- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
anladı canım peki nasıl yapılıyor anlatırmısız yarın alayım ve hengi marka alcam?
önceki günlerdeki belirtilerim: kasıkda sancı, idrarda sanki minik toz gibi şeyler ama koyuluk fazla yok, göğslerimde dolgunluk ve acı, akıntı var ama çok az..
bat ım yarın ve dün geceden beri değişik belirtilerim olmaya başladı
1.arkadaşlar bu gece uyandım ve uyanma sebebim midemin bulanmasıydı sanırım
2. evin içinde koşuşturdğum bir andadeğişik bir tat dissettim boğazımda
3.çok sık idrara çıkmaya başladım
ya kızlar psikolojikmi bilmiyorum ama ben kendimi hamile hissediyorum sanırım
birde rahatsız olduğum bir durum şu dizilerdeki tüm kızlar hamile yaaa hemde bi kerecik birlktelikse sinir oluommm.....
önceki günlerdeki belirtilerim: kasıkda sancı, idrarda sanki minik toz gibi şeyler ama koyuluk fazla yok, göğslerimde dolgunluk ve acı, akıntı var ama çok az..
bat ım yarın ve dün geceden beri değişik belirtilerim olmaya başladı
1.arkadaşlar bu gece uyandım ve uyanma sebebim midemin bulanmasıydı sanırım
2. evin içinde koşuşturdğum bir andadeğişik bir tat dissettim boğazımda
3.çok sık idrara çıkmaya başladım
ya kızlar psikolojikmi bilmiyorum ama ben kendimi hamile hissediyorum sanırım
birde rahatsız olduğum bir durum şu dizilerdeki tüm kızlar hamile yaaa hemde bi kerecik birlktelikse sinir oluommm.....
heyecan var mı heyecan???
gerginlik???
sinir???
umut???
umutsuzluk???
:86::86::86:
gerginlik çoook sinir hat safada umutsuzluk yooook tamamen pozitifim ( kendime maşallah) hemile olacaaam olamasamda öteki ay olacam öteki olmassa öteki öteki....
sende meg sende var mı ?
aslında bende en fazla olan duygu heyecan ben çok heycanlıyımmmmmm
oflu canım ya sabretmek istiyorum bu ay geçen ay battan 3 gün önce hergün ölçtüm bir günde gecikti hatta adetim ben hala ölçmeye dewam ettim ve bu ay karar verdimki adet gecikmem olmadan yada günüm gelmeden yapmayacağım dedim kendi kendime....
meg, ihmalden kaynaklı olarak almadım ya o sebepten ateşimi ölçemem :) ama eğer hamiş olmazsam ilk işim onu almak olacak
ya inş. boşuna heveslenmiyorumdur :) ama bunu beklemek de ayrı bir heyecan ve mutluluk :)
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
meg bn şimdi ateşimi ölçtm dil altından 35.3 koltuk altından35.9 anlamadıım yanii ??
bide bnm çok akıntım başladı bgn su gibi yaaa adet sancılarımda başladıı adet olcam galiba(((
siniir gerginlik hat safhadaaa
heee derece almadım diyosun sanırım..
anlamamışım ben pardon kuzu
nazcım selam
senin bat kaçtı?
umaygulaycığım beni bile heyecanlandırdın bugünlerde senden haber geldimi acaba diye hep seni takipteyim. İnşallah hayırlı haberini alıcaz. ama söz ver bakıyım önce kocişe sonra bize haber vericen ona göre :90:
slm cnmm bnm sat 4 eylül bat ta 6 7 ekim olabilir bazen 2 3 gün geçiyo çnküü
bence ateşe takılmayalım..
zaten sonuç olarak belirleyici ateş ölçümü,sabah uyanınca yataktan çıkmadan önce ölçülen ateş..
işte böyleyken böyle.. herşey belli ama biz henüz bu bilgiye ulaşamıyoruz..
hayırlısı haklarımızda..
bence ateşe takılmayalım..
zaten sonuç olarak belirleyici ateş ölçümü,sabah uyanınca yataktan çıkmadan önce ölçülen ateş..
işte böyleyken böyle.. herşey belli ama biz henüz bu bilgiye ulaşamıyoruz..
hayırlısı haklarımızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?