- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.641
varya ben kan aldırdığımda bayılırım, hiç de aldırmazdımbnde anlamadım canımm yhaaa bi hesap yaptıı 4800 falan olması gerekiomuşş
kan vermekten çok tırsıom ama bi kç güne özele gtcem gene veririm canımm
cnm çok sevndim keseyi görmüşsün hadi hyrlsı diyelim. değerinde çok fazla düşük değil değerin toprlar kendini artar yani sen ıstırahat yapmaya devm et dikkat et kendine yinede. duamalrm senınle cnm . bu ara ben regl oldum moralm çok bozk canım yaa içimde bi umut vardı rahmde kalınlşma oldugu sölediğinde doktr sevnmştm ama malsff bu defada olmadı cuma tekrar gtcem doktora yumartlama takibine bşlıcaz...
cnm kndini böle şartlandırma inşllah olur cnm ama sen böle ümtsizliğe düşersen olmaz ki adet olmadıkca her zamn bir umut vardır...
regli oldun demek
sağlık olsun canım belirsizlikten iyidir
bilmiyorum canım bekliyorum sadece...
tühh canım yhaa çok üzüldümm bnde senle beraber ümitlenmiştim neyse kısmet canımm bu ay olurr inşşşcnm çok sevndim keseyi görmüşsün hadi hyrlsı diyelim. değerinde çok fazla düşük değil değerin toprlar kendini artar yani sen ıstırahat yapmaya devm et dikkat et kendine yinede. duamalrm senınle cnm . bu ara ben regl oldum moralm çok bozk canım yaa içimde bi umut vardı rahmde kalınlşma oldugu sölediğinde doktr sevnmştm ama malsff bu defada olmadı cuma tekrar gtcem doktora yumartlama takibine bşlıcaz...
inşşş tutmuşturr canımm veeeay ne güzel o heyecanı atlatmış ve bebekleri konuşuyorsunuz.
Rabbim hepimize yaşatsın bu mutlulukları...
Biz bu ay hesapladık yumurtlama günüm 16'sıydı ve o sabah farkında olmadan birlikte olmuşuz.
Acaba tutarmıki?
tamam canım iki gn snra tekrar veriyim o zaman bn dn verdm bu kanı yarınmı vermem gerekir canım...varya ben kan aldırdığımda bayılırım, hiç de aldırmazdım
ama bende sıkıntılar çıkınca haftada bir kan vermeye başladım mecburen
bence ihmal etme çünkü düzenli katlanması lazım o değerin sağlıklı bir gebelik için
her 2 günde bir 2ye katlaması lazım değerin ona göre hesaplamıştır doktor
tamam canım iki gn snra tekrar veriyim o zaman bn dn verdm bu kanı yarınmı vermem gerekir canım...
tühh canım yhaa çok üzüldümm bnde senle beraber ümitlenmiştim neyse kısmet canımm bu ay olurr inşşş
bn istirahate dewam ediorum umarım 10 gn snrada kalp atışını duyarımm ve mululuğuım tamamlanırr
bu ayy ii takip et cnm boş geçme günleri bu ay olur inşş :)):)artık inşllh cnm ama bnde pko var o yzden yumrtlama zamanımı tam blmiyorum yumurtlama takibine başlıcz şimdi... olsun ben senın iyi oldugunu öğrndım bugun neşem yerine geldi blki inanmıcksın ama nasıl kendıme dua edyrsm sanada öle dua edıyrum ben ilk bebeğimi kybettm karnımda öldü acısını biliyorum ve bunları senın yaşamanı istemıyorum. bak kntrolun iyi geçti güzel hbrler aldın şimdi de sıra kalp atışlarını duymaya geldi ve inanıyorum ki RABBİM hiç bir aksilik oluşturmadan o minnacık bebeğinin kalp atışlarını duyuracak sana =)
evet canım yarın ver
tedirginlik gider hem kafandan
dünkü değerin yaklaşık 2 katı çıkması lazım
böyle çıkarsa (ki inşallah çıkacak) bidaha da beta hcg için kan vermene gerek kalmaz bence
tmm cnm ama bana dktor 10 gn snra gel dedi yhaa yarın kanı istemezde uyuzluk yaparsaa bn bi kç gne özele gtcem ordamı ypsam acaba karar veremedmmm :s
anladım canım
istersen de gitme yani sen bilirsin 10 gün beklerim diyorsan
ya da özele gittiğinde de yaptırabilirsin canım
değerin güzel ama bence sıkıntı olduğunu sanmam
bana kalırsa sen bir an önce o doktoru bırak özele başla
Ferhat cnm bidakine nova Alcam oZaman bebe time ve certain testlerinde ikinci ciZgi silikti yani yanıltıcı testlerGözde cnm degerlerin iyi bence kafana olumsuz bsy sokma cnm bnm:) Yagmurgulu cok uzuldum valla hergün öncelikle senin yorumlarına bakıyordum simdi bende olumsuzluğa kapıldım belim ve kasığım cok kötü ağrıyor uzandım ama belimin ağrısından yatamadim kalktım ins bu ağrı gece adet olmamın göstergesi deildir . Hayirlsi hepimiz icin neyse o olsun bu ay olmazsa diğer ay oda olmazsa diğer ay diye gider yeterli sağlıklı bebisler doğuralım geç olsun sağlam olsun:)
beni düşündüğün için saol bitanem napalım RABBİM böle istemiş demek ki... canım seni yanıltmak istemem ama 2 haftadr belim ağrıyodu benmde adetm gecikince sevndım ama boşa sevınmışim. kasık ağrısı göğüslerimde sancı bile vrdı son 3 gündür ama ne oldu bugün kırmızı kartı gördüm. inşallah bnde olanlar sende olmaz hamile kalırsın güzelim ben kasım ayını beklicem artık yumrtlama takibine başlıcm hayrlısı işte en kötü de bile bi hayr vardır ya buda o hesap işte... sonuçta RABBİM isteyenlere değil istediğine veriyo ve inşallah en kısa zamanda bizimde bebeğimizin olmasını isticek demek ki daha zamanı gelmemiş bitanem sende regl olursan bile üzülmee herşyde bir hayr vrdr cnm...
hayırlısı cnmmm benim en fazla 5 gün geciktii şimdi 1 hafta oldu gecikeli..eger 10 gün bekliycem regl olmassam evde test yaparım yine beklerim 1 hafta daha öyle giderim doktora.. hop diye doktora gitmiycem yok der üzülürüm yine bu ay iki kere üzülmek istemiyorum..ondan bekliycem baya doktora gitmek için..tabi regl olabilirmm de belirtilerde onun gibi..ama iştee dün çok heryeirm agrırken bugun hiç biyerim agrımıyor gögüslerimin yanlarında agrı var okdr..yani hergün deişik oluyorrr bigün çok agrım bigün hiç agrım olmuyor garip oldum bu ay..
egerki adet olursam bu ara bu gecikmeyi şunlardan dolayı yorcam..
sistit için ilaç kulandım bu ay onda gecikmiştir diycem
hava değişimden oldu diycem..
agır grip oldum ondan gecikti diyecem..
bakalımmm hergün wc ye giderken dua ediyroum regl olmayayım diye:)
allahım hayırlısını nasip etsin benmim için bu ay hayırlı deilse olmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?