- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
kızlarr cok üzgünüm relgli oldum şimdi 2 günlük gecikmenin ardından iş yerindeyim ağlamamak için zor duruyorum
çok kötüyüm çokkkkkkk
umutlarımın hepsi gittiiiiii :((
arkadaşlarımmmm allah aşkınıza bi silkelenelim kuzularım yaaaa (ben dahil)
son yumurtalarımız mı ki tutmayanlar..
aylardan bir ay tutturucaz hepimiz allahın izniyle..
ayyy hiç sorma megciğim bu ay adet nasıl bitti gün aşırı ilişki yapmaktan canım çıktı.herifi gözüm görmek isyemiyo artık birde bunun üstüne hamile kalmazsam varya napıcam bilmiyorum. bunun üstüne lekelenmem olunca iyice meraklandım. karnım fasulye yemişim gibi şişti ve gazım çoğaldı. sanki karnımı birisi pompayla şişirmiş. içeride kımıldanmalarda oluyor. rüyamdada hamileymişim ve bebeğimin hareketlerini karnımda görüyorum. artık rüyalara bile girmeye başladı. :84:
Kızlar hepinize merhaba..çok gzl bir topic olmuş..neredeyse her sayfayı okudum ..benimde sat 3 eylül ve bat (düzensiz)..muhtemelen 27 eylül dü ovulasyonum..o tarihleri boş geçmedik :)normalde adet tarihimden bir gün önce ağrılarım olurdu..şimdi 4-5 gündür kasıklarda sağlı sollu iğne batması gibi bir ağrı var ..özellikle eğilip kalktığımda artıyor.göğüs ağrısı,alt karın bölgemde şişkinlik ve sürekli bir hareketlilik ,halsizlik uyku düzensizliği ve sık idrara çıkma var...bizimde 2.ayımız hepimiz için hayırlısı olur inşallahh
canım merhaba. belirtilerinin hepsi bende var. sanki beni anlatmışsın. benim özellikle sağ ve sol kasığımda sanki dikenler var gibi sağa yatınca sağ taraf sola yatınca sol tarafım ağrıyor. beni çok rahatsız ediyor. karnımın şişliği cabası. şişlik karşıdan bile görülüyor sanki. benim BAT 4 ekim erkende olabilir geçte çünkü normalde 28 günde oluyorum. birkaç aydır 26 günde oldum. bir iki gündür göğüslerimde dokununca sızlıyorlar.İnşallah bebişlerimizin verdiği rahatsızlıktır.
ayyy gülüyoruz ağlanacak halimize gıııız.bende termometreyle ölçüyorum uyku sersemi sonuca bakıyorum uykum biraz ağır olduğu için allahtan sonucu yazıyorum ve sonrasımı sonra termometreyi nereye koyduğumu unutuyorum. araki bulasın zor zahmet buluyorum kocişte diyor ne arıyorsun termometre deyince çocukmu ateşlendi diyor. bende olayı anlatıyorum ne işine yarıyor diyor yine anlamıyor. insan bu kadar unutkan olurmu. kafayı yiycez yakında bebiş gelmeden doğumhaneye girmeden tımarhaneye gidicez bu gidişle alzheimer kapıda.
Kızlar hepinize merhaba..çok gzl bir topic olmuş..neredeyse her sayfayı okudum ..benimde sat 3 eylül ve bat (düzensiz)..muhtemelen 27 eylül dü ovulasyonum..o tarihleri boş geçmedik :)normalde adet tarihimden bir gün önce ağrılarım olurdu..şimdi 4-5 gündür kasıklarda sağlı sollu iğne batması gibi bir ağrı var ..özellikle eğilip kalktığımda artıyor.göğüs ağrısı,alt karın bölgemde şişkinlik ve sürekli bir hareketlilik ,halsizlik uyku düzensizliği ve sık idrara çıkma var...bizimde 2.ayımız hepimiz için hayırlısı olur inşallahh
arkadaşlarrr bugün ayın 2 si oldu ve benim bat yarın allahım bana hayırlı haberler verir inşallah yarın kızlar ne olur dua edin bana hamile olmayı çok istiyorum test yapmadım yapamadım ve yapmayacağımda çok pis idda ettim yapmicam kızlar adet gelirse gelir gelmazsede geciksin bi kaç gün öyle yapacağım bugün mideme iğne batması gibi bir sancı acı arası birşey geldi kasıklarımdan aşşağıya doğru vurdu çok felaket bir ağrıydı eğer bebiş varsa inş. bi sorun yoktur diğer ihtimali düşünmek istemiyorum hendimi hamişliğe hazırlamak istiyorum kızlar . ve göğüslerim artık bir balon gibi felaket... işte benden sonhaberler hepimize allahım melek gibi bebişler versin inşallah
arkadaşlarrr bugün ayın 2 si oldu ve benim bat yarın allahım bana hayırlı haberler verir inşallah yarın kızlar ne olur dua edin bana hamile olmayı çok istiyorum test yapmadım yapamadım ve yapmayacağımda çok pis idda ettim yapmicam kızlar adet gelirse gelir gelmazsede geciksin bi kaç gün öyle yapacağım bugün mideme iğne batması gibi bir sancı acı arası birşey geldi kasıklarımdan aşşağıya doğru vurdu çok felaket bir ağrıydı eğer bebiş varsa inş. bi sorun yoktur diğer ihtimali düşünmek istemiyorum hendimi hamişliğe hazırlamak istiyorum kızlar . ve göğüslerim artık bir balon gibi felaket... işte benden sonhaberler hepimize allahım melek gibi bebişler versin inşallah
canım senin için meg için kendim için ve tüm bekleyenler için bol bol dua edicem. birde bakmışız hepimiz karnımızda kuzularımızı taşıyoruz.
yapmayın kızlar erken test bakın ben yaptım tek çizgiyi yedim çokkkkkk üzüldüm ama hala adetim gelmediği için umudum da bitmiyorum adet başlasa yine çokkkkk çokkk üzülücem...yani insan iki kez üzülüyooo...batlarımız pazartesi dimi kuzum..
yarın mı?:26:
bende yapmıyorum test mest bu ay
inşallahhhhepimiz böyle olalım...
inşallah canım dualarım sizinleee inşallah bebişleriniz göbüşlerinizdedir...arkadaşlarrr bugün ayın 2 si oldu ve benim bat yarın allahım bana hayırlı haberler verir inşallah yarın kızlar ne olur dua edin bana hamile olmayı çok istiyorum test yapmadım yapamadım ve yapmayacağımda çok pis idda ettim yapmicam kızlar adet gelirse gelir gelmazsede geciksin bi kaç gün öyle yapacağım bugün mideme iğne batması gibi bir sancı acı arası birşey geldi kasıklarımdan aşşağıya doğru vurdu çok felaket bir ağrıydı eğer bebiş varsa inş. bi sorun yoktur diğer ihtimali düşünmek istemiyorum hendimi hamişliğe hazırlamak istiyorum kızlar . ve göğüslerim artık bir balon gibi felaket... işte benden sonhaberler hepimize allahım melek gibi bebişler versin inşallah
canım senin için meg için kendim için ve tüm bekleyenler için bol bol dua edicem. birde bakmışız hepimiz karnımızda kuzularımızı taşıyoruz.
Kizlaaarrrrrr lütfen test yapmayın sabredinnnn günler geçiyor o kadar içten yaziyorumki hepinizin gönlüne göre olur inşallah bat im Cumartesi sabirrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?