ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

ay canım bilmiyorum zaten geçen gün sizde oflu hamile falan yazmışsınız o kadar tuhaf oldum ki anlatamam yaa :)

evet minikgelinle konuşuyoduk :) biz öle hissediyoruz hayatım bakalım hayrlısı artık ama içimden bi ses öle diyo hamilesin gibi geliyo bana :) inşlh öyledr tatlım

Kk nin guZel hatunlari internetim yok gelemiyorum akşamları izledik valla konuşmayı is yerindede rahat bakamıyorum sürekli gelen giden oluyo

Bu arada kizlar ben 2 gün adet oldum bitti bu garip bu aykırı adetim. Hem 9 gün gecikti hemde 2 gün olup bitti bugun 3 gün cok hafif pembe leke halinde okdr nsl stres olduysam mafeettim bu ay regl duZenimi

Bu arada kizlar ben 2 gün adet oldum bitti bu garip bu aykırı adetim. Hem 9 gün gecikti hemde 2 gün olup bitti bugun 3 gün cok hafif pembe leke halinde okdr nsl stres olduysam mafeettim bu ay regl duZenimi

canım sen bi doktora görünsen diyorum yaa normal değil sanki. en azından kontrol olurr..

Kizlar aklıma benimde ile bsy gelio ama adetim 7 gün geçince test yaptım negatifti ondan olmaz dedim adetimin ilk gunü çamur seklinde geldi 2. Gün baya kanamam oldu kırmızı ama 3.gün hic bsy gelmedi orkidim tertemiz kullanmasam bile olur .doktora hic gidedim yok üstüne girmede genelde bı kaç damla gelirmiş bende sole 1 gün bildiginiz kan geldi ondan bsy olmaz benim bu ay komple vücudumun düzeni bozuldu bide sehitlerle depreme acaip uzuldum sürekli ağladım bünyem sapitti sanırım:)

Son düzenleme:
Ha bide kizlar ben hep iliskiden sonra banyo yapıp yatarsın Burda herkes öyle yat sabah al duşunu dediler ama ben bu Van depreminden sonra cok etkilendim banyo yapmadan(gusül abdesti almadan) uyumam hayatta 1 saat uzanip banyo yapcam mecbur

Ha bide kizlar ben hep iliskiden sonra banyo yapıp yatarsın Burda herkes öyle yat sabah al duşunu dediler ama ben bu Van depreminden sonra cok etkilendim banyo yapmadan(gusül abdesti almadan) uyumam hayatta 1 saat uzanip banyo yapcam mecbur

allahım ne olur bu ay gelsin artık bebişim (

geçmek bilmiyor günler...ekimin 28 de olmam gerek bu akşam idrar testi yaptım ama çıkmadı..belki erkendir.
ama belim bazende kasığım ağrıyor bu adet ağrısı sanırım...

bu ay eğer hamile kalırsam çoğul gebelik olabilir dedi doktor.
inşallah bebeklerimize kavuşuruz bu ay :))

Allah allah niye kimsecikler yok neredesiniz kuzucuklar hadi benim netim yok diye gelemiyorum sizler neyapıyorsunuz yoksa çalışmalar tam gaz devammı

neyapıyosun cnmmm görüşemeyeli:)
klomen ne işe yarıyor tatlım:)ilaç konusunda bilgisizim:)

sabırla bekliyorum hayırlısını diliyorum ne yapayım:)

klomen yumurta geliştirmek için ilaç, kullanım sonrası dr. kontrolünde
gerekirse ardından çatlatma iğnesi yapılıyor şansı artırmak için yani

kızlar çok alakasız ama birşey sormak istiyorum
benim profil resmim görünmüyor mu ben göremiyorum
ayrıca özel mesaj yazıyorsunuz nicklerinizin altına onu ben yapamıyorum
yardımcı olurmusunuz

inş igneye gerek kalmadan hamile kalırsın kuzum benim:)

inş igneye gerek kalmadan haile kalırsın cnm bnm:)

kızlar çok alakasız ama birşey sormak istiyorum
benim profil resmim görünmüyor mu ben göremiyorum
ayrıca özel mesaj yazıyorsunuz nicklerinizin altına onu ben yapamıyorum
yardımcı olurmusunuz

cnm forumun en yukarısında sağda profilim , kontrol paneli,çıkış var..
işte oradan kontrol paneline tıkla ---------> ordan profil bilgileri var ona bas------>ordan profil resminden resim ekliyorsun alt tarafındada kişisel rütbe diye biyer var orayada yazı yazıyorsun görünmesini istedigin:)

Son düzenleme:

zaten resmide iletiyide dediğin yerlere yazmıştım, kendim panelde görüyorum ama formda görünmüyor

sanırım üyeliğin süresi yada mesaj sayısıyla alakalı

neyse napalım:)

o kadar heycanlıyımki kendi kendimi çok umutlandırdım klomen kullandım bu ay ve içimden bi ses hamilesin diyo :)) ama korkuyorum ya değilsem (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…