- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #1.061
slm kızlar dün idrarda silik çizgiyi gördüm hmn kan werdim we sonuç 214:) belirtilere gelince 10 gn önceden başlayan gaz 2 gn önce başlayan göğüs ağrısı we adet sancısı bnde başka hçbir belirti olmadı bu ay kıemızıları gören arkadaşlar sakın üzülmeyn işlhh bidahaki aya olucak
slm kızlar dün idrarda silik çizgiyi gördüm hmn kan werdim we sonuç 214:) belirtilere gelince 10 gn önceden başlayan gaz 2 gn önce başlayan göğüs ağrısı we adet sancısı bnde başka hçbir belirti olmadı bu ay kıemızıları gören arkadaşlar sakın üzülmeyn işlhh bidahaki aya olucak
Naz çok sevindim hayırlı uğurlu olsun, ya gosdecim senin ne zaman adet olman gerekiyodu, benim SAT 12 Eylül senin de yakındı sanırım, bende adet sancıları yok da çok fazla şiişkinlik var, bir de göğüslerim de şişti acıyolar, sanırım adet olcam diyorum, sende de var mı bu belirtiler merak ettim canım
hayırlı olsun canımm bende heyecanla bekliyorum daha benim 9 gün var nasıl geçecek bilmiyorum inşallah bizde görürüz kırmızıları:)
canım hayırlı olsun çok sewindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede bol bol dua bende yarın öğrencem ne olduğunu hayırlısı bakalım:18:
Naz çok sevindim hayırlı uğurlu olsun, ya gosdecim senin ne zaman adet olman gerekiyodu, benim SAT 12 Eylül senin de yakındı sanırım, bende adet sancıları yok da çok fazla şiişkinlik var, bir de göğüslerim de şişti acıyolar, sanırım adet olcam diyorum, sende de var mı bu belirtiler merak ettim canım
merhaba arkadaşlar benim sat 12 eylüldü.Bat 9 ekim yani 3 günüm var test yaptım bu sabah maalesef negatif çok canım sıkıldı.Okadar da çabalamıştım hesaplamlar sert kahveler uğraşıp durdum kocama da sinir gelmişti.gerçi hala umudum var belki adetten donra çıkar.Ne deriniz????
mavi ve nermin
arkadaşlar öncelikle günününzü bekleyin sabırla bekleyin biliyorum zor ama bakkın benim günümden önceki tüm testler negatifdi günümde bile akşamdan wcye gitmeden öğlene kadar da gitmedim sıvı tüketmedim öyle koyu bir idrarla ancak silik çıktı sabredin ve mavi ben günümden bu güne 4 gün falan oldu ben hala adet olacakmışım gibi bir his var sanki sökülüp akacak her an gibi allah korusun :) ama hamileyim işte olur öyle hissetmeler
veeee n___a___z
canım benimmm
hayırlı olsun senin sat kaçtı belkide aynı günlerde doğum yapacağız :)hayırlısıyla allahım kucağımıza almayı nasip etsin ben 4+1 e girdim sen hesapladınmı kaç haftalık hamilesin? sattan itibarern nette hesaplama var canım ya çok sevindim
gösde senden haber bekliyoruz ona göree
veeee n___a___z
canım benimmm
hayırlı olsun senin sat kaçtı belkide aynı günlerde doğum yapacağız :)hayırlısıyla allahım kucağımıza almayı nasip etsin ben 4+1 e girdim sen hesapladınmı kaç haftalık hamilesin? sattan itibarern nette hesaplama var canım ya çok sevindim
mavi ve nermin
arkadaşlar öncelikle günününzü bekleyin sabırla bekleyin biliyorum zor ama bakkın benim günümden önceki tüm testler negatifdi günümde bile akşamdan wcye gitmeden öğlene kadar da gitmedim sıvı tüketmedim öyle koyu bir idrarla ancak silik çıktı sabredin ve mavi ben günümden bu güne 4 gün falan oldu ben hala adet olacakmışım gibi bir his var sanki sökülüp akacak her an gibi allah korusun :) ama hamileyim işte olur öyle hissetmeler
veeee n___a___z
canım benimmm
arkadaşlar bu gece saat 1.30 itibariyle benim beklemediğim kırmızılarım geldi
o kadar çok umulanmıştım ki hamileyim diye. normalde 28 günde oluyordum. 1-2 ay 26 günde oldum. bu ay 26 günde beklerken tekrar 28 günde oldum.
ben buradan ekim ayına hamilelik bekleyenlrin topiğine istemeden transfer oluyorum. buradaki arkadaşlarıma hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum. umaygulaycığım. kendine ve bebişine iyi bak.
doğduğu zaman onu minick yanaklarından öp benim için. cinsiyetini ve doğumunu haber vermeyi unutma emi...
hepinizi öpüyorum. bana şans dileyin.:84: :84: :84: :84: :84: :84:
sonunda benim gibi birini buldum yaşasın..... bana iğne sonrası hiçbirşey vermedi. iğnemi ayın 19unda oldun ve bekliyorumm...
gittiği yeri kurutuyor muyum ne... geç buldum, çabuk kaybettimD
GosDe cnm yarın hemen yaz dünkü kusmasan sonra bügünde hala midem bulaniyo az kalsın doktora gitcektim ama daha adetime var çıkmaz kesin
neler yaşıyorsun beklerken kaç gün varminik gelin senin adetine kaç gün vardı, beklerken yanıma arkadaş istiyorum da :18:
neler yaşıyorsun beklerken kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?