ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

aynı şekilde ya dun akşam bende hamileyim galiba felan dedim eşime test alayım dedim hemen kendini kaptırma sonra çok daha üzülürsün psikolojini düşün azcık dedi.heveslimi değilşmi anlayamadım.

aynı şekilde ya dun akşam bende hamileyim galiba felan dedim eşime test alayım dedim hemen kendini kaptırma sonra çok daha üzülürsün psikolojini düşün azcık dedi.heveslimi değilşmi anlayamadım.

ama adamlar haklı deilmi bayanlar duruma bakın bütün yorumlar çıldırmak üzere herkes o kadar çok kafaya takıyorki bide eşler gaz verse olmayan çocuğu doğuracaz heralde kızıyoruz aslında ama onlar en doğrusunu yapıolar keşke biz bayanlarda okadar rahat olabilsek.(zaten o zaman ilk aydan herkes hamile kalabilirdi heralde) herşeyin başı stres kafaya takmamak lazım...

Sizin bu anlattığınız durumların tam tersini biz yaşıyoruz. Eşim her ay olabilir mi sence diyor bilemem diyorum sonra göğsünde ağrı varmı diyor (regl öncesi göğsüm ağrıdığı için eğer ağrı varsa bebek yok diye yoruyor eşim) ben daha yok deyince tamam bu ay kesindir diyor, ben de hemen heveslenme olmayınca sonra çok üzülürsün diyodum.. Şimdi göğsüm de ağrıyor ve 3 günüm geçti test yapmadımm ama bence hamileyim

kızlar adet 1 günden sonra 14 gün sayin 12,13,14,15,16 bu gunlerde eşinsizle olun ve istekli olun ordam sicakligi 21 derece olsun eşiniz bitikden sonra hemen kalmayin yarim yada 1 saat yatin insallah kalirsiniz ve eşinle istekli davranin bügün oldugu kadar kızlar bu çok onemli hormanlariniz devreye girsin

aynı dediğini yapıyorum.hemen kalkmıyorum belimin altına yastık felan alıyorum bakalım artık

ilk bebişemi hamilesin cnm benim ilk hamileliyimdi çok kasık ağrılarım olmuştu inş hamişsindir

evetttt kuzucummmm ilk bebeim olucak inşallahh ağzından bal damlıyor inşallah hamişimdir psikolojikmi bilmiyorum böle bi acayip savaş var karın ve kasık bölgemde hadi inşallah=))

ya arkadaşlar geceleri acayip bir mide bulantım oluyor hamilemiyim yoksa diye bir şüphe var içimde iki hafta önce düşük yaptım eyer düşmeseydi ikinci bebişim olucaktı kısmet değilmiş birde beyaz koyu kıvamda çok akıntım var sizce hamilemiyimdir

vallaha diplomasız doktor olduk bu kadar bilgiye aynen bende her ilişki sonrası en az 1 ssaat dikiorum ayaklarımı havaya=)) yada belimin altına yastık koyup bebişin birinci gelmesi için yardımcı oluyorum=))))

canmm çok geçmiş olsun çok üzüldüm=((( bildiğim kadarıyla mide bulantısı 3 aylıktan itibaren sabahları çok youn bir şekilde olur ama 1. aydada olmuyor deil regliliğine ne kadar var inşallah hamişsindir cnmmm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…