ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

bnmde az kaldı 30 ekimde olmam lazıma ahhhh keşke olmasam o test pozitif çıksaaa hemşireye bi sarılsam:):)gözyaslarım dökülse çok umutluyum bu ay:)hadi bakalım

Merhaba kızlar... papatyacım bebişin inşallah seninledir şuan daha tüplerdedir garibim inşallah savaşı kazanmış annesine geliyodur Benim son 5 aydır hep ayın 23'ünde geliyo reglim bakalım yine öyle olursa bugün itibariyle 4 gün kalmış oldu ama bu ay hsg çekilmiştim o etkilermi bilmiyorum. Bu ay umutluydum aslında ama hiiiçç belirtim yok bidahaki ayda eşim yurtdışında olcak zaten aralıktada gidip aşılama yaptırcam yeter dayanamıcam artık

Bende 1 kez kimyasal gebelik yaşamıştım 2 sene önce bidahada hiç olmadı ve o belirtileri bidaha hiiiçç yaşamadım o ay çok garipti o yüzden şimdi olmadığını anlayabiliyorum Göğüslerim 2 katı şişmişti ve akletim bile canımı yakmaya yetiyodu gece uykumdan uyanmıştım acıdan ve çok wc ye gidiyodum çok üşüyodum bide birden kilo almıştım o ay ve karnıma sürekli sancı giriyodu şiddetli bi sancıydı ama 2-3 gün gecikmeyle regl oldum çok ağrılı ve kanamalı olmuştu sonrada bisürü dertler sorunlar bugünlere geldik hala bişe yok bu ayda sadece sık wc ye gidiyorum kesin üşütmüşümdür ve reglden önceki gibi bel ağrım var ama göğüslerimde hiçbişe yok önceki regllerimde bile daha çok acırdı bu ay tık yok karnımdada bi ağrı yok kısacası bu ayda yok
İnşallah senin bebeğin gelmiştir çok beklemezsin...

6 gün oldu gecikeli bende tık yok:) yarın test yapcaktımda vazgectim 10 gün dolsun öle yapayım..yine canım sıkılmasın tek çizgiyi görüp:)

meraba benimde adetime 4 gün var her zaman çok adet belirtilerim olurdu bu ay hç bişey yok gögüslerim bile şişmedi normalde 1 hafta önceden şişerdi bi de hiç olmayan bişi oldu adetime 7 gün kala 1 saatlik kanamam oldu ama yoğun değildi adet oldum sandım ama hemen bitti sizce sebebi nedr ???

meraba ,

benimde adetime 4 gün var :) benimde belirtim olurdu bu ay senin gibi bende de belirti yok gögüslerim bile şişmedi dediğin gibi... seninki yerleşme kanaması olabilir bence bebek yherleşiyodur yerine :) umarım dilöeyen herkes hamiştir..

alıştım canım tek çizgiye sırf heycan olsun diye yapıcam bakalım yaparsam o da :) tek çizgi çıkıcak ben bundan adım gibi eminim sizde boşuna ümitli olmayın benden ben biliyorum kendimii

ofluu canım ümitsizlik yoktuu amaa yhaaaaa
test yapınca yaz hemen heycanla bekliorum canımm

eğer akıntın kahverengi yada pembe ise yerleşme olabilir kırmızı ise başka bir sebepten kaynaklanabilr arkadaşım bende de lekelenme olmuştu ben lekelenmeyi adet kanamam olarak sandım ama hemşireler test yapalım yinede dedi yaptık ve silik ikinci çizgi karşımızdaydı umarım bebiştir sendekide....

Son düzenleme:
oflu bebegim niye olumsuz konuşuyorsun böle deme kırmızıları görene kdr umut kesilmez:)sen adet gününü bekle ogun yap testii erken yapma boşver:)benimde dün akşam ve bugun akıntım var kıslar koyu kvamlı sarı beyaz arası bi renk.. şimdi teest aldım ama yapmıycam hafta sonunu bekliycem regl olmazsam :)hafta sonu 10 gün gecikmiş olcak poff :)

oflu bebegim niye olumsuz konuşuyorsun böle deme kırmızıları görene kdr umut kesilmez:)sen adet gününü bekle ogun yap testii erken yapma boşver:)benimde dün akşam ve bugun akıntım var kıslar koyu kvamlı sarı beyaz arası bi renk.. şimdi teest aldım ama yapmıycam hafta sonunu bekliycem regl olmazsam :)hafta sonu 10 gün gecikmiş olcak poff :)

beraber yaparız o zaman :) ben tel çizgi çıkcağından eminim ne bılıyım yoruldum artık yaa benımde akıntım var beyazımsı gibi bi renk.. ama bu sefer yumurta kıvamı gibi değil normal akıntı geliyo.. adetıme 4 gün var..

