ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

merhaba kızlar var mı yeni hamilelerimiz :49:test yapan vs..benim adet döngüm 28-31 gün..arası ve bugün 28.gün..bat 30 eylül en son...inşallah gelmezler bu ay..:26:belirti var mı derseniz bilmiyorum bişeyler var ama psikolojikte olabilir..
bu ay test yapmamaya karar verdim 30 eylül geçene kadar...:14::14:

merhaba kızlar var mı yeni hamilelerimiz :49:test yapan vs..benim adet döngüm 28-31 gün..arası ve bugün 28.gün..bat 30 eylül en son...inşallah gelmezler bu ay..:26:belirti var mı derseniz bilmiyorum bişeyler var ama psikolojikte olabilir..
bu ay test yapmamaya karar verdim 30 eylül geçene kadar...:14::14:

cnmmm en yerinde kararı vermişsin iyice bi geciksin öyle test yapılmalı snr hayalkırıklığına uğruyorus=((( inşallah hamişsindir hbrleriini bekliyorus...

kızlar yaa benim kasık ağrılarım dünden beri çok arttı normalde kırmızılar gelmeden 1 2 saat önce sancı çekerdim biterdi...
amaaa bu sefer ovulasyondan sonra hafif hafif ağrımaya başlamıştıki bu hafif ağrılar iki gündür kasılmalarla ve ara ara batmalarla birlikte artmaya başladı bu bir hamilelik ve yerleşme belirtisi olabilirmi acaba?
bat 3 ekimbenim test için hhala erken benim gibi bi belirti yaşayanınız warmı:18
::18::18:

Son düzenleme:
kızlar yaa benim kasık ağrılarım dünden beri çok arttı normalde kırmızılar gelmeden 1 2 saat önce sancı çekerdim biterdi...
amaaa bu sefer ovulasyondan sonra hafif hafif ağrımaya başlamıştıki bu hafif ağrılar iki gündür kasılmalarla ve ara ara batmalarla birlikte artmaya başladı bu bir hamilelik ve yerleşme belirtisi olabilirmi acaba?
bat 3 ekimbenim test için hhala erken benim gibi bi belirti yaşayanınız warmı:18

tatlım benimde yumurtalama tarihimden beri kasıklarımda sancım var hergün var yani ki hastalanmama daha 10 gün var neredeyse ama enteresan bi sancım var devamlı test için bence erken gecikme olmadan test yapmayın hep söylüyorum herkesde olmasa bile hayal kırıklığı hepimizi yıpratıyor azcık sabırlı olmalıyıs snr gelsin bebişlerimizzzz:nazar::46:

mrb arkadasım yazdıklarınızı okudum.ben 4 ay once hamılelık gecırdım ve dusuk yaptım ıcımde parca kaldıgı ıcın kurtaj olmak zorunda kaldım....certaın erken gebelık testını her ay kullanıyordum.hamıle kaldıgım ayda kullandım dogru sonuc vermıyor certaın normal testını yaptım hafıf cızgı cıkmıstı ıkısını aynı gun yapmıstım erken gebelık testı benım hamılelıgımı gostermemıstı...allah hepımızı hayırlı saglıklı evlatlart nasıp etsın.....
adetım 3 gun gecıktı yarın doktora gıdıyorum ıns hamıleyımdır.....

mrb arkadasım yazdıklarınızı okudum.ben 4 ay once hamılelık gecırdım ve dusuk yaptım ıcımde parca kaldıgı ıcın kurtaj olmak zorunda kaldım....certaın erken gebelık testını her ay kullanıyordum.hamıle kaldıgım ayda kullandım dogru sonuc vermıyor certaın normal testını yaptım hafıf cızgı cıkmıstı ıkısını aynı gun yapmıstım erken gebelık testı benım hamılelıgımı gostermemıstı...allah hepımızı hayırlı saglıklı evlatlart nasıp etsın.....
adetım 3 gun gecıktı yarın doktora gıdıyorum ıns hamıleyımdır.....

güsel haberlerini beklioruss cnm ...

Merhaba kızlar,
forumda adet gecikmesini beklemeden test yapılmasıyla ilgili konular geçiyor ben de aşağıdaki bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. biraz sabırlı olup gecikmeyi beklemek en doğrusu bence..

