı beni kesemize baktık eşimde heyecandan içerde kaldı bekliyordu ben keseyi görnce onuda çağırdım :) hemen allahımesirgfesin yaaa henüz kendi görünmüyordu ama kadifeden kesesinebaktık
eşimde çok heyecanlandı allahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın kızlar iki hafta sonrada kalp atışalarını dinlemeye gideceğiz bu arada bi sürü teset verdi özele gitmiştik testler220 falan tuttu biz onları yarın dewlette parasız yaptıracağız aklınızda bulunsun kızlar hemen o heyecanlanla paralarınız saçmayın bebişiniz olunca daha çok lazım olacak paralarınız kontrollerimi özelde teslerimi dewlette yaptıracağım
:103::103:
ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar belirtilerimzi beraber paylaşıp adım adım hamilelğe yürüyeılim yaşadığımz belirtilermzi gelmek bilmeyen adet günlerimzi hesaplayalm....[/CENTER]benim sat tarihim 7eylül .....yani daha adetime 10 gün varçok vardahaaaa.... uf puff tıssssss
banada yardımcı olurmusunuz son üç adet tarihimi biliyorum yumutlama dönemimi bulmama yardımcı olbailirmisiniz
çok sevindim Allah daim etsin..isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla...
bende dr.umu aradım yarın gel yumurtalıklarına bakalım dedi malum dün hasta oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?