- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.681
evet ya şimcik girdimmm kimse yok
gösde ya bişey sorcam konuyla hiç alakası yok ama . Dekorstickerden alışverişl yaptın mı
of beklemek çok zorrrr gelsin hemen bizimde pskolojimiz bozulmasın:)
bilmiyorumki karar veremedim normalde bugun yapcaktım çıkmaz diye vazgectim.. yaırn mı yapsam yoksa pazarmı yapsam off beklemek sinir ediyor beni..
normalde hiç ama hiç ömrümde 7 gün geciktigı olmadı cnm en fazla 5 gün gecikmiştii oda toplasan iki kez oldu...
cidden oflu nerdesin bugun yoksunn acep güzle haberlermi vercen bize:)
yokkk yawww nerde nugün evde yoktum görümceme gitmiştim kafa dağıttım. bugün test yaptım zaten test bozukmuydu neydi c çizgisi bile zar zor çıktı şansıma mıdır ne bılıyım sınırlendım zaten.. anlayacagınız bu ay da foss çıktı sanırım.. beyaz akıntım devam ediyor.. ara ara kasık agrısı cekıyorum bacagıma vuruyo sanırım kırmızılar gene gelıyo kızlar :)) neyse ben bu ay fazla umtlenmemıstım zaten gelecek aya kısmet dıyelim napalım. RABBİM HAYIRLISINI VERSIN CUMLEMIZE...
Canım eminmisin geliyor olduğundan?
yumurtalıklarım sızlıyo gibi bilemiyorum
Hakkında hayırlısı canım, ama ne alan söyliyeyim senin güzel haberini alırsam çook sevinicem.
Benimde eşim bu ay içime doğuyor diyor :))
kız oflu burdada buldum seni nasılsın
bilmiyorum eşimde çok istiyo ama bilmiyorum işte.. ne güzel inşallah eşinin içine doğan yüzünüze kaderinize yansır da miniğiniz gelir bu ay hayırlısıylaa..
İnşaAllah canım, sende umudunu yitirme bebeğin gelecek emin ol...
biraz iyi biraz kötü.. karışık yani.. sen nasılsın :)
offff bn kötüyüm sanırım ovulasyon bitti karnımda belimde kasığımda agrım var karnımın sol tarafındada sanırım içerden birileri mısır patlatıyo ateşimde var ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum
offff bn kötüyüm sanırım ovulasyon bitti karnımda belimde kasığımda agrım var karnımın sol tarafındada sanırım içerden birileri mısır patlatıyo ateşimde var ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum
canım cidden kendini dinyelip sıkıntıya sokma. ne kadar stres yaparsak
bebek o kadar gelmekte inatçılık yapıyor.
Biraz serbest bırak kendini..
RABBİM Hayırlı gördüğü vakit Hepimize Meleklerimizi gönderecektir İNŞALLAH:..
Benim 17'sinde bitti ama hiçbir belirti yok, sadece sabahları midemde accayip bir yanma oluyor, onun dışında bişey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?