ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

bnde anlamadım canımm yhaaa bi hesap yaptıı 4800 falan olması gerekiomuşş
kan vermekten çok tırsıom ama bi kç güne özele gtcem gene veririm canımm
varya ben kan aldırdığımda bayılırım, hiç de aldırmazdım
ama bende sıkıntılar çıkınca haftada bir kan vermeye başladım mecburen
bence ihmal etme çünkü düzenli katlanması lazım o değerin sağlıklı bir gebelik için
her 2 günde bir 2ye katlaması lazım değerin ona göre hesaplamıştır doktor

regli oldun demek
sağlık olsun canım belirsizlikten iyidir

regli oldun demek
sağlık olsun canım belirsizlikten iyidir

evet canım orası öle ama moralm bozldu umudum vardı yinede ama olmamış işte. cuma günü doktoruma gtcem yine yumurtlama takibine başlıcaz pko var bende ondn blmiyorum yumrtlama zamanımı inşllah kasım ayı umut olur bana. zaten eğer çocugum olurda erkek olusa adı keısnlıkle umut oluck çünkü her ay bi umutla bekliyorum ve sonunda umudum gelecek inanıyorum...=)

tühh canım yhaa çok üzüldümm bnde senle beraber ümitlenmiştim neyse kısmet canımm bu ay olurr inşşş
bn istirahate dewam ediorum umarım 10 gn snrada kalp atışını duyarımm ve mululuğuım tamamlanırr
bu ayy ii takip et cnm boş geçme günleri bu ay olur inşş :)):)

inşşş tutmuşturr canımm veee hamiş olursunn...

tamam canım iki gn snra tekrar veriyim o zaman bn dn verdm bu kanı yarınmı vermem gerekir canım...

İnşaAllah tutar, bazende şunu düşünüyorum.
Demekki bebeklerin gelmemesininde bir sebei var, hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin...

tamam canım iki gn snra tekrar veriyim o zaman bn dn verdm bu kanı yarınmı vermem gerekir canım...

evet canım yarın ver
tedirginlik gider hem kafandan
dünkü değerin yaklaşık 2 katı çıkması lazım
böyle çıkarsa (ki inşallah çıkacak) bidaha da beta hcg için kan vermene gerek kalmaz bence

evet canım yarın ver
tedirginlik gider hem kafandan
dünkü değerin yaklaşık 2 katı çıkması lazım
böyle çıkarsa (ki inşallah çıkacak) bidaha da beta hcg için kan vermene gerek kalmaz bence

tmm cnm ama bana dktor 10 gn snra gel dedi yhaa yarın kanı istemezde uyuzluk yaparsaa bn bi kç gne özele gtcem ordamı ypsam acaba karar veremedmmm :s

tmm cnm ama bana dktor 10 gn snra gel dedi yhaa yarın kanı istemezde uyuzluk yaparsaa bn bi kç gne özele gtcem ordamı ypsam acaba karar veremedmmm :s

anladım canım
istersen de gitme yani sen bilirsin 10 gün beklerim diyorsan
ya da özele gittiğinde de yaptırabilirsin canım
değerin güzel ama bence sıkıntı olduğunu sanmam

bana kalırsa sen bir an önce o doktoru bırak özele başla

aynenn cnm en kısa zamanda özele başlıcam zatenn eşim dedi bgn sondu o hastane die giderken ayaklarım geri geri gidioduu cnmm

Ferhat cnm bidakine nova Alcam oZaman bebe time ve certain testlerinde ikinci ciZgi silikti yani yanıltıcı testler Gözde cnm degerlerin iyi bence kafana olumsuz bsy sokma cnm bnm:) Yagmurgulu cok uzuldum valla hergün öncelikle senin yorumlarına bakıyordum simdi bende olumsuzluğa kapıldım belim ve kasığım cok kötü ağrıyor uzandım ama belimin ağrısından yatamadim kalktım ins bu ağrı gece adet olmamın göstergesi deildir . Hayirlsi hepimiz icin neyse o olsun bu ay olmazsa diğer ay oda olmazsa diğer ay diye gider yeterli sağlıklı bebisler doğuralım geç olsun sağlam olsun:)

BAYRAK
Ey,mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
Kızkardeşimin gelinliği,şehidimin son örtüsü!
Işık ışık, dalga dalga bayrağım,
Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.

