ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

ferhat sende belirti yok denecek kdr azdı ozaman :)yazdıgım maddelerin çogu bende var..artık kendi bünyemi tanıyamıyorum düşünüyorum normalde regl olcagım zamanda böle belirtileirm varmıydı diye..wc ye her gittigimde adet olmadıgımı görünce öle mutlu oluyorumki anlatamam

ben hep dedim zaten hiçbişey hissetmedim diye
hatta diyorumki hamile olmadığım aylar bundan çok daha fazla belirti yaşadım
adetten bir gün önce ve adet günü bişiler yaşadım biraz biraz ondan önce hiçbişey yoktu
takip ediyorum şimdi seni
inşallah geç döllenmedir ve sen de hamilesindir

valla cnm ben şehitleirmizin olay anındaki o ateş seslerini o korkunc havayı düşünüyorumda içim tuhaf oluyor...kocaman karergah küçükte deilmişş nesl savunamadılar kendileirni of çok üzldüm valla benimde erkek kardeşim var onun askere gitcegi zamanı düşündüm bu haberleri görüncede içim bi garip oldu...allahım bidaha o pkkleri sevindirmeyi nasip etmesin.. rahat nefes alamayıp acı çekip gebersinler...ay neyse içimdekileri yazmaya kalsam ban yerim kesin:)

Son düzenleme:

bende de hiç belirti yok ki.. :) o yüzden tam bişey söyleyemiyorum. eşime hasta olduğumu söyledim :) hemen ciddi misin dedi :)) o da istemiyo anlaşılan hasta olmamı :) aman napalım bır kaç daha denicem sonra doktora gitmeyi düşünüyorum :) 4 gün geçse de artık sıkıntı çekmesem diyorum :)

çok üzgünüm bende o konuda
hiç konuyu açmak bile istemiyorum
ben de okulda duydum bugün
gece uyurlarken saldırırlarsa haince savunamazlar kendilerini tabi ki

:):):) mşlh cnm negüzel hiç bi derdin olmadan hamileisn genelde çok şikayet olur hamileligin ilk aylarında..inş böle kolay gecer tüm 9 ay:)

valla ben kan testi sonucunu alınca oturdum adetimi bekliyodum neyse biraz forumu karıştırınca geç döllenme olayını okudummmm umarımmmm öle bşy olmuştur bana... bu ayda olmassa diger aya olur inş..allahım saglık versindeee bebişte er gec olur inş:)

son 4 gün demek
az kalmış
hadi bakalım hayırlısı
bana hep derlerdi belirtiye takılma diye ama insanın elinde değil
kendim yaşadım gördüm yaa hiç alakası yokmuş
hele o göğüs ağrısı olayı
derlerdi hep ucu acıdı falan diye
benim uçlarda bişey yok resmen adet öncesi gibi koltuk altından acıdı

Neyse minikgelinim acımızı gösterip sevindirmeyelim onları...

Ay bu ay bende fena bir iştah açılması oldu, sebebini anlayamıyorum, başka hiçbir belirti hissetmiyorum.
Eim ayağım zaten ısınmaz benim, sadece bu sabah midemde yanma oldu, gittiğim yerde hafif bir bulantım oldu, hee bu arada bu sabah başım çok fena döndü, yalpalayarak yürüdüm.
Ama bunlar tansiyondan falan kaynaklanailir diye düşünüyorum.
İştahımın sebebi inşaAllah bebektir...

şehit haberleri..
ben asker yolu beklediğim için duyar duymaz oturdum ağladım..
benım eşimde hakkari^deydi.. çoğu zaman haber alamazdım.
telefon bir çalsa sesini bir duysam sanki ömrüme bin yıl eklenmiş gibi mutlu olurdum.
RABBim ailelerine sabır versın..