oflu benimde akıntım yumurta akı gibi deil..koyu beyaz sarı gibi çamaşırımda yapışıyo silincede böle et parçası tarzında koyu yani:)Anlatamadım bitürlü:)sol kasıgım ve belim agrıyor okdr.. bakalım sürekli wc ye gidiyroum kırmızılar geldimi diye

niye kimsecikler yok bugun
nette haberlere de bakmak istemiyorum şehit haberleri var hep çok üzülüyorum utanmasam iş yerinde aglıycam
allahım cennet eylesin hepsinin mekanını..onlarda bi anne kuzusu

niye kimsecikler yok bugun
nette haberlere de bakmak istemiyorum şehit haberleri var hep çok üzülüyorum utanmasam iş yerinde aglıycam
allahım cennet eylesin hepsinin mekanını..onlarda bi anne kuzusu

Ben güzel haberler görürüm diye geldim ama resmen içim yandı canım yaa (
Yorum bile yapamadım, tutuldum kaldım, ağlayamıyorum bile.
Yavrular, hepsi anasının kuzusu, birkaç çapulcu yüzünden hayatları kararıyor (

hamile kızlar sorularım var sizlere bi baksanıza:)

1= akıntınız varmıydı varsa nasıldı?

2= karında şişliginiz varmıydı?

3= gaz sorununuz varmıydı?

4=gögüs agrınız nasıldı?

5=kasık batmalarınız hangi sıklıkta ve çok agrılımıydı?

6= eliniz ayagınız hep sogukmuydu?

7=migdeniz nezaman bulandı?

8=yemek konusunda çokmu yoksa azmı yemek yiyordunuz..canınız sürekli bşyler istiyormuydu?

9=göbeginiz bacaklarınız sıcakmı?( benim elim ayagım bu gibi iken karnım bacaklarım ateş gibi)

10=yorgunluk dereceniz nasıl?sürekli uyku halindemisiniz?

11= idrara ne sıklıkla çıkıyorsunuz?

12=gögsünüzde kasıgınızda oldugu gibi batma oluyormu arada?

Son düzenleme:
hamile kızlar sorularım var sizlere bi baksanıza:)

1= akıntınız varmıydı varsa nasıldı? bende yoktu canım ama olanlar çok, benimki daha istisna bi durum sanırım.hala da akıntım yok (yani çok çok az)

2= karında şişliginiz varmıydı? bende bu da yoktu

3= gaz sorununuz varmıydı? sorun teşkil edecek gii gaz şikayeti de yaşamadım

4=gögüs agrınız nasıldı? aynen adet öncesi gibi koltuk altlarından acıyıp hafif şişti (şimdi şişlik var acı geçti)

5=kasık batmalarınız hangi sıklıkta ve çok agrılımıydı? bata 5 gün kala falan başladı,önce ani hareketlerde batma şeklinde sonra adete yakın sızlama şeklindeydi. sıklığı adete doğru arttı. şimdi baya azaldı

6= eliniz ayagınız hep sogukmuydu? battan bir gün önce yanaklarım yanarken ellerim ayaklarım buz gibiydi, hala da yaşıyorum bunu

7=migdeniz nezaman bulandı? battan bir gün önce yediklerin ağzıma gelecek gibi oldu,kısa sürdü hemen geçti (bidaha bulantı yaşamadım şimdilik )

8=yemek konusunda çokmu yoksa azmı yemek yiyordunuz..canınız sürekli bşyler istiyormuydu? hiçbir değişiklik yoktu (şimdi canım sürekli turşu ve ayran istiyor)

9=göbeginiz bacaklarınız sıcakmı?( benim elim ayagım bu gibi iken karnım bacaklarım ateş gibi) hiç bakmadım

10=yorgunluk dereceniz nasıl?sürekli uyku halindemisiniz? genel olarak her zaman yorgunum ben, değişik bişey hissetmedim

11= idrara ne sıklıkla çıkıyorsunuz? battan önce hiçbir değişiklik yoktu, şimdilerde biraz arttı

12=gögsünüzde kasıgınızda oldugu gibi batma oluyormu arada?göğüste hiç batma yaşamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…