- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.761
Gosde cnm keske hamile olsamda senin gibi midem bulansa:) leblebi de ye bastırmış:) yağmur Gül'ü cnm ins bu ayda senle ben soluycez hamileyiz diye oflu zaten bu ay hamile onu saymıyorum :) oflu cnm bak adetin 3 gün geçince test yap ok ondan sonrada test yapma daha:)
evet güzelim inşallh biz vericez haberi :) bu arada sana katılıyorum oflu bncede hamile :) bn öle hissediyorum :) OfLu cnm reglin inşllh gecikicek ozamn test yap ve güzl haberi ver bizlre tamm bebeim :)
Gosde cnm keske hamile olsamda senin gibi midem bulansa:) leblebi de ye bastırmış:) yağmur Gül'ü cnm ins bu ayda senle ben soluycez hamileyiz diye oflu zaten bu ay hamile onu saymıyorum :) oflu cnm bak adetin 3 gün geçince test yap ok ondan sonrada test yapma daha:)
oyy canlarım benim kurban olurum ben size yaa iyi ki varsınızzz... bu günde evde değildim kafa dağıttım biraz..
keşke dediğiniz çıksa da hamiş olsam.. bu gece regl oldum sandım baktım akıntı gelmiş. beyaz akıntım devam ediyo.. sanırım yoldalar... ama inşallah gelmezz...adet olan arkadaşlarım da nolur üzülmeyin her şeyde gerçekten var bir hayır... her zaman RABBİMDEN hayırlısını isteyelimm...
evt cnm en kötüde bile bi hyr vardr üzülmiyorum oyzden artık RABBİM zamanı gelnce verecek bizede :) sen boşa korkuyosun canım bence hamilesin zaten inşl. hayal kırıklığı yaşatmaz RABBİM
RABBİM o güzel dualarını duysun inşallaaah... çok güzel şeyler söylüyosunuz. b ana çok moral oluyosunuz. dediğin gibi inşallah hayal kırıklığı yaşatmaz RABBİM İNŞALLLAHHH:...
işnlh haytm :) ne kdr kaldı gününe takLımm...?
ben 2 aydır yumurtlama günlerimi hesaplıyorum ve ben her ay 7 gün adet olurdum ve hep dünli oluyo bu geçtimiz ay 2 gün oldu bitti bittikten 2 sonra çamur gibi koyu bi akıntı geldi oda 1 gün sürdü adetim olmadan önce ilişkiye girmiştik 3 gece acaba ondan hamile kalıp üstüne görmüş olabilirmiyim çünkü şuan belim kasıklarım ve göğüsslerim ağrıyo hele göğüslerim çok fena kendimi ısıtamıyorum üşüyorum yardım ederseniz sevinirimmmmmmmmmmmmmmmmmm özellikle hamişlerin yardımına :)
bugun reglımın son gunu hangı zamanlar uygundur bebiş için kutfen yardım edın bu konularda pek bı bılgım yok benım...
bugun reglımın son gunu hangı zamanlar uygundur bebiş için kutfen yardım edın bu konularda pek bı bılgım yok benım...
kaç günde adet oluyorsun cnm...
yanı cnm 20.08.2011; 16.09.2011; 18.10.2011 son 3 adetım bu sekılde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?