Ayy bende de hiç göğüs acısı yok, arada bir göğüs altından sancı geliyor.
Bir hemşire abla saçın ıslak kalmasıyla alakalı olabilir demişti...

aynen 4 gün kaldı canım. benimde hiç göğüs ağrısı falan yokk hiçç yani...

inşallah olmaz canım
bulantı olayından korkuyorum 5-6. haftadan itibaren başlıyormuş genelde
ben 4+3teyim çok küçük yani daha

bu arada ben de bebetime marka test yaptım
ilk onla öğrenmedim ama (ilk laboquickle öğrendim) eve gelirken 3 eczaneden 3 farklı test daha aldım o gün
biri bebetime dı hepsi pozitifti zaten ama bebetime resmen ilk çizgiyle aynı renk gibi bişeydi
bebetime ın sorunu o sanırım
diğerlernde baya silik çizgi görmüşken onda resmen koyu çizgi gördüm
koyu çizgiyi görene kadar o teste inanmamak lazım anlaşılan
sana tavsiyem bulabilirsen nova al, ben çok beğendim
geçen aylarda yaptığımda negatifti bu ay da silik çıktı işte
ve gün ilerledikçe testi tekrarladıkça koyulaştı
güvenilir bir test yani bence

merhaba kızlar dün kan vermiştim bgn sonucumu almayaa gittim sonucum 3673.7 çıktı normalde olması gerekenden biraz düşük dedi doktor sonra ultrasonda bi bakalım dedi ultrasonda baktılarr kese özüktüü gördümm minnacık bişeydii ayy çok güzeldii... :)))
kesem 8mm miş bu arada kızlarr... :))) ve 5+4 dedi doktor gebelik içinn
ama değerimin düşük olması biraz canımı sıktı umarım bebeğim sağlıklıdır ve bi sorun oolmazz kızlarr ( dualarınızı eksik etmeyinn

bide daha önceki beta hcg lerim şöyleydii
07.10 87.66 adetten 3 gn önceydii
10.10 315.5 bu tm adt günü yapıldı ve sonuncu da dünn...
18.10 3673.7 çıktı

bulantım çok oluyo dedim ilaç yazmadı folicplusu akşamları içmemi tavsiye etti ve bulanınca tuzlu çubuk kraker ye dedii :d
şimdi bn size bişi sorucam değer düşük olunca ne oluo biliomusunuz kızlarr ....

bişey olmaz canım inşallah korkma
kesenizi görmüşsünüz ne güzel
ama sana tavsiyem 2 gün sonra bi kan daha verip bak istersen
düzgün katlanması gerekir ve düzgün ilerleyeceğinden eminim
değerin de düşük değil ayrıca bence normal

yok cnm sadece acıodu ve sızlıyoduu

tek çizgi çıkacağını bildiğim için yapmadım son güne kadar da yapmıcam içöimi ümitsizlik kapladı... ( bu ay da olmayacak...

cnm kndini böle şartlandırma inşllah olur cnm ama sen böle ümtsizliğe düşersen olmaz ki adet olmadıkca her zamn bir umut vardır...

bnde anlamadım canımm yhaaa bi hesap yaptıı 4800 falan olması gerekiomuşş
kan vermekten çok tırsıom ama bi kç güne özele gtcem gene veririm canımm

cnm çok sevndim keseyi görmüşsün hadi hyrlsı diyelim. değerinde çok fazla düşük değil değerin toprlar kendini artar yani sen ıstırahat yapmaya devm et dikkat et kendine yinede. duamalrm senınle cnm . bu ara ben regl oldum moralm çok bozk canım yaa içimde bi umut vardı rahmde kalınlşma oldugu sölediğinde doktr sevnmştm ama malsff bu defada olmadı cuma tekrar gtcem doktora yumartlama takibine bşlıcaz...

bnde anlamadım canımm yhaaa bi hesap yaptıı 4800 falan olması gerekiomuşş
kan vermekten çok tırsıom ama bi kç güne özele gtcem gene veririm canımm

ay ne güzel o heyecanı atlatmış ve bebekleri konuşuyorsunuz.
Rabbim hepimize yaşatsın bu mutlulukları...
Biz bu ay hesapladık yumurtlama günüm 16'sıydı ve o sabah farkında olmadan birlikte olmuşuz.
Acaba tutarmıki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…