- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
yaaa benimde sat tarihim 11 eylül çok heycanlı ekimin 7sinde hastaneye gidicem kan testi yaptırsam belli olurmu acaba yaaa
merhaba kızlar, konuyu açıldığı gunden beri takip ediyordum, ama bu hafta biraz ara vermeye çalıştım, burayı okudukça daha çok takılıyorum bu hamilelik olayına, sürekli kendimi dinliyorum,bu hafta biraz unutmaya çalıştım, bugun 2 ekim adet olmam gerekiyordu, şimdilik bişey yok,ama bende 1-2 gunluk sapmalar olabiliyor, adet belirtisi yok, zaten sessiz sedasız gelir benimki,çaktırmadan, geldikten sonra agrılarım olur, ben de 3-4 gundur su gibi bi akıntı var, çamaşırım sürekli ıslanıyor, az once de bi test yapim dedim, ama gebelik testi bulamadım, bitmiş, ovulasyon testi almıştım onu yaptım,aynı şey değil biliyorum ama işte yaptım yine de, 2. çizgi cıktı baya belli, acaba bu hormonun hamilelikle bi ilgisi var mıdır, eczaneye gidip test almaya üşeniyorum, bazıları LH hormonu hamile olunca yukselio demiş, bi de ovulasyon bitti gitti artık bu saatte ne bu 2 çizgi biraz garip geldi?? ne diosunuz?
canım her ıhtımala karsı bı kac gun daha bekle.. daha 5 gün var çıkabılır ama çok küçük değer çıkar bakarsan kımyasal gebelık falan olur boşuna uzulme. adetıne 2 gun kala 1 gun kala adet gununde yaptıgında daha ıyı sonuc alabılırsın.
bende sürekli sizleri takipteyim kızlarrrr.güzel haberlerimizi hep beraber alıcaz inşallah
bu ay olmadı öteki ayyyy inşallah çok bekletmez rabbim bizleri..
benim de bugün fena bir bel ağrım geldi eyvahhh dedim geldi kırmızılar lavoboya gittim ama gelen giden yok...ağrı da geçti zaten inşallah gelmez kızlarrrr...bat 3-4 eylül ennn geç...
umaygulay,meg,nazzz haberdar edin beni de burdan meraktayım heee
Cnm bat 3 eylulse ovulasyonun 17 si olmazmı 27 biraz geç olur diye düşünüyorum inşallah hepimizinki tutar 1 gün daha böylece gecti ...
kızlarrr hala hastalanmadım yaaa..hiç bir belirtim yok hastalıga dair.kan testi yapmıstım cuma günü negatif cıkmıştı.ne oluyoruz yaaa:S
sepya biras daha bekle canım sabır...
kızlar sizlere haber vermek için üzerinden biras zaman geçmesini istedim benim günüm 3 ekim ama 2ekim akşam saat 10 gibi çok çok az bir lekelenmem oldu şimdi ise sabah10 yani lekelenmenin üzerinden tam olarak 12 saat geçti ve başka hiçbir şekilde o lekelenme dewam etmedi yani benim hastalıkalrım böyle kahverengi olmaz zaten o az lekelenme de kejverengiydi... hemen int.den araştırdım şimdi biz 4.haftaya giriyoruz ya kadınların %25 dördüncü haftalarında yada bu haftaya girerken implantayson kanaması yaşarmış, büyük bir ihtimalle implantasyon(yerleşme) kanamaso oldğnu düşünüyorum ve düşünmek istiyorum
sadece bi kere lekelenme geldi ve çok azdı 12 saat boyuncada tekrar gelmedi bu gün hala gözlemlerim devam edecek sizleri haberdar edeceğim eğer yerleşme ise zaten idrara da yarına falan çıkar yarın da test yapacağım bu sadece inanmak istediğim şey içimdeki his ise hastalandğımı söylüyor
günaydın kızlar bize hbr wer cnmm mutlaka ama dün akşam 10 da gelsiyse şimdiye kdr sökmesi lazım adet olsa yani bnmm öle olurrr ayy çook heyecanlı cnmmsepya biras daha bekle canım sabır...
kızlar sizlere haber vermek için üzerinden biras zaman geçmesini istedim benim günüm 3 ekim ama 2ekim akşam saat 10 gibi çok çok az bir lekelenmem oldu şimdi ise sabah10 yani lekelenmenin üzerinden tam olarak 12 saat geçti ve başka hiçbir şekilde o lekelenme dewam etmedi yani benim hastalıkalrım böyle kahverengi olmaz zaten o az lekelenme de kejverengiydi... hemen int.den araştırdım şimdi biz 4.haftaya giriyoruz ya kadınların %25 dördüncü haftalarında yada bu haftaya girerken implantayson kanaması yaşarmış, büyük bir ihtimalle implantasyon(yerleşme) kanamaso oldğnu düşünüyorum ve düşünmek istiyorum
sadece bi kere lekelenme geldi ve çok azdı 12 saat boyuncada tekrar gelmedi bu gün hala gözlemlerim devam edecek sizleri haberdar edeceğim eğer yerleşme ise zaten idrara da yarına falan çıkar yarın da test yapacağım bu sadece inanmak istediğim şey içimdeki his ise hastalandğımı söylüyor
günaydın canım. BAT ne zamandı senın? gec dollenme olduysa belli olmayabılır. yada psikolojik nedenlerden doyalı gecıkmıstır bence doktora git bir bakın.
sepya biras daha bekle canım sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?