Kanda beta HCG ölçümü yaptırarak henüz adet gecikmeniz olmadığı dönemde gebeliğinizi saptayabilirsiniz. Ancak başlayan gebeliklerin %60'ının kadın haberdar olmadan (yani adet gecikmesi olmadan) doğa tarafından "mükemmel olmadığı gerekçesiyle iptal edildiğini" aklınızda bulundurun. Zaten yüksek olan bu olasılık size denk geldiğinde ve hatta arka arkaya birkaç kez bu durumu yaşadığınızda gereksiz bir stres yaşayabilir ve "tekrarlayan düşükler" nedeniyle doktora koşturabilirsiniz. Kanda sadece kimyasal beta HCG ölçümü ile saptanan ve "kimyasal gebelik" adını verdiğimiz bu tür gebeliklerin kaybedilmesi tam anlamıyla düşük kabul edilmez.

Tıbbi bir neden yoksa (tüp bebek tedavisi gibi) gebelik tanısı için adet gecikmenizi bekleyin.

1 günü daha dayanarak bitirdim kızlar.test yapmadım.
Bugun ayın 28i bugunde adet belirtimle ilğili bişey yok en azından şuanlık.
Ama hiç olmadıgım kapar içim kıpır kıpır.
Dun eşim şaşırttı beni.geldi sordu durum nedir, diye dedim hiç bir gelişme yok.geldi karnımı sevdi.oğlumuz olcakmış ona isim aradı.rüzgar,toprak,çınar kızımız olursada su veya yağmur dedi:)
beni çok şaşırttı allahım sen bunu hayallerimizi boşa çıkarma.sen her isteyene zamanında sağıklı hayırlı evlatlar nasip et.dualarım hepinizlke arkadaşlar sizlerde benim için dua edin.

Merhaba kızlar, ben hala regl olmamakla birlikte test te yapmadım ve yapmamaya karar verdim. C.tesi günü dr gidicem orda test yaparız artık:49:

1 günü daha dayanarak bitirdim kızlar.test yapmadım.
Bugun ayın 28i bugunde adet belirtimle ilğili bişey yok en azından şuanlık.
Ama hiç olmadıgım kapar içim kıpır kıpır.
Dun eşim şaşırttı beni.geldi sordu durum nedir, diye dedim hiç bir gelişme yok.geldi karnımı sevdi.oğlumuz olcakmış ona isim aradı.rüzgar,toprak,çınar kızımız olursada su veya yağmur dedi:)
beni çok şaşırttı allahım sen bunu hayallerimizi boşa çıkarma.sen her isteyene zamanında sağıklı hayırlı evlatlar nasip et.dualarım hepinizlke arkadaşlar sizlerde benim için dua edin.

Merak etme arkadaşım ben seni yakınen takip ediyorum ve hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah..Bi kaç gün daha sabır:) test falan yaparsan mutlaka haber ver malum aynı durumdayız yaa belki bende ümitlenebilirim o zaman yada vazgeçerim..

tatlım benimde yumurtalama tarihimden beri kasıklarımda sancım var hergün var yani ki hastalanmama daha 10 gün var neredeyse ama enteresan bi sancım var devamlı test için bence erken gecikme olmadan test yapmayın hep söylüyorum herkesde olmasa bile hayal kırıklığı hepimizi yıpratıyor azcık sabırlı olmalıyıs snr gelsin bebişlerimizzzz:nazar::46:

son 5 günüm hadi hayırlısı

certain erkekn testin iyi bir test olmadğnı söylemiş sevgili ayşe canpolat buna çok sewindim :) çünkü bata 8 gün kalaydı galiba yapmştm negatif çıkmıştı.... artık adet günüme kadar test yapmicam
inş. hamilesindir arkadaşım ya dualarımız seninle hayırlı haberlerle geleceksin inş. doktordan

Son düzenleme:
esmaa_16;

ah arkadaşım ah son 5 gün böyle böyle 6 günü geride bıraktık birde adt günü gelse çok zor ya böyle belirsizlik içinde beklemek :18::18::18:

son 5 günüm hadi hayırlısı

hastalanmana 5 gün mü var.
Ben 26sında olmam gerekiyordu.26sında olmazsan 2 gün gecikmeli olurum dıyerek 28ini bekledim.ama bugunde yok.
Psikolojikmidir nedir bilmiyorum.gögüs uclarım herzamnkinden daha bi kahverengi gibi geldi.
Akıntım aynı şeklilde ara ara oluıyor.
Zaman zaman mide bulantısı yaşıyorum ama hemen geçiyor.böle birden midem kabarıyor bir iki saniye sonra geçiyor.
Ayy ben psikolojik olarak hamile moduna girdim inşallah hüsranla sonuçlanmaz.

Back
X