- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #1.761
SAT:son adet tarihi
BAT:beklenmeyen adet tarihi
yumoş:yumurta
regl başladıktangenelde 12.gün falan başlıyor o 1 hafta çok önemli.Tabi adetinede bağlı bir durum...
Merhaba.Bende siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.Bizim de bu ay ikinci ayımız.Adetime daha 5-6 gün var ama ben dayanamayıp bugün test yaptım(idrar testi) ama tabiki negatif çıktıDaha doğrusu adetten önce idrar testleriyle hamile olduğunu öğrenenleri görünce dayanamadım.Sizce kan testi yaptırsam mı yoksa adet günümü mü beklemeliyim?Bu arada ara ara çok akıntım var ve fazlasıyla göğüs ağrım var özellikle de uç kısımlarında.Bunun dışında mide bulantım falan da yok.Yardımlarınız bekliyorum...
benim bugünkü belirtilerim kasık ağrım vardı uyku halindeydim devamlı bildiğiniz ayakta uyuyorum yani bide göğüslerimin maşallahı var=)) kocaman oldular kahverengisi arttı bide acıyorlar çok hassas oldular
bunlar sadece senin hissettiğin belirtiler mi, gebelik var mı
yoksa kaç gün var adetine
canım dularımız seninle inşallah bebişine en yakın zamanda kavuşursunkızlar benide aranıza alın . en iyi siz anlarsınız şu anda çünkü beni. bir bebğimi kaybettim haziranda kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında adetlerim düzene girmediği için bu ay ovulasyon testiyle denedim çift çizgiyi gördüğüm gün ve sonrasında çalışma oldu şimdide beklemedeyim. adetlerim düzensiz olduğundan ayın 20 si yada 23 beklenmeyen adet tarihim yani daha çok varnasıl geçicek bugünler bilmiyorum ve bu ayda bir hüsran yaşamak istemiyorum. allahım hayırlısıyla va sğlıkla bir bebk nasip etsin hepimize duanızı eksik etmeyin beklemek çok zor ..
BAT = Beklenmeyen adet tarihi
demişsiniz espri olsun diyemi anlayamadım
ben onu beklenen adet tarihi sanıyordum:))
mrsPink35 hamile canım :)
:103:
kızlar benide aranıza alın . en iyi siz anlarsınız şu anda çünkü beni. bir bebğimi kaybettim haziranda kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında adetlerim düzene girmediği için bu ay ovulasyon testiyle denedim çift çizgiyi gördüğüm gün ve sonrasında çalışma oldu şimdide beklemedeyim. adetlerim düzensiz olduğundan ayın 20 si yada 23 beklenmeyen adet tarihim yani daha çok varnasıl geçicek bugünler bilmiyorum ve bu ayda bir hüsran yaşamak istemiyorum. allahım hayırlısıyla va sğlıkla bir bebk nasip etsin hepimize duanızı eksik etmeyin beklemek çok zor ..
bunlar sadece senin hissettiğin belirtiler mi, gebelik var mı
yoksa kaç gün var adetine
Canım yrn 5.hftama giriyorum ben hamileyim o yüzden hergun belirtilerimi yaziorum ki hamilelik ihtimali olanlar karşılaştırsın diye Reglim 4 gün gecti
adetime 2 gün var dayanamadım kan testi yaptırdım bütün belirtiler var kızlar,ama sonuç negatif dedi laboratuardaki adamihtimal yok dimi artık bu ay (
Selam kızlar bende farklı belirtiler var.adetime 3 gün var belkide psikolojik bilmiyorum.Kasıklarım ve belim 1 buçuk haftadır ağırıyolar ve sol tarafımda dıştan görünür bişey yok ama şişmiş gibi hissediyorum arada batıyor ve yüksekten bişey almaya çalışıncada batıyor inş. hamileyimdir. Bu ay ilk defa denedik ve bu sefer olmazsa ertelemeye karar verdik
canım seninle aynı durumdayım benim de bat 15 ekim ama genelde bat yazan tarihden 1 2 gün önce regly oluyorum bende de adet belirtilerinden başka bişey yok moralim çok bozukGünaydın kızlarr
benimde bat 14 ekim bakalım bekliyoruz adet ağrıları dışında bişey yok :2: kasıklarım da biraz ağrı var göğüslerimde şişlik ve ağrı ama her ay olan şeyler bunlar, test aldım evde heran yapabilirim amavarmı başka belirtileri olan
canım seninle aynı durumdayım benim de bat 15 ekim ama genelde bat yazan tarihden 1 2 gün önce regly oluyorum bende de adet belirtilerinden başka bişey yok moralim çok bozuk((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?