ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

hayırlısıı cnmm inşşş hamişsndrrr inşşş gelmez kırmızılarr (( dualarm seninlee canımmm

hayırlısıı cnmm inşşş hamişsndrrr inşşş gelmez kırmızılarr (( dualarm seninlee canımmm

inş cnm benim inş..
ama inan beklemekten çok sıkıldım..
hamile deilsemde olayım adetimi..
bu nedir böle yaf hergün umtu besliyorum
hamileysem eger 5+4 olcak yaf dünyalar benim olur varya

Son düzenleme:
inş cnm benim inş..
ama inan beklemekten çok sıkıldım..
hamile deilsemde olayım adetimi..
bu nedir böle yaf hergün umtu besliyorum
hamileysem eger 5+4 olcak yaf dünyalar benim olur varya
canım merakla hergün senin için giriyorum acaba bugün kırmızılar geldi mi diye umarım hamilesindir.çok heyecanlı bir bekleyiş ben bile merak ediyorum senin halini tahmin edemiyorum.umarım hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırız.

allah razı olsun cnm benim:)
valla bende catlamak üzereyim artık bebek yoksada adet olayım.. okdr çok haber okuyorumki adetten 15 gün sonra kan testinde pozitif çıkan oluyormuş düşün o 15 gün içinde hep negatif:) alahım hayırlısını nasip etsin inş hamişiszdir:)

selam kızlarrr... beni merak eden arkadaşlarım dün test yaptım ama birinci çizgi bile iki saatte çıktı şansıma mıdır bilmiyorum :) adetime 2 gün kaldı idrar testi yapmaya korkuyorum. eğer olmazsam adet günümde yapmayı düşünüyorum.

minik gelinim bu gecikme inşallah bebiştendir. ama çok bekleme ALLAH KORUSUN başka birşey varsa da bilgin olur.. fazla bekleme derim bu hafta doktora görün.

sabırsızlıkla beklioırumm cnm 2 gnüü inş hamişsndrrr :))

UMUTSUZLUĞA YER YOOOOK

benimde 8 günüm var ve hiç bi belirti yok canavar gibiyim

yinede umuudumm var yanii....sıpammm nasılsa gelecek Allahın izniyle

ama ahtım var hele bi gelsin poposunu ısırmazsaaaaammm

canım 2 gün var adetime hiç bir belirti de yok maşallaah :)

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..:)
Yaa.. kızlar..Ben regl oldum..adetim gecikmedi.. ama hala göğüslerimden sıvı geliyor ben ne yapmalıyım..? başka hiçbir rahatsıızlığım yok sadece sıvı geliyor süt gibi..daha öncede olmuştu..adet olunca kesildi..birazcık göğüslerimi sıkıp sağınce çıkıyor..? Acaba yasmini 3 ay bırakıp 1 ay içip sonra yine bırakmamdan olabilir mi..? lütfen yardımcı olunn.. :18:

prolaktin hormonun yükselmiş
bir an önce kadın doğum uzmanına gidip tahlilini yaptır
zaten ilaç verecektir
o hormon düşmeden hamile kalmak çok zor
bende de vardı aynı dert

Kızlar benim de son 6 gün BAT'a. ama acayip birşey oldu. Normalde bir hafta kala göğüs hassasiyetim olurdu, ağrırdı. Şimdi sadece tek göğsüm elim çarparsa falan ağrıyor. Bu ay ilk kez hayıt hapını içtim ondan mı ki?

herkze kolay gelsin.benimde 8-9 günüm kaldı adete ve ben bu ay hsg çektirdim.temiz çıktı.ama bu ay yumurtlamam olmadı.çünkü yumurtlama olduğu zaman ben hissediyorum sağ ve sol kasığım çok ağrıyor yumurtlama zamanı bu ay olmadı hiçç.mrk ediyorum acaba illa o ağrı olması şartmı ağrı olmasada yumurtlama olmuşmudur ki?

bence oluşmuş olabilir
film çektirdiğin için belki tüplerden yumurtanın geçişi de kolaylaşmıştır ve hissetmemişsindir
ben de bu ay hiç hissetmedim ve akıntı da görmedim
yumurtlamışım ve hamileymişim bile

ayyy canımm ne tatlı konuşuyon sen öyle.:)allahım inşallah bende burda böyle hamileyim diyebilirim artık ya.peki canım normalde hissedermiydin yumurtladığını yani ilk defa mı hissetmedin?

ayyy canımm ne tatlı konuşuyon sen öyle.:)allahım inşallah bende burda böyle hamileyim diyebilirim artık ya.peki canım normalde hissedermiydin yumurtladığını yani ilk defa mı hissetmedin?

evet canım hissederdim
sızı olurdu ve akıntı olurdu
ovulasyonda çift çizgiyi gördüm ama acaba yumurtlamadım mı diye düşünüyordum hep

evet canım hissederdim
sızı olurdu ve akıntı olurdu
ovulasyonda çift çizgiyi gördüm ama acaba yumurtlamadım mı diye düşünüyordum hep

bu ovulasyon testlerinden bende alacağım bu sefer mutlaka.aman yumurtladımmı yumurtlamadımmı diye düşüneceğime alayım yapayım dimi ama:)cvplar için çok saol canım.allah bebeğini kucağına almak nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…