ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

seni çok iyi anlyıroum canım benm de öle heray bir umut taşıyorsun benm eşimde çok istiyor baba olmayı.ama elimden de bişi gelmiyor.allah büyük o da olur birgün inşllah üzülme

çok üzülmüyorumda işte azıcık üzülüyorum sadece bu süreç bizi yıpratıyor sanırım
:18::18::18::18::18:

Aaaa çok yerinde bir çalışma. Merak ediyordum ben de. Çin takvimine gören tutan da vardı tutmayan da. Yok 2 yaş ekleyeceksin yok 2 ay geri geleceksin vs. Bu arada evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı olur ama bu ara erkek bebişler daha sevimli görünmeye başlamıştı gözüme. bu ay inşallah hamişimdir:)

tamam canım tabiki bildiririm.ozaman devlet hastanesine gideyim ben de.

ben gittim doktora dedimki çok kasıklarım ağrıyo ama gebelik riskim var 2 gün gecikmedeyim oda ozaman önce test yapalım dedi.. test negatif çıkınca doktora geçti kasık ağrılarım dedim biras kızdı ama ben öğrenmiş oldum

ben birgün daha bekleyim ozmn çıkmama ihtimali bende de var çünkü.pzrtesiye kdr gelmez inş ozmn giderim

ben önce çin takvimine çok takıntılıydım çoğu kez doğru çıkıyor ama tabiki yaşınızıda çin takvimine göre hesapladıktan sonra ona göre hareket edeceksiniz ilk ay ona göre baktık yaptık ama benim o ay kırmızılarım geldi RABBİM bana kız yada erkek hiç farketmez hangisini verirse versin hiç farketmezz bundan sonra artık öyle düşünmeyeceğim sonuçta kız yada erkek ne fark eder...... biz iki kız kardeşiz ve gayet mutluyuz ailemizde dört kişilik birbirine bağlı bi ailedir. şimdi ise eşim anneme erkek ewlat oldu allahtan herşeyin hayırlısı istiyorum ben erkek yada kız hiç farketmez.....

ben birgün daha bekleyim ozmn çıkmama ihtimali bende de var çünkü.pzrtesiye kdr gelmez inş ozmn giderim

bende çıkmadı çünkü hamile deilmişim 3 gün sonra gelmişti reglim kısmet bu aya inş.. ama zaten kanda daha geçikme olmadan bile çıkıyo dayanabilirsen pzt git hem garanti olur:))

bende çıkmadı çünkü hamile deilmişim 3 gün sonra gelmişti reglim kısmet bu aya inş.. ama zaten kanda daha geçikme olmadan bile çıkıyo dayanabilirsen pzt git hem garanti olur:))

dayancam mecburen çünkü izmirde oturuyrum,hastane uzak, hava kötü,denizliden ablamlar gelcek,sebep çok yani yoksa giderdim kesin=)

Arkadaslar relglim bir gun gecikti demistim ya test yaptim negatif hamile degilim yani (( yanlis cikma ihtimali varmi sizce

Arkadaslar relglim bir gun gecikti demistim ya test yaptim negatif hamile degilim yani (( yanlis cikma ihtimali varmi sizce

evet canım geç döllenmede adettin bir gün gecikmesiyle bile çıkmayabiliyor biras daha bekle
2 3 gün sonra tekrar yap bence... bazıları adeti bir hafta geçiyor öyle öğreniyorlar
bazısıda adete 2 gün kala öğreniyorlar
yani döllenme zamanına göre değişebilir
inşallah hamilesindir canım

geç döllenme olduysa geç çıkar sonuç.5 gün geçsin bekle bi daha yap.ben adetimden 4 gün sonra yaptım çıkmıştı

arkadaslar relglim bir gun gecikti demistim ya test yaptim negatif hamile degilim yani (( yanlis cikma ihtimali varmi sizce

daha erken bitanem bekle bi 5 gün felan geçsin.sonra tekrar dene.
Eğer dayanamıyorum felan dıyorsan erkenden kan testındede cıkar dıyorlar bilmiyorum doğruluk payını.
Benim 5gün geçmişti bugunle birlikte dun normal test aldım evde yapılanlardan negatif cıktı.sonra acile gidip ordan gebelikl testi yaptırdım ondada negatifi gördüm.yani hamile değilmişim.
Yani bekle birazdaha çokta kafana takma canım olurmu hamilemiyim değilşmiyim die.umarım hamilesindir güzel haberlerini alırım.

kızlar,

ovulasyon testinde bugün 11,15 'de pozitif sonuç çıktı

broşüründe 24-48 saat ilişki diyor ( içinde , sonrasında gibi bir açıklama yok)

kafam karıştı 24. saat itibariylemi ilişki olmalı, öncesinde olursa faydası olur mu

acil yardım lütfen:)

Ay bende senin sonucunu dört gözle bekliyordum üzüldüm neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:)) O zaman sanırım bende negatif Test yapmadım ama gerek yok yaa seninle aynıydı belirtilerim.Bende bugün yarın kırmızı:) Ama aklıma takılıo o zaman başka bir problem var doktora gitmemiz gerekicek.Çok can sıkıcı uuff Ne var yani mübarek evlatlar uğraştırmadan geliverseler....

bilmiyorum canım ben o testten hiç kullanmadım akıntıma ve hesaplama günüme göre ihtimali en yüksek olan 5 6 günlerde artırdık çalışmaları öyle tek gün öncesimi sonrasımı bilemiyorum ama bu topikte bu testyi yapanlar vardır mutlaka onlar sana tavsiyelerde buluna bilir sen nokta atışı planlıyorsun galiba :) hayırlısı olsun canım inş. hamile olursun

Valla ben de bir an olumsuzluğa kapıldım. Tüm suratım sivilce zaten. 3 vakte kadar patlarım gibi

zaten mantık ararsan bu işte bulamıyorsun

çünkü testin yapılma saatine göre o 24.üncü saat değişiyor:)

akşam yapsaydım testi farklı olacaktı o zamanda

artık Allah'tan hayırlısı demekten başka çare yok

İnsallah canim cok istiyorum cunku son 1 ayim kaldi dogumumun yazin olmasi gerekiyor isim icin hayirlisi artik sizede dua ediyorum en yakin zamanda olsun diye kan testi yaptirma imkanim var ama yaptirmicam cun negatifi duymaktan korkuyorum canim dun aksam esim relgli oldun mu dedi hayir dedim gozleri doldu hemen hamileyim zanneti saat basida arayip soruyo oldun mu diye esim icinde cok istiyorum allahim hepimizin yuzunu guldurur insallah

canım o testi bizzat ben 2 aydır kullanıyorum çift çizgiyi gördüğünde tam saatini bilemeyiz ama yumurtlaman çok yakın....bugünden itibaren 3 gün boyunca her gün ya da gün aşırı en az 2 ilişki olmalı (ki yumurtlama sırasında orada hazır sperm bulunsun) bu gün çalış canım tutma ihtimali en yüksek günler...bugün yarın ve ertesi gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…