- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #1.041
canım eşimin yoğun isteği üzerine böyle bir karar aldık hayırlısı artık bu bnm çok fasla çocuk istememe karşın eşimde bi o kadar her defasında 2012 diye bastırıyordu iki tarafında istekli haraket etmesi olabilcek bebek içinde daha sağlıklı olur diye düşündüm bende pes ettim=)) ama olurda yrn gebe çıkarsam planımız iptal olur pek ümitli değilim ama bakalım=))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr acil yardımınıza ihtiyacım var bu akşam 8 gibi başım agrımaya başladı az önce okdr çok şiddetli agrıdıkiii midem bulandııı neyse sallamadım veeeeeee bi anda öle bi kustumki ayakta durcak dermanım kalmadı nerdeyse bayılıyordummm öle böle kusma deil yanii ömrümde böle kusmadımmm... kusarken allah biliyor içimi o kötü durumda acaba hamilemiyim dedimm bi yanım çok sevindi adetime 7 gün var ...şimdii başım agrısı hafifledii birascıkta midem bulanıyor.. sizce nedennnn böle oldu hemen test yaptım biliyorum hamile bile olsammm evdeki teste 1 hafta öncesinde imkansız çıkmaz... nolur bşyler söleyin
kızlar valla pskolojik olsa hani hani kendi kendimin midemi bulandırırım azcık kusarım ama öle deil çok kötü oldum hala başım agrıyor agrı kesici almıycam.. benim çok umudum yoktu bbu ay çünkü sistit için ilaç kulanıyorum ya olmaz dedim.. ama şuanda ksutugum için acaippp umutlandım baş agrısı ve kusmaa felaket vardı akşam..off mecbur sabretcez umaırm midemi üşütmemişimdir
bide akşam oturuken sanki sag kasıgımdan ortaya dogru bşy akar gibi hisettimmm o annn içim bi tuhaf oldu ... arkasından kusma baş agrısı iyicene umutlandırdı:) off gecsin bu hafta:)
hadı bakalım ıns bebek gelıyodur mınık gelınım :)
inş cnmmm ama biliomusun bu ayda hamile deilsem artık hiç bir şeyi hamielilik belirtiisimidir diye yormuycam koskoca kustum daha oda belirti deilseeeee ben neyapam:)
arkadaşlar bu gece saat 1.30 itibariyle benim beklemediğim kırmızılarım geldi
o kadar çok umulanmıştım ki hamileyim diye. normalde 28 günde oluyordum. 1-2 ay 26 günde oldum. bu ay 26 günde beklerken tekrar 28 günde oldum.
ben buradan ekim ayına hamilelik bekleyenlrin topiğine istemeden transfer oluyorum. buradaki arkadaşlarıma hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum. umaygulaycığım. kendine ve bebişine iyi bak.
doğduğu zaman onu minick yanaklarından öp benim için. cinsiyetini ve doğumunu haber vermeyi unutma emi...
hepinizi öpüyorum. bana şans dileyin.:84: :84: :84: :84: :84: :84:
o kadar çok umulanmıştım ki hamileyim diye. normalde 28 günde oluyordum. 1-2 ay 26 günde oldum. bu ay 26 günde beklerken tekrar 28 günde oldum.
ben buradan ekim ayına hamilelik bekleyenlrin topiğine istemeden transfer oluyorum. buradaki arkadaşlarıma hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum. umaygulaycığım. kendine ve bebişine iyi bak.
doğduğu zaman onu minick yanaklarından öp benim için. cinsiyetini ve doğumunu haber vermeyi unutma emi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?