- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #1.241
Sen moralini bozma hayırlısı zaten benim akıntılarım bu ay çok azdı genelde kuruydum yani aslında akıntım çok olur benim ama bu ay azdı enteresan benim için
kızlar güsel arkadqaşlarım güsel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu megcim cnmsınnn gözdecim çok çok tbrk ederim cnm size az çok faydası olucak belirtilerimi yuazayım bi kere kasık ağrısı hiç geçmio devamlı var ve sanki birasdan regl olucakmış hisside var hemen koyvermeyin o yüzden bende aşırı bi gaz oldu ben hayatımda bu kdr gazlı hiç olmadım =) birazda yüzümde sivilcelenme oldu göğüsümdeki kahverengilik koyulaşmadı ama büyüdü =)) bendeki şimdilik belirtiler bu kadar kıslar sorusu olanı hemen yanıtlarım görünce öpüyorum sizi
kızlar güsel arkadqaşlarım güsel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu megcim cnmsınnn gözdecim çok çok tbrk ederim cnm size az çok faydası olucak belirtilerimi yuazayım bi kere kasık ağrısı hiç geçmio devamlı var ve sanki birasdan regl olucakmış hisside var hemen koyvermeyin o yüzden bende aşırı bi gaz oldu ben hayatımda bu kdr gazlı hiç olmadım =) birazda yüzümde sivilcelenme oldu göğüsümdeki kahverengilik koyulaşmadı ama büyüdü =)) bendeki şimdilik belirtiler bu kadar kıslar sorusu olanı hemen yanıtlarım görünce öpüyorum sizi
arkadaşalar bana verdiğiniz destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ben olamadım ama İnşallah hepiniz bu ay hamiş olursunuz.
bebek çalışmaları var demek::) azcık uzan hemen gelme:)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)yok kız ne calısması :) az dua ettım geldım.. RAbbım kabul etsın (AMİN)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
bende diyom bu kız niye azcık uzanmadan geldi hemen:)
ay senin koçiş evdeydi izindeydi demi unuttum onu:) hadi bakalım bo bol bebekli günlere inşş temel atarsınız:)yok canım nrmalde kalkmıyorum zaten 1 saat yatıyorum oyle :)) ogleden sonra olmustu yeter da yarın bakarız
ay senin koçiş evdeydi izindeydi demi unuttum onu:) hadi bakalım bo bol bebekli günlere inşş temel atarsınız:)
Arkadaşım bende tebrik etmiştim seni ama tekrardan ediyorum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben en çok ateşini ölçtün mü ateş ölçme yöntemini kullanmış mıydın? Bi de lekelenme yaşadın mı?
canımmm ateş ölçmeyi hiç denemedim bile hatta bigün ölçeyim dedimde 34.5 çıktı=)) o derece yani evt lekelenmeyi bugün yaşadım bi parça kahverengi bişi geldi kan belki ama kahverengiydi =)
minik gelin aynen öle bnmde tek taraflı sancım oldu sağ tarafımdı bnmde yumurtlama belirtisi olabilir daha snr bi süre snr yani ağrım sancım ikiye bölündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?