ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

hayırlı olsun canımm bende heyecanla bekliyorum daha benim 9 gün var nasıl geçecek bilmiyorum inşallah bizde görürüz kırmızıları:)

canım hayırlı olsun çok sewindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede bol bol dua bende yarın öğrencem ne olduğunu hayırlısı bakalım:18:

Naz çok sevindim hayırlı uğurlu olsun, ya gosdecim senin ne zaman adet olman gerekiyodu, benim SAT 12 Eylül senin de yakındı sanırım, bende adet sancıları yok da çok fazla şiişkinlik var, bir de göğüslerim de şişti acıyolar, sanırım adet olcam diyorum, sende de var mı bu belirtiler merak ettim canım

canım benimde adet tarihim 10 en geç 11 ama ben yarın enfeksiyon için muayne olmaya gidicem gitmişkende kan testi yaptırıcam çünkü sabredemiyorum bnm göğüslerimde çok hafif ağrı var onun dışında karnımın alt tarafında batmalar oluyo ve kasıklarım ağrıyo biraz da midem bulanıyo bnde adet olucakmışım gibi hissediyorum ama bakalım kısmet yhaa inşş olmayız canımm

hayırlı olsun canımm bende heyecanla bekliyorum daha benim 9 gün var nasıl geçecek bilmiyorum inşallah bizde görürüz kırmızıları:)

canım hayırlı olsun çok sewindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede bol bol dua bende yarın öğrencem ne olduğunu hayırlısı bakalım:18:

saolun kızlaar darısı başınıza olsun işlhhh

merhaba arkadaşlar benim sat 12 eylüldü.Bat 9 ekim yani 3 günüm var test yaptım bu sabah maalesef negatif çok canım sıkıldı.Okadar da çabalamıştım hesaplamlar sert kahveler uğraşıp durdum kocama da sinir gelmişti.gerçi hala umudum var belki adetten donra çıkar.Ne deriniz????

inşallah nermincim Allah yardımcın olsun. benim adetim de 12 eylül ben de bekliyorum bakalım hayırlısı olur inşallah hakkımızda, ben test alıp evde yapmadım, çok geçti aklımdan ama hani günüm geçmeden denemek istemedim hem idrarar daha geç çıkıyo diyolar kan testi olsa neyse ne, belki hamissindir kan testinde çıkar belli de olmaz ki, adet belirtilerin var mı senin de durumun nasıl yani??

mavi ve nermin

arkadaşlar öncelikle günününzü bekleyin sabırla bekleyin biliyorum zor ama bakkın benim günümden önceki tüm testler negatifdi günümde bile akşamdan wcye gitmeden öğlene kadar da gitmedim sıvı tüketmedim öyle koyu bir idrarla ancak silik çıktı sabredin ve mavi ben günümden bu güne 4 gün falan oldu ben hala adet olacakmışım gibi bir his var sanki sökülüp akacak her an gibi allah korusun :) ama hamileyim işte olur öyle hissetmeler

veeee n___a___z
canım benimmm

hayırlı olsun senin sat kaçtı belkide aynı günlerde doğum yapacağız :)hayırlısıyla allahım kucağımıza almayı nasip etsin ben 4+1 e girdim sen hesapladınmı kaç haftalık hamilesin? sattan itibarern nette hesaplama var canım ya çok sevindim

gösde senden haber bekliyoruz ona göree

Son düzenleme:

o zaman hala umut var demektir. bu kadar şişkinlğin sonu adettir diyorum ama bak şimdi umutlandırdın beni tekrar, hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah, Allahm en hayırlı zamanda bize de nasip etsin aynı duyguları ... amin

saol cnmmm
satım 4 eylül bnmm
hesaplamalara göre 4+3 üm şuan ewet belkide aynı gn doğum olucak:))

umaycımm yarın ilk işim öğrenir öğrenmez burda yazıcammm sabah erken gidicem öğlene belli olur heralde ayyy çok heycanlııı yhaaaa

canım hiç üzülme bu ay olmaz bi dahaki ay olur ben 1 yıldır bekliyorum hayırlısı olsun diyorum yinede

sonunda benim gibi birini buldum yaşasın..... bana iğne sonrası hiçbirşey vermedi. iğnemi ayın 19unda oldun ve bekliyorumm...

ben iğneyi 28 inde vuruldum 29 unda dr gittiğimde çatlamıştı ve bana crınone diye pregesteron artırıcı bi jel verdi ve şimdi onuda kullanıyorum ve beklemedeyim umutluyum inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder

nazcımmm tebrik erderim tatlım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım.. ayyyyyyyyyyyyyyyyyy neeee güzellll Allahım bizlere de yaşat bu duyguyu ne olurrr...

gosdee seni merakla bekliyor ve dua ediyorum tatlım..yarın eve gelince ilk işim senin yazını okuyacağım canım dualarım seninle inşallah güzel haberler alırsın yarın:26::26:

GosDe cnm yarın hemen yaz dünkü kusmasan sonra bügünde hala midem bulaniyo az kalsın doktora gitcektim ama daha adetime var çıkmaz kesin

beyin tuhaf bir organ...acele ediyorum biliyorum.yani ayın 11 de adet olmam lazım ve ben hamilelik belirtileri yaşadığımı düşünüyorum.yaşasam da çok erken buna adapte olmam için.7 ay önce gelişmeyen gebelikten dolayı kürtaj olmuştum.o hamileliğimi öğrenmeden önceki belirtiler var.kasık ağrısı var ama daha çok sızı gibi regl geliyor gibi değil.kokulara duyarlılık ve gereksiz bir iştah.göğüs değişiyor akşamları daha hassas ve şiş.yer yer bel ağrısı.regl günü gelmeden böyle ayrıntılara takılmamak lazım aslında ama elde değil.sizde neler oluyor belirtiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…