ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

kızlar bu saatte girdim dayanamadımm gece kalkıp testi yaptım sonuç bu ?? gerçi ilk 5 dakika sonra rengi çok silikti 2 saat sonra baktım bu hale gelmiş :) ama hemen ümitlenmekte istemiyorum çok silik çünki. pazartesi doktora gidicem banada dua edin arkadaşlar dilerim RABBİMDEN HAYIRLISIYSA HAYIRLI HABERİ ALIRIM BENDE .......... olursa 2. gebeliğim olacak kızım 7 yaşında 20 yaşında anne oldum pek bişey anlayamamıştım hamilelikten ama bu sefer daha nir heyecanla bekliyorum... adet ağrılarımda var ama hayırlısı... ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN :)

Eklentiler

• $Fotoğraf-0016.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 112
  • $Fotoğraf-0003.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
kızlar kan testinin neresinden anlaşılıyo hamile olup olmadğın ya bişey anlamıyorum HCG de yazmıyo bunda başka nerden anlayabilirim biri yardım etsin lütfennn:2:

kızlar kan testinin neresinden anlaşılıyo hamile olup olmadğın ya bişey anlamıyorum HCG de yazmıyo bunda başka nerden anlayabilirim biri yardım etsin lütfennn:2:

canım hcg den anlasılıyo eger hamılelık testı yapmıssan hcg yazması lazım ama sen bır tahlıl sonuclarını yazsana buraya bakalım ne durum ?

canım hcg den anlasılıyo eger hamılelık testı yapmıssan hcg yazması lazım ama sen bır tahlıl sonuclarını yazsana buraya bakalım ne durum ?

ama hcg yazmıyo ki of deli olcam dur kopyalayıp yazıyım buraya, hormon sonuçları yazan yerde mi oluyo orayı mı kopyalayım canım

Sonuç Ünite Normal Değer Açıklama Sonuç Detayı
Üre 18 mg/dl 10 - 48,5
AST 16 U/L 0 - 32
ALT 16 U/L 0 - 33
Total Bilirubin 0.43 mg/dL < 0,9
Direkt Biluribin 0.17 mg/dL < 0,2
Sodyum 137 mmol/L 136 - 145
Potasyum 3.87 mmol/L 3,5 - 5,1
Demir 125 µg/dL 33 - 193
Demir Bağlama Kapasitesi 441 µg/dL 168 - 585
UIBC 316 µg/dL
Kreatinin 0.52 mg/dL 0,5 - 1,2
Biyokimya Kullanıcısı
Hormon Sonuçları KAN 05.10.2011 20:52
Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Açıklama Sonuç Detayı
TSH 2.37 mIU/mL 0,27 - 4,2
Ferritin 25.68 ng/mL 13 - 150
Folik Asit 16.31 H ng/mL 2 - 9,1
Vitamin B12 370.2 pg/mL 197 - 866
Biyo ve Klinik Biyo Uzmanı Dr.Orhan ŞEN
Hemogram Sonuçları KAN 05.10.2011 11:08
Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Açıklama Sonuç Detayı
WBC- 8,4 K/uL 4 - 11
RBC- 4,51 M/uL 4,1 - 5,1
HGB- 13,7 g/dL 12 - 16
HCT- 38,2 % 36 - 45
MCV- 84,7 fL 80,0 - 97,0
MCH- 30,4 pg 27,0 - 33,0
MCHC- 35,9 g/dL 32 - 37
RDW- 41,4 fL 34 - 54,7
PLT- 256 K/uL 150 - 450
MPV- 8,8 fL 7,2 - 11,1
LYM#- 2,3 K/uL 1 - 4,8
LYM%- 27,6 % 10 - 50
MON#- 0,6 0 - 0,9
MON%- 6,7 0 - 12
NEU#- 5,5 1,8 - 7,7
NEU%- 65,7 37 - 80

canımbıraz anlıyorum bu sonuclardan ama emın olmamakla beraber sana hamilelik testi yapmamıslar bu normal biyokimya testleri kontrol amaclı yapılıyo demırın iyi folik asit oranı olması gerekenden yuksek ama hamilelik testi yok bunların ıcınde.

ay ne aptal insanlar var ya , acile gittiğinde istenilen tetkiklerde bile çıkıyo hamilelik, ben doktora folik asit kullandığımı gebelik planladığımı da söyledim, daha ne söyleseydim inanmıyorum ya, bi de iki gün beklettiler bi kan sonucu için, ölcem sinirden şu an

Melis cnm hAyirli olsun bence hamilesin:)mavi cnm degerlerin karisik geldi anlamadım bsy doktoruna sormadinmi bu tahlili götürüp:)

canım sen hamilelik testi istediğini soylemişmiydin kendilerine ?? bende annem lab. da calıstıgı ıcın bıraz anlıyorum bence doktoruna goster tahlılerı ama dediğim gibi hamilelik ıcın test yapmamıslar.

Kizlar hatırlarsanız 2gun önce kusmuştum bugun sabah uyandım boğazım davul gibi sis basım felaket ağrıyor midemde bulanıyor acaba ben grip olcak diyemi kustum suanda moralim bozuk ((((((

canım sen hamilelik testi istediğini soylemişmiydin kendilerine ?? bende annem lab. da calıstıgı ıcın bıraz anlıyorum bence doktoruna goster tahlılerı ama dediğim gibi hamilelik ıcın test yapmamıslar.

kan değerlerime bakalım dedim bi de gebelik de planlıyoruz dedim tamam o zaman bütün tetkikleri istiyorum dedi olur dedim of çok üzgünümmmm:2:

Melis cnm hAyirli olsun bence hamilesin:)mavi cnm degerlerin karisik geldi anlamadım bsy doktoruna sormadinmi bu tahlili götürüp:)

biraz sonra gitcem canım, müdürün cıkmasını bekliyorum da. gelince yazarım hemen. ama o değeri görmeden nasıl anlayacakki, sadece hcg den mi anlaşılıyo hamilelik, başka bi değerde değişiklik olmuyomu ki yaaaa offf
:2:

canım senı yanlıs anlamıslar hamılelık suphem var deseydın yaparlardı hamılelık planladıgını soyledıgın ıcın sadece kontor amaclı tahlıl yapmıslar sana galiba ve malesef evet Hcg hormonundan hamıle oldugun anlasılıyo. kac gun gecti BAT ın ?

25 gün ara sürerse dün olmam gerekliydi, 28 gün sürerse pazara falan geliyo ama 5gündür falan gögüslerim şişşiş geziyorum, ha oldum ha olacam derken olamadım bi türlü, 25 gün mü 28 gün mü sürecek bilemiyorum ki, normal idrar testi alsam hamilelik için çıkmazmı minik gelin, yoksa şimdi kan testi veriyim tekrar desem taaa pazartesi hatta salıyı beklemem gerekecek:2:

mavi cnm şölede bşy var kimi zaman grip yada başka şikayetler için doktora gidipte tahlillerin sonucunda hamile oldugunu ögrenen çok kişi var..bence bu tahlilden doktorunun anlaması lazım...sen aynı doktora git baksın sıra falan alma odasında göster..bidaha test yapalım derse muayene olursun:=)

mavicim adet tarihin ayın kaçında onu söle bakim kimisi adet gününe 3 gün kala çıakr diyorkii bu topikde gözde arkadaşımızda çıktı valla:) benimde son 3 gün kala test yapcam ayın 12-13 bi adet olmam lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…