ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

doğru söylüyorsun canım valla 3. ayım denemelerde ama ben bile stresten öldüm....
biraz kadere birakmakda fayda var fikren...

benimde 9 gün gecikti cnm aynı snein gibi oldum.. felaket karnım agrıdı 1 gün sürdü normalde sancım olurda çok gecikti diye oldu.. ben ona yordum umaırm hamile kalmassam bile adetim zamanında olsun böle beklemek kötü oluyor..[/QUOTE]

aynen canım en azından zamanında olsaydı bu kadar stres olmazdık 7 gün 9 gün çok fazla gecikme değilmi? hayırlısı olsun diyelim. bu ay ovulasyonu nasıl hesaplayacağız şimdi((

malesef hamile değilim sonuç negatif koskoca 0

canım üzülme.. her şerde bir hayır var derler..
demekki daha zamanı varmış bebeğinin..
bu ay olmazsa diğer ay olur..
yeter ki sağlığımızla ilgili bi problem olmasın.. gelecek ay guzel haber verirsin inşallah.

Slm kızlaar, yolculuğumuz bu sabah son buldu, ama sonu üzücü oldu malesef (
Ercişte'ki depremde eşimin yakın arkadaşının ailesi vefat etti, bu sabah oraya hareket etti (

Offluuu ve minikgelin durum nedir sizde, benim 1 hafta var ama hiçbir belirti yok...

Aleyküm selam canım hoşgeldin..
öncelikle çok geçmiş olsun... Başınız sağolsun..
RABBİM GÖçük altında kalanlara yardım etsin.. bir daha yaşatmasın inşallah.

bendeki durum bat dündü kasık ağrım var hafif ara arar geliyo kasılıyo ama bilmiyorum akıntım da var..
minik gelin malesef adet oldu

amin canım sen ne yaptın senden bir haber varmıııı.Herkese hayırlıs evlat nasip etsin rabbim

Ayy canım yaa, neyse hayırlısı olsun aylar bitmiyor nasılsa, Rabbim sağlık versin.
Saol canımcım Rabbim kimselere yaşatmasın, insanın bir anda tüm ailesini kaybetmesi çok büyük bir yıkım.
Benim mide yanması hala geçmedi, nedenini çözemiyorum, yolcluktaki arkadaşlarımda çok yorgun görünüyorsun hamilelikten olabilir diyorlar ama bakıcaz artık...

slm herkese benim bu günlerde yumurtlama olacak çalışmalara tam gaz devam ediyorum.inşallah bu ay gelir bebişim.bat 10 kasım daha çook var.

amin canım sen ne yaptın senden bir haber varmıııı.Herkese hayırlıs evlat nasip etsin rabbim

dün bi test yapmıştım o anda bi çizgi vardı ama testin çizgisidir diyorum. atmamıştım onu şimdi baktım baya belli oluyo o çizgi ama geçerliliği olmadığı için inanmak istemiyorum. bekleyeceğim. zaten test falan kalmadı artık bende habire almaktan :))

aynen benimde dün gece bi midem yandı sorma sanki içinde ateş yakmışlar gibi.
yine de ümitlenmiyorum ben... belki yarın test yaparım bilmiyorum..

merhaba kızlar nasılsınız ?? oflucum napıyn canım durum nedir regl oldun mu (işnlh olmadın )..
ferdatcaım sen nasılsın görüşemiyorz hamilelik nasıl gidiyo canım ne kadrlık oldu ?
vee minikgelinim kader arkadşım aynı durumu yaşıyorz sen nasılsın napıyn takLım ??

Canım sendemi regl oldun?
Aklımda bi kaç kişi vardı ama isimlerii unuttum, tek tek soramadım...

canımmmm hg....
iyi miyim bilemiyorum...
daha regl olmadım inşallah olmam da... :) sen nasılsın ?

slm kızlarr biraz önce ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı anlayacağınız 3 gün non stop çalışmalarrım devam edecek.bu arada ateşimi de ölçmeye başladım bu ay.bir kaç hamile kalan kişinin ateş tablosunu inceledim ateş bat döneminde düşmüyorsa hamile oluyorlar genellikle ve ateşler genellikle 36.8-37 arasında değişiyor.oflu sana tavsiyem bir de ateşini ölçsene bakalım kaç çıkacak.

canım evde derece yok maleseff

Canım sendemi regl oldun?
Aklımda bi kaç kişi vardı ama isimlerii unuttum, tek tek soramadım...

evet canım malesef 13 gün gecikmenin ardından oldum bitti bile :) üzülmüyorum artık nasılsa RABBİM zamanı gelince verecek bizlerede hayal kırıklığı umutsuzluk yaşamaktan yoruldum artık düşünmemeye karar verdim bakalım nekdr dayanabilicm düşünmeden. en azından belirsizlikten iyidir diyorum hiç olmamaktnsa olmayı tercih ederim adet olmasam bebişde olmaz yumrtlamam için adet olmam gerekiyo hyrlısı artık canım... Nasılsa zamanı gelince RABBİM gönderecek meleğimim :)
Sen nasılsın cnm napıyosun ??

canımmmm hg....
iyi miyim bilemiyorum...
daha regl olmadım inşallah olmam da... :) sen nasılsın ?

ayy cnm ya o beklemkler çoık zor ama sabret ALLAH'ın izniyle regl olmicaksın tatlım :) güzel haberlerinbi bekliyorz hep birlikte hayatım... bende iyi sayılırm doğum gününü evde geçiren biri ne kdr iyi olabilrse okdr iyiyim diyelim :) çookkk sıkıldımmmm :)

ayy cnm ya o beklemkler çoık zor ama sabret ALLAH'ın izniyle regl olmicaksın tatlım :) güzel haberlerinbi bekliyorz hep birlikte hayatım... bende iyi sayılırm doğum gününü evde geçiren biri ne kdr iyi olabilrse okdr iyiyim diyelim :) çookkk sıkıldımmmm :) [/QUOTE]

aynen canım çok zor beklemek inşallah hayırlı habeler veririm. :)
bu arada doğum günün kutlu olsun canımmmmmmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…