- 21 Aralık 2010
- 202
- 0
- 316
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
umaygulay canım üzülme.hem şunu anlamış değilim ilişkiden 5 sonra nasıl çıkıyor döllenme olduktan sonra bir sürü evre var 9 günde embriyo oluşumunu tamamlıyor ve rahme yerleşiyor.döllenme gerçekleşince vücut hemen beta hcg hormonunu salgılamıyorki.kan testinde bile 7-9 günde en erken çıkıyor.bence eczanedeki ezbere konuşmuş.bu hormon embriyo rahme tutunduktan sonra salgılanmaya başlıyor ve günden güne sürekli artmaya devam ediyor idrara ise daha sonra geçiyor.daha çok var beklemelisin bence.tamam hassas idrar testleri var.senin aldığını daha önce duymadım ama forteli biliyorum 20 tl filan sanırım.şüpheli ilişkiden şu kadar sonra sonuç verir değil beklenen adetten 5 gün önce sonuç verir diyor mesela.
:18:evet haklısın bencede birdaha ayın üçüne kadar test yapmicam...
ama şü gözle idrar tahmini varya onu her sabah deniyorumbulutları üstte gördükce moral oluyor
birde geç döllenme olduysa dahada uzar sanırım bu süreç neyse yaaa hayırlsı olsun inş. zaten doktorlarda adet günü geçmeden test yapmayı uygun bulmıuyorlarda senin bu anlattğn sebeplerden ötürü sanırım
sabredelim bakalım biraz daha sabrın sonu selametmiş :82:
canım diğer topiğe yazmıştım ama belki görmezsin diye burayada yazıyorum. ben yinede bekle derim daha adetine var çalışmaya devam devam durma sakın kimisi adetine yakın hamile kalabiliyor. siz eşinle 2 günde birmi yaptınız yoksa sadece ovülasyon gününü hesaplayarakmı. biz bu ay adetim biter bitmez hep 2 günde bir yaptık. evlendiğimden bu yana toplasan yani ilk kez bu kadar sık ilişki yapmışızdır.o test %100 doğru bile deseler hangi günkü ilişkiden hamile kaldığını göstermezki. son 5 gün öncesini gösteriyor. eğer yakın zamanda ilşkiye girdiyseniz belki ondan hamile kalıcan bilemezsin canım.
kötü bir haberle başlamak istemezdim ama erken gebelik testini yaptım ve sonucum negatifti biliyorum daha 6günüm var ama bu test ilişkiden 5 gün sonrayı ölçebiliyor dedi eczacı ama eşim henüz erken oldğnu ve geç döllenme olabilecğni söylüyor çıkmayabilirmiş çok emindim ya bu sefer ve bu ikinci denememiz olacak birincide bu kadar emin değildim ama bu sefer çok emindim ama negatif çıktı ne yapalım sağlık olsun biraz üzüldüm ama umutlarım 7 ekime kadar devam edecek kırmızıları görmeden ikna olmam :) bu arada az az olan kasık ağrılarım dün gece itibariyle şiddetlenmeye başladı hani bir yerin seğirir ya işte onun gibi saıklarıma bi kaç saniye arayla böyle kramp gibi sancı gibi ağrılar girdi. normalde adet belirtilerimde bu kadar kasık sancısı çekmezdim kırmızı gelmeden bi gün önce ağrır ve kırmzlar öyle gelirdi ama şimdi uzun zamandır ağrılar var. göğüslerimdede çok az bir sızı var belirtiler ise bunlar bakalım hayırlısı Allahım hakkmzda hayırlısı ise hamileliği bu ay nasip etsin bize hakkmızda hayırlı değilsede bunu kaldıracak güç versin rabbim hepimize inşallah bu arada bi ark.da testi negatif çıkmış arkadaşlar kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmeyelim kırmızıları görsek de ağlayıp üzmeyelim kendimizi her geçen gün BAT a dahada yaklaşıyoruz hepimizde heyecan tavan...
aramıza yeni katılan arkdşlar hepinize hoşgeldiniz allah hepimize anneliği yaşatır inşallah:18::18::18::18:
merhaba kızlar,
ben de aranızda yeniyim, yaklaşık 1 senelik evliyim ve ilk defa bu ay korunmayı bıraktık. yumurtlama dönemim geçen haftaydı. şu sıralar psikolojik midir nedir kendimde kasık ağrısı bulantı falan hissediyorum. regl tarihim 6 ekim. umarım ilk seferde başarılı oluruz. bebeğim olmasını çok istediğmi fark ettim. bu heyecanı etrafımdakilerle paylaşamıyorum zaten yaşamayan bilmiyor. o yüzden birlikte aynı heyecanları yaşıyor olmamız çok güzel. Allah insallah hepimizin gönlüne göre verir.
ben 7 aylık doğmuşum o yüzden heralde biraz sabırsızım nasıl gelicek 6 ekim günler geçmiyor sanki..
sevgiler,
umudunuz kaybetmeyin kızlar bu ay olmassa önümüzdeki ay olurrr pes etmek yok =) 1 gün daa böyle geçti ben bugün yine kasık ağrısıyla uyandım
canım bendede bariz kasık ağrısı var bakalım ne sebepten dolayıewet günler akıp geçsin gelmesin kırmızılarr ve gelsin bebişlerrr
canım bendede bariz kasık ağrısı var bakalım ne sebepten dolayıewet günler akıp geçsin gelmesin kırmızılarr ve gelsin bebişlerrr
bat"ına bi hafta ve daha az kalan rkadaşlar test yapan varmı aranzda
umudunuz kaybetmeyin kızlar bu ay olmassa önümüzdeki ay olurrr pes etmek yok =) 1 gün daa böyle geçti ben bugün yine kasık ağrısıyla uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?