- 21 Aralık 2010
- 202
- 0
- 316
- Konu Sahibi hicbirseymi
umaycım güzel bilgiler için teşekkürler hergün biraz daha bilgi sahibi oluyorus =)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar var mı yeni hamilelerimiztest yapan vs..benim adet döngüm 28-31 gün..arası ve bugün 28.gün..bat 30 eylül en son...inşallah gelmezler bu ay..:26:belirti var mı derseniz bilmiyorum bişeyler var ama psikolojikte olabilir..
bu ay test yapmamaya karar verdim 30 eylül geçene kadar...![]()
hemen hemen aynı zamana denk geliyor regl tarihlerimiz inşallah olmayız=)))
umaycım güzel bilgiler için teşekkürler hergün biraz daha bilgi sahibi oluyorus =)))
kızlar yaa benim kasık ağrılarım dünden beri çok arttı normalde kırmızılar gelmeden 1 2 saat önce sancı çekerdim biterdi...
amaaa bu sefer ovulasyondan sonra hafif hafif ağrımaya başlamıştıki bu hafif ağrılar iki gündür kasılmalarla ve ara ara batmalarla birlikte artmaya başladı bu bir hamilelik ve yerleşme belirtisi olabilirmi acaba?
bat 3 ekimbenim test için hhala erken benim gibi bi belirti yaşayanınız warmı:18::18::18:
kızlar yaa benim kasık ağrılarım dünden beri çok arttı normalde kırmızılar gelmeden 1 2 saat önce sancı çekerdim biterdi...
amaaa bu sefer ovulasyondan sonra hafif hafif ağrımaya başlamıştıki bu hafif ağrılar iki gündür kasılmalarla ve ara ara batmalarla birlikte artmaya başladı bu bir hamilelik ve yerleşme belirtisi olabilirmi acaba?
bat 3 ekimbenim test için hhala erken benim gibi bi belirti yaşayanınız warmı:18::18::18:
mrb arkadasım yazdıklarınızı okudum.ben 4 ay once hamılelık gecırdım ve dusuk yaptım ıcımde parca kaldıgı ıcın kurtaj olmak zorunda kaldım....certaın erken gebelık testını her ay kullanıyordum.hamıle kaldıgım ayda kullandım dogru sonuc vermıyor certaın normal testını yaptım hafıf cızgı cıkmıstı ıkısını aynı gun yapmıstım erken gebelık testı benım hamılelıgımı gostermemıstı...allah hepımızı hayırlı saglıklı evlatlart nasıp etsın.....
adetım 3 gun gecıktı yarın doktora gıdıyorum ıns hamıleyımdır.....
merhaba kızlar, ben hala regl olmamakla birlikte test te yapmadım ve yapmamaya karar verdim. C.tesi günü dr gidicem orda test yaparız artık![]()
hayırlısı olsun arkadaşım.güzel haberlerimizi paylaşırız umarım hepimiz burda
1 günü daha dayanarak bitirdim kızlar.test yapmadım.
Bugun ayın 28i bugunde adet belirtimle ilğili bişey yok en azından şuanlık.
Ama hiç olmadıgım kapar içim kıpır kıpır.
Dun eşim şaşırttı beni.geldi sordu durum nedir, diye dedim hiç bir gelişme yok.geldi karnımı sevdi.oğlumuz olcakmış ona isim aradı.rüzgar,toprak,çınar kızımız olursada su veya yağmur dedi:)
beni çok şaşırttı allahım sen bunu hayallerimizi boşa çıkarma.sen her isteyene zamanında sağıklı hayırlı evlatlar nasip et.dualarım hepinizlke arkadaşlar sizlerde benim için dua edin.
tatlım benimde yumurtalama tarihimden beri kasıklarımda sancım var hergün var yani ki hastalanmama daha 10 gün var neredeyse ama enteresan bi sancım var devamlı test için bence erken gecikme olmadan test yapmayın hep söylüyorum herkesde olmasa bile hayal kırıklığı hepimizi yıpratıyor azcık sabırlı olmalıyıs snr gelsin bebişlerimizzzz![]()
son 5 günüm hadi hayırlısı