- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.601
bnmde az kaldı 30 ekimde olmam lazıma ahhhh keşke olmasam o test pozitif çıksaaa hemşireye bi sarılsam:):)gözyaslarım dökülse çok umutluyum bu ay:)hadi bakalım
ay kızlar tam yerindeyim ...benim adetime 3 gün var bende bekliyorum sabırsızlıklaaa.bu ay çok çalıştık allahım banada o pozitifi gösterir inşaLLh hepimize gösterir....sakin davranıyorum bu sefer yoruldım çünkü her ay negatifden..ayrıca geçen sene bebişlerim düşdü onlarda belirti yaşamadım sadece kasıklarım ağrıdııı....
Günaydın kızlar :)))))))))))))))))))))))
meraba benimde adetime 4 gün var her zaman çok adet belirtilerim olurdu bu ay hç bişey yok gögüslerim bile şişmedi normalde 1 hafta önceden şişerdi bi de hiç olmayan bişi oldu adetime 7 gün kala 1 saatlik kanamam oldu ama yoğun değildi adet oldum sandım ama hemen bitti sizce sebebi nedr ???
alıştım canım tek çizgiye sırf heycan olsun diye yapıcam bakalım yaparsam o da :) tek çizgi çıkıcak ben bundan adım gibi eminim sizde boşuna ümitli olmayın bendenben biliyorum kendimii
ofluu canım ümitsizlik yoktuu amaa yhaaaaa
test yapınca yaz hemen heycanla bekliorum canımm
meraba benimde adetime 4 gün var her zaman çok adet belirtilerim olurdu bu ay hç bişey yok gögüslerim bile şişmedi normalde 1 hafta önceden şişerdi bi de hiç olmayan bişi oldu adetime 7 gün kala 1 saatlik kanamam oldu ama yoğun değildi adet oldum sandım ama hemen bitti sizce sebebi nedr ???
tek çizgi çıkacağını bildiğim için yapmadım son güne kadar da yapmıcam içöimi ümitsizlik kapladı...( bu ay da olmayacak...
ofluu ya ümitsizlik yok ya yap ve bize yaz bekliyoruzzzz
oflu bebegim niye olumsuz konuşuyorsun böle deme kırmızıları görene kdr umut kesilmez:)sen adet gününü bekle ogun yap testii erken yapma boşver:)benimde dün akşam ve bugun akıntım var kıslar koyu kvamlı sarı beyaz arası bi renk.. şimdi teest aldım ama yapmıycam hafta sonunu bekliycem regl olmazsam :)hafta sonu 10 gün gecikmiş olcak poff :)
beraber yaparız o zaman :) ben tel çizgi çıkcağından eminim ne bılıyım yoruldum artık yaabenımde akıntım var beyazımsı gibi bi renk.. ama bu sefer yumurta kıvamı gibi değil normal akıntı geliyo.. adetıme 4 gün var..
niye kimsecikler yok bugun
nette haberlere de bakmak istemiyorum şehit haberleri var hep çok üzülüyorum utanmasam iş yerinde aglıycam
allahım cennet eylesin hepsinin mekanını..onlarda bi anne kuzusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?