ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

haklısın öyküozgür, ben de hemen etkilenir oldum herşeyden, beyin işte :))) ama adetine daha var yani hamile bile olsak hani hemen böyle belirtilerin olması tuhaf geliyo, koku hassasiyeti özellikle :)) bende de var da aynından o yüzden gülüyorum:)) karnım da bir şiş ki, gaz sıkıntım var gibi ama regl olmadan önce de böyle şişiyorum ben. göğüslerim falan da aynı dediğin gibi, benim en geç pazar günü olmam lazım, bakalım hayırlısı, inşallah hamişizdir :))

yorum yapsanız keşke biraz:85:

evet kızıyorum kendime çok saçma çünkü bazı bulgular mesela şuan için imkansızzz

evet kızıyorum kendime çok saçma çünkü bazı bulgular mesela şuan için imkansızzz

kızlar o kadar çook istiyoruz ki anne olmayı butun belırtılerı hamılelıge baglıyoruz. iki aydır yasamadıgım belırtı kalmadı ama sonu husran oldu.. o yuzden kendınızı fazla dinlemeyin. imkansız olsa da hayırlısı olsun diyin. bu ay açıkcası umutsuzum beklemıyorum yani hamıle kalmayı ama olursa olurr olmazsa da uzulmem artık diyorum

bir kere kalp atışlarını duymayınca aldırmak durumunda kaldım ya heralde üzülmem bidaha o o kadar acıydı ki ilk olduğu için diyorum bende.ama umutlanınca yine aynı sendromlar valla

bir kere kalp atışlarını duymayınca aldırmak durumunda kaldım ya heralde üzülmem bidaha o o kadar acıydı ki ilk olduğu için diyorum bende.ama umutlanınca yine aynı sendromlar valla

orası öyle. bende 4 haftalık erken düşük yaptım ondan sonra daha bi heveslenir oldm 23 kasımmm gel artık müjdeylee

demek aynı günleri bekliyoruz hayırlısı olsun ikimiz için de ben dayanamadım test yaptım ama keşke bekleseydim artık bekliycem bakalım hayırlısı benim 8 yaşında bir kızım var 2. olacak inşallah.ben 10 günden beri yoğun gaz problemi yaşıyorum ayıptır söylemesi aşırı şiş hissediyorum karnımı hep affedersin büyük tuvaletim varmış gibi şişlikten ötürü midem bir kez ve çok farklı bulandı ama psikolojikte olabilir evet benimde kokulara hassasiyet var göğüslerimde birşey yok şu anda birde ben adetten önce tatlı krizine girerdim ama bugünlerde tatlı göresim yok fikri bile kötü geliyor dediğim gibi psikolojikte olabilir arkadaşım bekleyelim bakalım

oflu cnm benim şimdi biraz daha iyiyim.. ama gece bulantıdan uyuyamadım başımda çatlıyordu.. sabaha dogru iki saat uyumuşum işe gitmek için uyandım baş agrım geçmişti midemde bulanmıyordu ögleye dogru bi kaç saat bulandı şimdi yine geçtii:)off hamileyimdir inş... kasıklarım agrıyor elimle basamıycak kdr hemde... akıntım yoktuuu bugun tuvalete gidip sonrasında peçeteyle silince normal sarılıkta koyu azcık akıntı geliyorr okdr.. yanii egerrr ben bu ayda hamile deilsem bidaha agzımı açıpta belirtileri söylemem:)

daha ovulasyonum yeni başladı bu 2. gün :) daha adetıme 15 gün var bakalım inşallah bebek yoldadır :) :18:

bir de düşünmeyin diyorlar ya o imkansıza yakın.mecburen düşünüyorsun.korunmasız ilişki yaşıyorsun hatta yumurtlama dönemlerinde özellikle yapıyorsun amacın çocuk yapmak.nasıl düşünmeyeceksin

benim karnım da aynı valla, ince yapılı biriyim ama göbeğim sanki kucağımda oturuyo şişlikten ben de gaz sıkıntısı yaşıyorum yine ayıptır söylemesi, kokulara karşı çok da hassasiyetim yok aslında ama göğüslerim kafamı karıştırıyo sadece, şiştiler baya ki bu bende regl belirtisidir, hakkımızda hayırlısı nermincim mutlu haberi biz de en yakın zamanda alırız inşallah

hadı bakalım ınsalah bebek gelıyodur sende aynı benım kafadansın. 2 ay boyunca butun belırtılerı yazdım buraya foss cıktı dedım bu ay bişi yazmıcam belırtı de aramıcam.. bılmıom yaa uff ovulasyonun 2. günü ama hıc umudum yoook :26:

öyle deme tatlımm inşşş bebiş gelcek senden umutluyum ben bu ay:)
benmde inan kusana kdr kesin adet olcam diyordumm ama bögüre bögüre kusunca ve normalde öle hiç kusmadım diye hemen hamilemiyim dedim.... cidden buseferde olmazsa agzımı açmıycam veee her ay normal adet olcak gibi yaşıycam pskolojim bozuldu valla:)

sen umutlandırıyosun işte benı :) hamıle yaptın benı ıkı dakka da :) bende senı hamıle hıssedıyorum nedense :) inşş öyledirrr inşşşş

sen umutlandırıyosun işte benı :) hamıle yaptın benı ıkı dakka da :) bende senı hamıle hıssedıyorum nedense :) inşş öyledirrr inşşşş

ay inşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş niyeyse kendimi hamile pozlarına soktum eşimden bin tane şey istiyorum yapmak istemediginde ben deil bebek istiyor diyorum hopppppppppp getiriyor adam cagız da üüzlcek valla olmazsa.. ama diyorum ya bu ayda olmazsa tıp oynuycam hiç konuşmam daha:)

ayy kız sımdıden yapma adamı heveslendırme olsun bı ondan sonra herseyı yapar kocısın benımkı dıyo sen hamıle kal herseyı ben yaparım sen hep yatcaksın dıyo :) ayıptr solemsı ılıskıden sonra yastık koyuo bacaklarını ındrme sakın dıo yattıgım yerden emır verıyorum. bakıyorum yapmıyo ındırıyorum o zaman bacaklarımı dıyorum hemen dedıgımı yapıyo :))

yazık bu adamlara inş bu ay hevesleri kursaklarında kalmaz onlarında bizimde:)

ayy kızlar bişi sorcaktım size bak yeni geldi aklıma :) dun gece ruyamda test yapmıstım da pozitif çıkmıştı yaa bu gece de ruyamda resmen karnım 5 6 aylık gıbıydı hamıleyım karnımda cocuk oynuyo elımle bende bakıyorum esıme dıyorum baksana oynuyo dıyorum :) çook güzeldi.. anlamını bılen varmı acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…