- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #1.801
öncelikle hayırlısıyla sen de gebe kalırsın inşallah
ama şu an belirtiler için çok erken çünkü zaten yeni döllenme başlıyor bebek varsa bile
hergün ilişki önerilmiyor en ideali günaşırıymış öyle diyor uzmanlar
ama tabi tek bir ilişkiyle bile hamile kalanlar var
Allahın taktiri
haklısın canım Allah gönlümüze göre hayırlı sekılde versin inşAllah benim BAT 19 ekim 1 hafta kaldı ondan dedim bu kadar erken olmaz yani hı
10 gün var demişsin ondan dedim
aslında 1 hafta da uzun süre ama belli olmaz bir hafta kala belirtileri başlayanlar da var tabi
beklemeye devam
sana tek tavsiyem erkenden test yapma adet gününü bekle
yoksa benim gibi test yapıp test çizgiyi göre göre bunalım olursun
kilolu değilsinevet canım ya dua etmekten başka care yok Allah büyük
sabredebılırsem beklıcem bide benım boyum 168 cm kilom 70 civarı balık etliyim bu da etkiler mi bebeği bende bide kansızlık var yıllardr kurtullamadım bu hastalıktan
kilolu değilsin
kilolu olmak zorlaştırıyormuş ama senin kilon çok fazla değil etkileyeceğini sanmam
kansızlık gebelikte zor ama 3. aydan itibaren zaten demir ilacı kullanıcaksın
gebelik oluşmasını etkileyeceğini sanmam
gebelik durumun olursa da mutlaka doktoruna söylersin kansız olduğunu
canım benim okuduğum şeydi buferdat benim kilo fazlalığım var biraz bu gerçekten gebe kalmaya büyük engel mi...? 155 boyum 62 kiloyum..ki 81 kilodan düştüm ben bu kiloya ama artık vermem de çok yavaşladı...moralim çok bozuldu bak şimdi yaa...hem yumurtlama dönemlerinde düşük kaloriyle beslenmek de gebe kalmaya engel oluyormuş...offf kafayı yicem.. 33 günde 1 adet oluyorum..sat 24 eylül bat 27 ekim...yumurtlama 13ünde gerçekleşir değil mi?
İşyeriinde de sorun oluyormus gebelik dayanmak zor aslında olursa ne yaparız bilmem inşAllah olsunda guzelce onu o zamana bıraktım
regli tarihimden 6 gün önce idrar testim negatif çıkmıştı cnm ama reglime 3 gün kala pozitif çıktı hcg hormonu en geç idrarda çıkarmış biraz sabredin derim bn
canım benim okuduğum şeydi bu
ama sizin için geçerli değil ki
sen de kilolu değilsin bence
takma bunu kafana şimdi
benim dediğim 100e yakın kilolar
bu forumda okumuştum doktorları zayıflayın demişti
ama kesinlikle sen kilolu değilsin takılma sakın
yumurtlama 13 ekim gibi olacak canım o zamanları iyi değerlendir
sen beslenmene dikkat et yeterince zayıflamışsın zaten canım takılam böyle şeylere
FORUMda bana destek olan nadir insanlardansın...çok sağol...içimi ferahlattın doğrusu...bunalıma girdim resmen...soğan suyunu denedim bi kaç günde bıraktım dayanılmaz bi böbrek ağrısı yaptı bende bırakınca geçti...yapmadığımız şebeklik kalmıyoooeşime kaşık kaşık keçiboynuzu pekmezi veriyorumm...inşallaaaahhhh bi gün bizde anne olacağız...
anladım canım normal tabi o zaman çıkmaması
ben yarın olurum muhtemelen
ama olur da bi mucize olursa ben yarın test yaparım kesin
ben de o zamanlar tst yapmıştım üstelik erken testlerden dayanamamıştımnegatif çıkmıştı ama gününe kadar sabreder o zaman yaparsan olumlu sonuca daha çok yaklaşmış olursun şimdi belirtileri için ve tst için çok erken kanda bile belki çıkmayabilir idrarda ise ...
sabret canım umarım hamile olursun
rica ederim ne demekFORUMda bana destek olan nadir insanlardansın...çok sağol...içimi ferahlattın doğrusu...bunalıma girdim resmen...soğan suyunu denedim bi kaç günde bıraktım dayanılmaz bi böbrek ağrısı yaptı bende bırakınca geçti...yapmadığımız şebeklik kalmıyoooeşime kaşık kaşık keçiboynuzu pekmezi veriyorumm...inşallaaaahhhh bi gün bizde anne olacağız...
kızlar bişey sorucam
ben bbir ay önce yani14 eylülde bebişimi düşürdüm ve kürtaj oldum biraz zor günler geçirdim
kürtajdan sonra korunmadık birtane daha olsun diye düşük 14 eylülde olmuştu şimdide ben bat 14 ekim diye bekliyorum sizce kürtajdan sonra adet gecikmesi olurmu bana yardimci olurmusunuz
rica ederim ne demek
birbirimize destek olacağız tabi
soğan suyunu içemiyorsan her gün bir soğanı doğra sumak ekleyip yemeklerle tüket
onun da benzer etkileri varmış okuduğum kadarıyla
hepimiz benzer şebeklikleri yapıyoruz ya ne yapalım
keçiboynuzu pekmezine devam iyi geliyormuş
ben de denedim 2 ay ama sorun bendeymiş eşimde değilmiş
ilaç kullanarak tedavimi oluyorum 7 ay oldu olmadı hala bebek
siz ne kadardır deniyorsunuz?
