- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.741
hu huuuu kızlar nerdesiniz yahu... ? topik niye boşşşş :26::26::26::26::26:
Ben varım..gecmisi okuyodum.. Senin yarınki test sonucunu sabırsızlıkla bekliorum canım.. Sabah ilk is ona baki cam.. Sonucu hemen yaz olur mü çok umutluyum senden..:)))
ay canım benim işim vardı çıkmıştım sen yazmışsın. herkes umutlu benden de bi ben umutsuzum :) benim sağ kasığım ağrıyor gibi sanki.. :)
oflu hadi hayırlısıı canımm bende yarın teste gidiyorummm umarımmm hayırlı haberler alırız inşallahhhh....
Slm kizlar kötü haberim var 9 günlük gecikmenin ardından bugün kırmızıları şiddetli karın agriyla birlikte gördüm.hakkımıza hayırlısı demek bebek yokmuş bu ayda. Yalnız bu aydan okdr çok kendime çıkardığım ders var öncelikle kendi vücudumu dinlemiycem adetim geçince idrar testi yapcam negatif çıkarsa hamile olmadığımı anliycam gercekten teste hamilelik varsa çıkıyor kendimizi kandirmamak lazım .her ay bundan önceki aylar gibi adet olcak gibi davrancam bosuna hayal kurup kendimi kandirmiycam.öle iste kizlar bu ay 6 tane idrar 1 tane kan testi yaptım yazık bana 7 kere hüsrana uğradım üzüldüm negerek böle yapmaya yazık canlarımıza allahım aratmadan nasip etsin isteyen herkese:)
Slm kizlar kötü haberim var 9 günlük gecikmenin ardından bugün kırmızıları şiddetli karın agriyla birlikte gördüm.hakkımıza hayırlısı demek bebek yokmuş bu ayda. Yalnız bu aydan okdr çok kendime çıkardığım ders var öncelikle kendi vücudumu dinlemiycem adetim geçince idrar testi yapcam negatif çıkarsa hamile olmadığımı anliycam gercekten teste hamilelik varsa çıkıyor kendimizi kandirmamak lazım .her ay bundan önceki aylar gibi adet olcak gibi davrancam bosuna hayal kurup kendimi kandirmiycam.öle iste kizlar bu ay 6 tane idrar 1 tane kan testi yaptım yazık bana 7 kere hüsrana uğradım üzüldüm negerek böle yapmaya yazık canlarımıza allahım aratmadan nasip etsin isteyen herkese:)
minikgelinim çoookk üzüldümm canımm((( inşş bu ayy olur ama dediğin gibi bundan sonra sıkma canını üzülme olurmuuu... (( ve test yapıp yıpratma kendini adetin 1 hafta geçerswe yaparsınn bundan sonra canımmm
sağlık olsun canım
belki de bebek vardı tutunmaya çalıştı tutunamadı
önemli olan sağlıklı gebelikler geçirebilmek zaten
inşallah sonraki ay güzel haberler verirsin
Oflu cnm güzel haberler ver bugün bize bekliyorum:) ben bu ay fos çıktım:)))))
kuşum üzülme. hayırlısı böyleymiş.
belirsizlikten daha iyidir. bencede kendimizi fazla dinlememek gerekiyor.
ben bugun test yaptım negatıf çıktı maleseff.. adet günüm yarın
akıntıdan başka belirti yok..
bu arada rüyamda kucağımda bebek gördüm.
bana gelince sustu uyudu.
Yorumunuz NEdir... ?
kuşum üzülme. hayırlısı böyleymiş.
belirsizlikten daha iyidir. bencede kendimizi fazla dinlememek gerekiyor.
ben bugun test yaptım negatıf çıktı maleseff.. adet günüm yarın
akıntıdan başka belirti yok..
bu arada rüyamda kucağımda bebek gördüm.
bana gelince sustu uyudu.
Yorumunuz NEdir... ?
gosdecim sen nasılsın tatlım nasıl gidiyo hamilelik =) bebiş yoruyomu ? :)
canım bnm kii fena yoruyo bnii bulantılarım2-3 gndr hatt safhadaa çok fenayımm hiç bişi yiyemiorum akşama kadar çubuk kraker ve meyve o kadar napıcm bilmiom cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?