- Konu Sahibi hicbirseymi
-
yaparlar tabiki ben reglime tam ongün varken özelde yptırmıştım(20-25tl) 2 gün gecikmede devlet hast. yaptırdım bence git ayyyyyyy bende heycanlandm sonucu bize bildir ama:)))))
seni çok iyi anlyıroum canım benm de öle heray bir umut taşıyorsun benm eşimde çok istiyor baba olmayı.ama elimden de bişi gelmiyor.allah büyük o da olur birgün inşllah üzülme
çok üzülmüyorumda işte azıcıküzülüyorum sadece bu süreç bizi yıpratıyor sanırım
:18::18::18::18::18:
merhaba kızlar.ben temmuz 1'de bebeğin kalp atışları durması nedeniyle kürtaj oldum.doktor üç ay korunun dedi.bizim üç ay dolmadan ben üçüncü adetimi gördüm geçen hafta biz de denemeye başladık.allahım inşallah bu ay bebeğimi bana sağlıklı bir şekilde verir.hayırlı ve sağlıklı bir evlat diliyorum rabbimden.internette bir yazı buldum size aynen aktarıyorum.bu ay hamile kalırsak inşallah tutar da görürüz.
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Demirhan, anne adaylarına kız ya da erkek çocuk isteyip istemediklerini soran jinekologlar tarafından, Çin takvimine göre annenin yaşı ve gebe kaldığı ayın bebeğin cinsiyeti üzerindeki etkileri konusunda bilgi verildiğini söyledi.
Demirhan, birçok kadın doğum uzmanının tavsiye etmesine karşın bu takvimin açıklanabilir bir bilimsel izahının bulunmadığını ifade etti.
Annenin gebe kaldığı ay, yaşı, bazı çevresel faktörler ile alkol ve sigara kullanımının cinsiyet üzerine etkisi ve önerilen Çin takviminin doğru olup olmadığını ortaya çıkarmak için çalışma başlatıklarını belirten Demirhan, “Bu kapsamda ÇÜ Tıp Fakültesi kadın Hastalıkları ve doğum Anabilim Dalı'na gelen 2 bin 155 anne adayı ile fakültenin Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Genetik Ünitesinde amniyosentez ile bebeğin doğum öncesi cinsiyet tayini ve anket çalışması yaptık” dedi.
Demirhan, araştırmada, anne adaylarının hamile kaldıkları ayın bebeğin cinsiyeti üzerinde Çin takvimi ile ilgili herhangi bir ilişki bulunmadığının ortaya çıktığını ifade etti.
Araştırmada, eylül dışındaki diğer aylarda istatistiksel olarak herhangi bir fark gözlenmediğini kaydeden Demirhan, şöyle konuştu:
“Ancak, eylül ayındaki erkek-kız oranı diğer aylara oranla oldukça yüksek bulundu. Eylül dışındaki diğer aylar esas alındığında, erkek-kız oranı yaklaşık bire bir çıkarken (yüzde 50,5 erkek ve yüzde 49,5 dişi), bu oran eylül ayında erkek cinsiyeti yönünde yaklaşık iki katına yakın bir oranda saptandı (yüzde 64,2 erkek ve yüzde 35.8 dişi). Bu durum, eylül ayında hamile kalan annelerin erkek çocuğa sahip olma şanslarının yaklaşık iki kat daha fazla olduğunu ortaya çıkardı.”
tamam canım tabiki bildiririm.ozaman devlet hastanesine gideyim ben de.
ben gittim doktora dedimki çok kasıklarım ağrıyo ama gebelik riskim var 2 gün gecikmedeyim oda ozaman önce test yapalım dedi.. test negatif çıkınca doktora geçti kasık ağrılarım dedim biras kızdı ama ben öğrenmiş oldum
ben birgün daha bekleyim ozmnçıkmama ihtimali bende de var çünkü.pzrtesiye kdr gelmez inş ozmn giderim
bende çıkmadı çünkü hamile deilmişim 3 gün sonra gelmişti reglimkısmet bu aya inş.. ama zaten kanda daha geçikme olmadan bile çıkıyo dayanabilirsen pzt git hem garanti olur:))
Arkadaslar relglim bir gun gecikti demistim ya test yaptim negatif hamile degilim yani(( yanlis cikma ihtimali varmi sizce
Arkadaslar relglim bir gun gecikti demistim ya test yaptim negatif hamile degilim yani(( yanlis cikma ihtimali varmi sizce
arkadaslar relglim bir gun gecikti demistim ya test yaptim negatif hamile degilim yani(( yanlis cikma ihtimali varmi sizce
daha erken bitanem bekle bi 5 gün felan geçsin.sonra tekrar dene.
Eğer dayanamıyorum felan dıyorsan erkenden kan testındede cıkar dıyorlar bilmiyorum doğruluk payını.
Benim 5gün geçmişti bugunle birlikte dun normal test aldım evde yapılanlardan negatif cıktı.sonra acile gidip ordan gebelikl testi yaptırdım ondada negatifi gördüm.yani hamile değilmişim.
Yani bekle birazdaha çokta kafana takma canım olurmu hamilemiyim değilşmiyim die.umarım hamilesindir güzel haberlerini alırım.
kızlar,
ovulasyon testinde bugün 11,15 'de pozitif sonuç çıktı
broşüründe 24-48 saat ilişki diyor ( içinde , sonrasında gibi bir açıklama yok)
kafam karıştı 24. saat itibariylemi ilişki olmalı, öncesinde olursa faydası olur mu
acil yardım lütfen:)
Ay bende senin sonucunu dört gözle bekliyordum üzüldüm neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:)) O zaman sanırım bende negatifTest yapmadım ama gerek yok yaa seninle aynıydı belirtilerim.Bende bugün yarın kırmızı:) Ama aklıma takılıo o zaman başka bir problem var doktora gitmemiz gerekicek.Çok can sıkıcı uuff Ne var yani mübarek evlatlar uğraştırmadan geliverseler....
bilmiyorum canım ben o testten hiç kullanmadım akıntıma ve hesaplama günüme göre ihtimali en yüksek olan 5 6 günlerde artırdık çalışmaları öyle tek gün öncesimi sonrasımı bilemiyorum ama bu topikte bu testyi yapanlar vardır mutlaka onlar sana tavsiyelerde buluna bilir sen nokta atışı planlıyorsun galiba :) hayırlısı olsun canım inş. hamile olursun
kızlar,
ovulasyon testinde bugün 11,15 'de pozitif sonuç çıktı
broşüründe 24-48 saat ilişki diyor ( içinde , sonrasında gibi bir açıklama yok)
kafam karıştı 24. saat itibariylemi ilişki olmalı, öncesinde olursa faydası olur mu
acil yardım lütfen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?