ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

uyku hali sürekli var zaten :) o benim yapım sanırım :) göğüslerde şişlik var ama adet günüme iki gün var ondanda olamazmı??

Evet canım RABBİM biliyo doğru zamanı gndericktr ondan istenilen hiçbişeyi geri çevrmez RABBİM yetrki sen istemesini bil ve ona sığın gerisi boş bnde ondan istiyorum banada gndereck bunuda biliyorum ama şmdi ama snra gndereck buna inanıyorum. Sabretmeye gelnce çok zor canım ama önmli olanda zoru başarabilmek beklicz artk...

evet aynen önemli olan zoru basarabılmekk
evlendıkten sorna bazı seyler zor gıttı benım ıcın
vajnısmus oldum bunu aştım
bebegım olmuyor dusuncesıne kapıldımm
inşallah sımdı olurr
vee hep böyle umutlu ol
inşallah bi gun olacak
oh oh canım maşallah subhanallah nazarlardan korusun mevlam:nazar::nazar::nazar:inşallah bende güzel bir haber alırım bu haftanın sonunda ki güzel haberler almak istiyorum inşallah :34::34::34::97::97::97:
hem herkesle paylaşma istegı var ıcımde hemde korkuyorum nazar degecek diye :)
inşalah darısı senınde basına

mrb kızlar bugn giremedim.adetime son 2 gün ve hiç adet olacak gibi hissetmiyorum :) batmalarm dvam ediyo aynen..denizkızı cnm tebrik ederim senii sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah..darısıı bizee :):17:
teşekkur ederm darısı size :)

aaaa negüzel bi hamiş daha:)
deniz kızı hayırlı ugurlu olsun rabbim olmayan bekleyenlerede nasip etsin:) banada amin:)
dayanamadım kızlar bugn eve gelirken farklı marka test aldım yaptımmm negatifff busefer eminim bu aydan kesin umudum bittii:) önümüzdeki aylara bakcaz daha:) düzenli ilişkimiz yok ona yoruyorumm tabi kısmet o ayrıda:) artık 1 gün ara ile ovulasyon olsada olmasada birlikte olcaz eşimle bakalım busefer nolcak:)tabii allahım nasip ederse korunurken bile hamile kalırımda işte ben elimden geleni yapayım gerisi rabbime kalmış :)

darısı tum isteyenleree 40 kere söylimde olsun bari :)
valal duzenlı ılıskı ısı bızdeede olmuyor hıc cunkı
vajınısmus atlattım ben
dolayısıyla eşimde ister istemes bazı sorunlar yarattı bu
önemli olan Allah ın vermesıı demekkı bu sekıldede verıyor :)

deniz kızı kaçıncı ayında oldu bebişin:)
valla kısmet tabi ama biz inan 1 ay içinde toplasan 8 kere anca birlikte oluyoruz çalışıyoruz çok yorgun geliyoruz:) ee 3 ay olmayınca diyorumki bide düzenli yapalımm öle deniyelim:) ne yapayım her ay kendimce bişy üretiyorum:) allahım nasip etmesse hergün yapsam yine olmaz yine olmas:)

uyku hali sürekli var zaten :) o benim yapım sanırım :) göğüslerde şişlik var ama adet günüme iki gün var ondanda olamazmı??

canım ben 13 haftalık hamileyim. ilk göğüslerimde şişlik ve uçlarında acıma hissetmiştim. tabi hamile olduğumu düşünmedim. adetime de 4 gün kala felan da miğde bulantısı felan oldu. yemek yerken çıkardım. sürekli uyumak istiyodum. 2 gün kala aklıma şüphe düştü test yaptım evde silik bir 2. çizgi çıktı. hala bile inanamadım. doktora gittim kan tahlili yaptırdım evet hamişmişim.
sende olabilirsin. bekle biraz daha en geç 3 gün daha gelmezse test yaparsın.inşallah hamişsindir canım. rabbim gönlüne göre versin

valla kısmet tabi ama biz inan 1 ay içinde toplasan 8 kere anca birlikte oluyoruz çalışıyoruz çok yorgun geliyoruz:) ee 3 ay olmayınca diyorumki bide düzenli yapalımm öle deniyelim:) ne yapayım her ay kendimce bişy üretiyorum:) allahım nasip etmesse hergün yapsam yine olmaz yine olmas:)

minikgelin ayda 8 kez çok iyi bence:)))) şükretmelisin:))

ocaktan beri öncesinde vajınısmustum yenınceedde hıc korunmadım
daha 13 gun once pko oldugunu ogrendım
ve bugun boyle bır durumdayım :)
ayda 8 bile iyiii bizim 4 oldugu bile oluyordu hatta arabıstandan teysemler falan olduu ıcın yazın hep böyle karısık gectı
ama olacak buymus demekki :)