ya ben 3 aylık evliyim ve 3 aydır da korunmuyorum.evlendiğimde de yumurtlama günlerimdeydim hatta ama olmadı işte...bakıyorum herkes biz hemen korunmayı bıraktık hamile kaldık diyorlar ne kadar şanslılar...
ben dr göründüm tabi geçen ay..karın ultrasonuyla baktı bişe yok dedi...folic asit verdi yolladı.mantar varmış ama bu dedi hamilelikle alakası yok dedi..engel değil dedi..bu kadar...bu perşembe tekrar gitsem mi...hem yumurtalarıma baksa..tam çatlama günleri oluyor yaa...sağlıklı falan diye..uygun olur mu??
sen ne kadardr deniyorsun inşallahhh yapacağın test pozitif olur...allahım hayırlısını versin
selam kızlar bugün bat ve kırmızı kart görmedim henüz :)))
kızlar aynı dönemler olcaz bende 13 üne kesin adet günüm 2 gün önce 2 gün sonra oluyorum yada gününde.. belirtileriniz varmı... ben adetime 4 gün kala 3 gün kala bide 1 hafta kala test yaptım pskolojim bozuk:) evde 1 test var şuanda cuma günü yapcamm sıkabilirsem kendimi..benim bugun adet belirtilerim başladı kasıklarım sızlıyor batma çok nadir oluyor ama sürekli sızlama şeklinde hani hasta olmanıza 2-3 saat kala sızlar ya öle.. belim ve bacaklaırm agrıyor..okdrrsizin belirtiler neler.. umaırm hamileyizdir kıslar...hoş idrar testine bakınca deilimne güzel
test falan yaptın mı?
benim de bat bugün ama yarına da sarkabilir
Kızlar merhaba Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşAllah sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin
ben 1 yıl 3 aylık evliyim. Bizde bebek düşünüyoruz bu ay yumurtlama günlerini hesaplayarak korunmadık 4 kez birleşme oldu 2-3 günde bir oldu. Denk gelme ihtimali düşük mü oluyor arayı acınca yani hergün ilişkiye girmek mi daha dgru yoksa 2-3 gün de bir mi ?
adetime 10 gün var ama 3 gündür belim bacaklarım çok agrıyor kabızım midem bulanıyor vs belirtiler bu kadar erken baslarmı bılemıyorum
soğuk almışım şuan hamilelerinde kullanabılcegı ılac kullanıyorum hamileliği etkiler mi bilemıyorum
:2:
İnşAllah hamileyizdir :2:
ZAMAN İLE GEBELİK OLMA OLASILIĞI : :
Süre Gebelik Oranı
1 ay % 20
3 ay % 50
6 ay % 75
12 ay % 85
Sağlıklı bir çiftin 1 ay içerisinde gebe kalma olasılığı % 20 kadardır. Gebelik oranı zaman içerisinde artar. kadın yaşı 30’un üzerinde ise gebelik şansı azalır. Ayrıca sigara içiyor olmak, aşırı kafein kullanımı da gebelik şansını azaltır
kızlar ben bu durumu tam tersi zannediyordum...yani ilk aylarda olmadıysa zor zannediyordum olay tam tersi imiş...umutlandım ki nasıl
rica ederim ne demek
birbirimize destek olacağız tabi
soğan suyunu içemiyorsan her gün bir soğanı doğra sumak ekleyip yemeklerle tüket
onun da benzer etkileri varmış okuduğum kadarıyla
hepimiz benzer şebeklikleri yapıyoruz ya ne yapalım
keçiboynuzu pekmezine devam iyi geliyormuş
ben de denedim 2 ay ama sorun bendeymiş eşimde değilmiş
ilaç kullanarak tedavimi oluyorum 7 ay oldu olmadı hala bebek
siz ne kadardır deniyorsunuz?
ya ben 3 aylık evliyim ve 3 aydır da korunmuyorum.evlendiğimde de yumurtlama günlerimdeydim hatta ama olmadı işte...bakıyorum herkes biz hemen korunmayı bıraktık hamile kaldık diyorlar ne kadar şanslılar...
ben dr göründüm tabi geçen ay..karın ultrasonuyla baktı bişe yok dedi...folic asit verdi yolladı.mantar varmış ama bu dedi hamilelikle alakası yok dedi..engel değil dedi..bu kadar...bu perşembe tekrar gitsem mi...hem yumurtalarıma baksa..tam çatlama günleri oluyor yaa...sağlıklı falan diye..uygun olur mu??
sen ne kadardr deniyorsun inşallahhh yapacağın test pozitif olur...allahım hayırlısını versin
cnm benim arkadaşım 3 aylık evli ve bu ay hamile kalmışş.. bence şansın çok yüksekk çok sürmez hamile kalırsın keşke bende evlenir evlenmez illada 1 sene çocuk istemiyorum demeseydim:)
bizim 3. ayımız ve %50 şansımızmı var desene yinede tuutramadık
valla bana doktor her ay %20-30 arası şansınız var stres yapma falna dediii..
senin tablon daha iyi valla eger böleyse daha sevindim önümüzdeki ay %75 olcak şansımız:)
evet canım şansımız giderek artıyor..olacak Allahın izniyle çokkk inanıyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?