- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.721
ayyy eger ben bu hafta sonu adet olmassam zaten tüm hamilelik belirtileri var sabahları midem bulanıyor inan..su içerken kusasım geliyo falan... bakalım bu hafta sonu olmssam kan testi vermemde doktorda ultrasonda bakarr muayene olurum..ay neyapcagımı bilmiom daha
minikkedi daha olmadım kuzum ama adet agrım var..bildigin adetin ilk günü olan agrım ama kan yok
hayırlısıı cnmm inşşş hamişsndrrr inşşş gelmez kırmızılarr(( dualarm seninlee canımmm
canım merakla hergün senin için giriyorum acaba bugün kırmızılar geldi mi diye umarım hamilesindir.çok heyecanlı bir bekleyiş ben bile merak ediyorum senin halini tahmin edemiyorum.umarım hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırız.inş cnm benim inş..
ama inan beklemekten çok sıkıldım..
hamile deilsemde olayım adetimi..
bu nedir böle yafhergün umtu besliyorum
hamileysem eger 5+4 olcak yafdünyalar benim olur varya
canım merakla hergün senin için giriyorum acaba bugün kırmızılar geldi mi diye umarım hamilesindir.çok heyecanlı bir bekleyiş ben bile merak ediyorum senin halini tahmin edemiyorum.umarım hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırız.
selam kızlarrr... beni merak eden arkadaşlarım dün test yaptım ama birinci çizgi bile iki saatte çıktı şansıma mıdır bilmiyorum :) adetime 2 gün kaldı idrar testi yapmaya korkuyorum. eğer olmazsam adet günümde yapmayı düşünüyorum.
minik gelinim bu gecikme inşallah bebiştendir. ama çok bekleme ALLAH KORUSUN başka birşey varsa da bilgin olur.. fazla bekleme derim bu hafta doktora görün.
sabırsızlıkla beklioırumm cnm 2 gnüü inş hamişsndrrr :))
hiç umudum yok ki
oflu sen daha regl olmadın mı cnm? ne zamandı ki ?
inşşşhamişsindirr.... oohhhh
canım 2 gün var adetime hiç bir belirti de yok maşallaah :)
canım 2 gün var adetime hiç bir belirti de yok maşallaah :)
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..:)
Yaa.. kızlar..Ben regl oldum..adetim gecikmedi.. ama hala göğüslerimden sıvı geliyor ben ne yapmalıyım..? başka hiçbir rahatsıızlığım yok sadece sıvı geliyor süt gibi..daha öncede olmuştu..adet olunca kesildi..birazcık göğüslerimi sıkıp sağınce çıkıyor..? Acaba yasmini 3 ay bırakıp 1 ay içip sonra yine bırakmamdan olabilir mi..? lütfen yardımcı olunn..:18:
herkze kolay gelsin.benimde 8-9 günüm kaldı adete ve ben bu ay hsg çektirdim.temiz çıktı.ama bu ay yumurtlamam olmadı.çünkü yumurtlama olduğu zaman ben hissediyorum sağ ve sol kasığım çok ağrıyor yumurtlama zamanı bu ay olmadı hiçç.mrk ediyorum acaba illa o ağrı olması şartmı ağrı olmasada yumurtlama olmuşmudur ki?
bence oluşmuş olabilir
film çektirdiğin için belki tüplerden yumurtanın geçişi de kolaylaşmıştır ve hissetmemişsindir
ben de bu ay hiç hissetmedim ve akıntı da görmedim
yumurtlamışım ve hamileymişim bile
ayyy canımm ne tatlı konuşuyon sen öyle.:)allahım inşallah bende burda böyle hamileyim diyebilirim artık ya.peki canım normalde hissedermiydin yumurtladığını yani ilk defa mı hissetmedin?
evet canım hissederdim
sızı olurdu ve akıntı olurdu
ovulasyonda çift çizgiyi gördüm ama acaba yumurtlamadım mı diye düşünüyordum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?