- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #1.721
tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun ..sağlıklıca al bebişini kucağına ..zaman geçmek bilmiyor kızlarrrr...haftaya pazartesi gibi belli olur eğer hamişsem değilsemde adetim yarın bugün gelir
aynen cnm bende inan 1 sene boyunca iki kez kondom yırtıldı ve ben ertesi günü hapı aldım düşünki hiç istemiyrodum:)adetim 3-4 gün gecikse hemen tesst yapıyodum hamileysem diye korkumdan.. ama işte bak şimdide az önce yaptıgım testi evirip çevirip bakıyorumm ..sanki çok çok azda silik çizgi var gibi ya sanırım ben öle görmek istiyorum:) akşam eşim gelsin onada göstercem benmi görmek istiyorum çok silik çizgi yoksa gerçektenmi var:)
hamiş olabilirsin sen canım. hamileliğin ilk zamanları acayip şişlik oluyor. gaz şişkinliği o. vücut bebeğe alışana kadar acayip şikinlik yapıyor. sonra iniyor o şişlik.
teşekkur ederim
inşallah sende hamılesındır :)
arkadaşlar degerlerım 1000 degıl
9297 ymiş desem size ne dersinizzz
:S kafam allak bullak oldu bugün hadi bakalım
thlıl kagıdı elımde su anda
arkadaşlar degerlerım 1000 degıl
9297 ymiş desem size ne dersinizzz
:S kafam allak bullak oldu bugün hadi bakalım
thlıl kagıdı elımde su anda
MErhaba kızlar iyi akşamlar...
denizkızı tebrik ederim Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin..
minikgelin inşallah hamilesindir canım..merakla bekliyorum haberini..
evettt bugün benimde 7.günüm ovulasyona az kaldı artık çalışmalara hız verme zamanıdırinşallah bu ay
bebişim gelir..kısmetttttt...bugün birde eczane eczane gezdim koltukaltından başka ateş ölçer bulamadım..özellikl dil ve kulaktan ölçen sordum ama hiç biyerde yoktu..eee küçük yer ondan sanırım..yarından itibaren ateş ölçmeye başlıyorum bende..ne olacaksa bir umut işte...
beşiz geliyo heralde
çok ilginç ama cidden değerin
o zaman sen geçen ay üstüne falan görmüşündür
geçen ayki adetin nasıldı normal miydi
degerlerine göre 5 -6 haftalıksın cnm:)adetin kaç gün gecikmişti:)
biliyorum alakasız yere yazıyorum ama kusura bakmayın arkadaşlar bugun cok alıştım buraya :)
baktımdaa 1000 demişti eşimm meger boyle yazıyor bı şok dahaaa bugünki stres varyaa nasıl olcak bilmiyorum
bu kadar yuksek olması cıdden ılgıncc iyimi düşünsem kötuu yahu
eylül ün 1 inde oldum en son adet bilemiyorum
10 gun geçmişti adetimde
ya kızlar ovulasyon ve ateş testleriyle neden ugraşıyorsunuz iyicene pskolojisini bozuyor insanın..
bence 1 gün arayla birlikte olun.. daha mantıklı hem düzenli olur hemde ovulasyon günleri kaçmaz.. önümüzdeki ay ben şahsen böle yapcam. ovulasyon testi ateş ölçmeyide hayatıma sokarsam sadece bebek düşüncem oda canımı sıkcakk ondann istemiyorum ben
biliyorum alakasız yere yazıyorum ama kusura bakmayın arkadaşlar bugun cok alıştım buraya :)
baktımdaa 1000 demişti eşimm meger boyle yazıyor bı şok dahaaa bugünki stres varyaa nasıl olcak bilmiyorum
bu kadar yuksek olması cıdden ılgıncc iyimi düşünsem kötuu yahu
eylül ün 1 inde oldum en son adet bilemiyorum
10 gun geçmişti adetimde
son adet eylül 1 ise normal zaten canım
5-6 haftalık şu anda
hmm iyi bari endişe etmeyeyim boşa degılmı :)
değeri düşük çıkan endişelensin sen neden endişeleneceksin ki
valla ben de öyle sürekli ilişki yaşayamam
iyice monotonlaştı zaten cinsellik
bir de günübirlik yaparsam iyice sıkılacam artık
en azından ovulasyonda canım istemese de yapıyorum
diğer günler canım ne zaman isterse
benim bünyeme ağır geliyor günaşırı,
bir de geç yumurtlama ihtimali falan var zaten
ovulasyon testim ve ben böyle mutluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?