ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

yokkk yawww nerde nugün evde yoktum görümceme gitmiştim kafa dağıttım. bugün test yaptım zaten test bozukmuydu neydi c çizgisi bile zar zor çıktı şansıma mıdır ne bılıyım sınırlendım zaten.. anlayacagınız bu ay da foss çıktı sanırım.. beyaz akıntım devam ediyor.. ara ara kasık agrısı cekıyorum bacagıma vuruyo sanırım kırmızılar gene gelıyo kızlar :)) neyse ben bu ay fazla umtlenmemıstım zaten gelecek aya kısmet dıyelim napalım. RABBİM HAYIRLISINI VERSIN CUMLEMIZE...

Canım eminmisin geliyor olduğundan?

Hakkında hayırlısı canım, ama ne alan söyliyeyim senin güzel haberini alırsam çook sevinicem.
Benimde eşim bu ay içime doğuyor diyor :))

bilmiyorum eşimde çok istiyo ama bilmiyorum işte.. ne güzel inşallah eşinin içine doğan yüzünüze kaderinize yansır da miniğiniz gelir bu ay hayırlısıylaa..

biraz iyi biraz kötü.. karışık yani.. sen nasılsın :)

offff bn kötüyüm sanırım ovulasyon bitti karnımda belimde kasığımda agrım var karnımın sol tarafındada sanırım içerden birileri mısır patlatıyo ateşimde var ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum

Benim 17'sinde bitti ama hiçbir belirti yok, sadece sabahları midemde accayip bir yanma oluyor, onun dışında bişey yok...

canım cidden kendini dinyelip sıkıntıya sokma. ne kadar stres yaparsak
bebek o kadar gelmekte inatçılık yapıyor.
Biraz serbest bırak kendini..
RABBİM Hayırlı gördüğü vakit Hepimize Meleklerimizi gönderecektir İNŞALLAH:..

Benim 17'sinde bitti ama hiçbir belirti yok, sadece sabahları midemde accayip bir yanma oluyor, onun dışında bişey yok...

vallahi canlarım bendede durum böyle ayın 17 18inde ovulasyon testim iki çizgi koyu çıktı dünde bugünde silikti ...kendimi göle maya çalmış nasrettin hoca gbi hissediyorum....

Selamun aleykum kizlar

Araniza yeni katilanlardanim kisaca kendimi tanitayim.25 yasina yeni basmis,evliliginin 4.yilina girecek bi Bayanim
Gecen sene haziranda 8+4 haftalik bebegimi malesef kaybetdim,kurtaj oldum. ogun bugundur bebegim olmuyor.iki gundur esime keciboynuzu kurune basladim.SAT dan bi onceki adet tarihim 29 augustos son adetimde 29 eylulde oldum.cok sasirmisdim cunku adetlerim duzensizdi.simdi ekimin 29unu bekliyorum haliyle ama iki uc gundur migdem yaniyo,gogus uclarim sizliyo,isdahim acildi gece olsun karnim gurulduyo resmen ama yemiyorum ve kasiklarim agriyo,ayipdir soylemesi gazim da var ama kendimi umitlendirmek isdemiyorum, husrana ugramamak icin.sizce bu belirtiler....:44:?Allah hakkimizdan hayirlisini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…