ya inş Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize:) normalde aklımda yoktu 8 aydır evliyim ikinci ayda korunmayı bıraktım etraftan arkadaşların bebişlerini görünce normalde iki yıl beklicektim :) 6 aydır krunmuyoz ama ne bilim olmadı hayırlısı sağlıkla inş :) teşekkür ederim:) :75:

minikgelin ayda 8 kez çok iyi bence:)))) şükretmelisin:))

yok yaaa koskoca 30 günden 8 kez neki:)
yalnız bbu 8 kezde hafta sonları oluyo:) ee öle olunca ovulasyona gelip gelmemesi şansa kalıyor.. bu ay 13-14-16 da yaptık nsl oldu bende anlamadım:D ama yinede tutmadı:)
yalnız şükretmelisin derken eger sen daha az birlikte olduysan ve hamile kaldıysan ayrıca bi tebrik hakediyosun:)

canım sana bir tavsiyede bulunmak isterim haddim olmayarak. eczanelerde felan satılan ovulasyon testleri var hatta internette çok ucuz. onlardan al. adetin bittikten sonra mümkün olduğunca gün aşırı ilişki olsun.sonrasında hemen kalkma.hatta mümkünse bi süre belinin altına yastık koyup ayaklarını havada tutmaya çalış. bi yandanda hergün düzenli olarak ovulasyon testini yap. ne zamanki ovulasyonda ikiside koyu olan çift çizgiyi görürsen 48 saat içerisinde yumurtlayacaksın demek.çift çizgiyi gördükten sonra 2-3 gün üst üste çalışın. bebiş için unutun yorgunluğunuzu bikaçgün. ama tabiki çalışırken sadece kendinizi bebeğe şartlayıpda zorla birlikte oluyomuşsunuz gibidüşünmeyin. popoya yastık ve ayakları yukarı tutmayı unutma o günlerde bak göreceksin gelecek meleğin :34::34:
ben öyle kavuştum miniğime allahım tamamına erdirirse.
rabbim gönlüne göre versin.

yok yaaa koskoca 30 günden 8 kez neki:)
yalnız bbu 8 kezde hafta sonları oluyo:) ee öle olunca ovulasyona gelip gelmemesi şansa kalıyor.. bu ay 13-14-16 da yaptık nsl oldu bende anlamadım:D ama yinede tutmadı:)
yalnız şükretmelisin derken eger sen daha az birlikte olduysan ve hamile kaldıysan ayrıca bi tebrik hakediyosun:)

hayır henüz hamile değilim beklemedeyim 2. ay denemelerde çok yeniyiz ama
buna rağmen stres faktörü erkekleri etkiliyor ve gerginlikler olabiliyor o yüzden emin ol 8 iyi:)))

canım sana bir tavsiyede bulunmak isterim haddim olmayarak. eczanelerde felan satılan ovulasyon testleri var hatta internette çok ucuz. onlardan al. adetin bittikten sonra mümkün olduğunca gün aşırı ilişki olsun.sonrasında hemen kalkma.hatta mümkünse bi süre belinin altına yastık koyup ayaklarını havada tutmaya çalış. bi yandanda hergün düzenli olarak ovulasyon testini yap. ne zamanki ovulasyonda ikiside koyu olan çift çizgiyi görürsen 48 saat içerisinde yumurtlayacaksın demek.çift çizgiyi gördükten sonra 2-3 gün üst üste çalışın. bebiş için unutun yorgunluğunuzu bikaçgün. ama tabiki çalışırken sadece kendinizi bebeğe şartlayıpda zorla birlikte oluyomuşsunuz gibidüşünmeyin. popoya yastık ve ayakları yukarı tutmayı unutma o günlerde bak göreceksin gelecek meleğin :34::34:
ben öyle kavuştum miniğime allahım tamamına erdirirse.
rabbim gönlüne göre versin.

ben aynılarını yapıyorum ama nasip olmayınca olmuyor işte

ya inş Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize:) normalde aklımda yoktu 8 aydır evliyim ikinci ayda korunmayı bıraktım etraftan arkadaşların bebişlerini görünce normalde iki yıl beklicektim :) 6 aydır krunmuyoz ama ne bilim olmadı hayırlısı sağlıkla inş :) teşekkür ederim:) :75:

6 ay çok azbi zaman canım sakın kafana takma.doktorlar bile 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra tedavi için araştırmaya başlıyor. dert etme gelecek bebişin :34:

iyiki erkenden bırakmıssın korunmayı keşke bende bıraksaymısım ama hemen hamile kalcagımı sanıyordum.. iş arıyordum işe girdim diyene kdr 1 sene geçtii..şimdide 3 aydır deniyorum olmuyor.. şuanda bi arkadaşım var 4 aylık evlii hemen bebek çalışmalarına başla hop diye hamile kalınmıyor dedim başının etini yedim oda başladı çalışmalara:) artık kimi görsem sölüyorummm korunmadan başlayın hemen hamile kalınmıyo diye:)

valla kızlar ben bazen 2 ayda adet oldugumu biliyorum
hıc bı zaman dusenlı olmadı
ovulasyon ne zaman onu bıle bılemıyordum nasıl bılcektımkii
birazcıcık olurunaa bırakmak lazım
cunkı ben gecen ay buna karar vermıstım
ve öyle yaptım

iyiki erkenden bırakmıssın korunmayı keşke bende bıraksaymısım ama hemen hamile kalcagımı sanıyordum.. iş arıyordum işe girdim diyene kdr 1 sene geçtii..şimdide 3 aydır deniyorum olmuyor.. şuanda bi arkadaşım var 4 aylık evlii hemen bebek çalışmalarına başla hop diye hamile kalınmıyor dedim başının etini yedim oda başladı çalışmalara:) artık kimi görsem sölüyorummm korunmadan başlayın hemen hamile kalınmıyo diye:)

banada dediler ama,ben ya hemen olursa diye korkmuştum:)ama insan hevesleniyor inş en kısa zamanda hepimizin olur.eşim şu 6 günde göbek çıktı diyor,sanki hamile gibi görünüyorum,bu ne şişliği anlamadım ama ..

banada dediler ama,ben ya hemen olursa diye korkmuştum:)ama insan hevesleniyor inş en kısa zamanda hepimizin olur.eşim şu 6 günde göbek çıktı diyor,sanki hamile gibi görünüyorum,bu ne şişliği anlamadım ama ..

aynen cnm bende inan 1 sene boyunca iki kez kondom yırtıldı ve ben ertesi günü hapı aldım düşünki hiç istemiyrodum:)adetim 3-4 gün gecikse hemen tesst yapıyodum hamileysem diye korkumdan.. ama işte bak şimdide az önce yaptıgım testi evirip çevirip bakıyorumm ..sanki çok çok azda silik çizgi var gibi ya sanırım ben öle görmek istiyorum:) akşam eşim gelsin onada göstercem benmi görmek istiyorum çok silik çizgi yoksa gerçektenmi var:)

hamiş olabilirsin sen canım. hamileliğin ilk zamanları acayip şişlik oluyor. gaz şişkinliği o. vücut bebeğe alışana kadar acayip şikinlik yapıyor. sonra iniyor o şişlik.

aynen cnm bende inan 1 sene boyunca iki kez kondom yırtıldı ve ben ertesi günü hapı aldım düşünki hiç istemiyrodum:)adetim 3-4 gün gecikse hemen tesst yapıyodum hamileysem diye korkumdan.. ama işte bak şimdide az önce yaptıgım testi evirip çevirip bakıyorumm ..sanki çok çok azda silik çizgi var gibi ya sanırım ben öle görmek istiyorum:) akşam eşim gelsin onada göstercem benmi görmek istiyorum çok silik çizgi yoksa gerçektenmi var:)

galiba sende hamişsiiinnnn :66::66: bende o çok çok silik çizgiyi görmüştüm inanamamıştım. sen yarın yada diğer gün tekrar yap. bat neydi ki?

tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun ..sağlıklıca al bebişini kucağına ..zaman geçmek bilmiyor kızlarrrr...haftaya pazartesi gibi belli olur eğer hamişsem değilsemde adetim yarın bugün gelir :(

galiba sende hamişsiiinnnn :66::66: bende o çok çok silik çizgiyi görmüştüm inanamamıştım. sen yarın yada diğer gün tekrar yap. bat neydi ki?

cnm ben dün test yaptımm başka markaydı neyse ilk yapınca çıkmadı 3 saat sonra baktımki garip bi çizgi var çok silik neyse bugun başka marka aldım testi yaptıgımda yine bşy yoktu.. yaırm saat sonra eşim gelmeden atayım dedimm.. bi baktım silik ama çok silik yanii yakından bakınca anlaşılıyor..han, dikatli bakmassan farketmessin.. neyseee şimdi bebe time diye gebelik testini arattım herkes benim gibi söylüyor yanıltıcı bi testmiş bidha almam sizde almayın kıslar:)

Back
X