Sana benim gözümle bakmayanın
mezarını kazacağım.
Seni selamlamadan uçan kuşun
yuvasını bozacağım.

Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver !
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar.
Yurda ay yıldızın ışığı yeter.

Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün.
Kızıllığında ısındık,
Dağlardan çöllere düşürdüğü gün.
Gölgene sığındık.

Ey, şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalan;
Barışın güvercini, savaşın kartalı...
Yüksek yerlerde açan çiçeğim;
Senin altında doğdum,
Senin dibinde öleceğim.

Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim:
Yer yüzünde yer beğen !
Nereye dikilmek istersen,
Söyle, seni oraya dikeyim !

Son düzenleme:

beni düşündüğün için saol bitanem napalım RABBİM böle istemiş demek ki... canım seni yanıltmak istemem ama 2 haftadr belim ağrıyodu benmde adetm gecikince sevndım ama boşa sevınmışim. kasık ağrısı göğüslerimde sancı bile vrdı son 3 gündür ama ne oldu bugün kırmızı kartı gördüm. inşallah bnde olanlar sende olmaz hamile kalırsın güzelim ben kasım ayını beklicem artık yumrtlama takibine başlıcm hayrlısı işte en kötü de bile bi hayr vardır ya buda o hesap işte... sonuçta RABBİM isteyenlere değil istediğine veriyo ve inşallah en kısa zamanda bizimde bebeğimizin olmasını isticek demek ki daha zamanı gelmemiş bitanem sende regl olursan bile üzülmee herşyde bir hayr vrdr cnm...

hayırlısı cnmmm benim en fazla 5 gün geciktii şimdi 1 hafta oldu gecikeli..eger 10 gün bekliycem regl olmassam evde test yaparım yine beklerim 1 hafta daha öyle giderim doktora.. hop diye doktora gitmiycem yok der üzülürüm yine bu ay iki kere üzülmek istemiyorum..ondan bekliycem baya doktora gitmek için..tabi regl olabilirmm de belirtilerde onun gibi..ama iştee dün çok heryeirm agrırken bugun hiç biyerim agrımıyor gögüslerimin yanlarında agrı var okdr..yani hergün deişik oluyorrr bigün çok agrım bigün hiç agrım olmuyor garip oldum bu ay..
egerki adet olursam bu ara bu gecikmeyi şunlardan dolayı yorcam..
sistit için ilaç kulandım bu ay onda gecikmiştir diycem
hava değişimden oldu diycem..
agır grip oldum ondan gecikti diyecem..
bakalımmm hergün wc ye giderken dua ediyroum regl olmayayım diye:)
allahım hayırlısını nasip etsin benmim için bu ay hayırlı deilse olmasın..

selam kızlar;benim de yarın adet günüm..Adet olmamayı diliyorum fakat vücudum öyle demiyor,adet hazırlığında gibi adeta.sanırım adet olacağım ama inşallah; kasım'da öyle bir durumda karşılaşmam..Umutsuzum şu an.Adet sancımın nasıl olduğunu biliyorum,şu anda da akıntım var biraz.sürekli adet oldum diye lavaboya gidiyorum şimdiden.
minikgelin adlı üye çok güzel konulara değinmiş,onun yazdıklarını okuyunca çok hak verdim.Oluruna bırakmak gerek ama yapımız gereği yapamıyoruz sanırım...Yumurtlama günü,ovulasyon günü...Herşeyi dört dörtlük uygulasak bile birşey eksik kalıyor,o da telaşımız,heyecanımız ve stresimiz yüzünden arada kalan aşk.bu 3 şey en büyük engel bebek için.ben bu ay bunu yenmek için dua edeceğim.Allah'ın izniyle yarın kırmızıları gördüğüm vakit sonraki ay için rahat olmayı düşünüyorum....

son olarak adet günlerine doğru tıpkı adet olacakmış gibi hissedip,hamile olduğunu öğrenen oldu mu? (beklemede olduğum ayda öğrenmek istediğim son soru)

öyle canım RABBİM doğru zamanı biliyo sonuçta ozamn gelince o güzel haberleri alıcaz bizlrde. inşllh regl olmazsn cnm ne diyim okdr iyi anlıyrm seni ki aynı şyleri yaşadım bnde işnlh sonunda güzel yüzün güler canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…