- Konu Sahibi hicbirseymi
- #2.341
BENIMDE 24 EKIMDI
ama test yaptim psotiv cikti yuppiiiiiiiiiii
idrar testi mi yaptın canım erken değil mi ..:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENIMDE 24 EKIMDI
idrar testi mi yaptın canım erken değil mi ..:26:
ayyy canım benım yaa çok geçmişşş olsunnn( düşükten sonra ki ay hemen hamile kalınıyo diye duydum önümüzdeki ay tekrar olur inşallah. her şeyde bi hayır vardır..
evet resmen kan kokusu.korku filmi gibi kan yok kokusu var![]()
KIZLAR MERHABA
DÜN UZMAN TV DE KAN TESTİ NE ZAMAN YAPILMALI DİYE BİR VİDEO İZLEDİM ORADAKİ UZMAN KANTESTİNİN YAPILMAMASI GEREKTİĞİNİ O DÖNEMDE TEHLİKELİ OLDUĞUNU İDRAR TESTİ YAPMANIN DAHA İYİ OLCAGINDAN VS BAHSEDIYOR.
BENIM BAT 21 EYLÜL 19 EYLULDE OLABİlir SİZCE NE ZAMAN YAPMALIYIM İDRAR TESTİNİ?
RABBİM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH :26:
canım belli olmuyo ki idrarda bazen 3 4 gun oncesınden cıkıyo bazen de 1 hafta sonra bıle cıkmıyo.. erken yaptıgın testlerde varsa bıle silik çıkıyo...
arkadaşim adet sana gore ne zaman başliyacaksa sen 12 gun sonra kan testi en iyisi kafan daha iyi olur
kesin hamilelik için beklemek gerekiyor dediğin gibi ama zor bekleniyo.. :)
haklisiniz siz evliler dogru ben bekarim benim için sorun degil
ben hamilelik testinde negatifi almıştım ablamında hamile olduğunu sölemiştim ...yaaa ...dün düşük yaptııı ...çokkk üzüldüm yaa pooofffffffffffff ...
aynen.. çok isteyince beklemek daha zor.. bunu ben ve benım gibiler çok iyi bilirler canım.. herşeyin hayırlısı..
çok geçmiş olsun...allah bir daha nasip etsin tez zamanda
-------kızlarrrr maalesef hastalandım bu sabah...hayırlısı...üzgünüm ama yapacak bişi yok---------
tamamıyla adet belirtileri vardı zaten...çok da sürpriz olmadı ama insan acaba mı diyor dimi çok iyi bilirsiniz....
çok geçmiş olsun...allah bir daha nasip etsin tez zamanda
-------kızlarrrr maalesef hastalandım bu sabah...hayırlısı...üzgünüm ama yapacak bişi yok---------
tamamıyla adet belirtileri vardı zaten...çok da sürpriz olmadı ama insan acaba mı diyor dimi çok iyi bilirsiniz....
gözdem bebeğim nasılsın :)sağlık olsun canım hayırlısıyla bu ay olur innnşşşş
aynen.. çok isteyince beklemek daha zor.. bunu ben ve benım gibiler çok iyi bilirler canım.. herşeyin hayırlısı..
gözdem bebeğim nasılsın :)
dün hiçç lekelenmem olmadı kuzum bgnde yok çook şükürrrr inşşallah olmazda kuzum biraz karnım ağrıoo o kadar cannnımm :)
dün hiçç lekelenmem olmadı kuzum bgnde yok çook şükürrrr inşşallah olmazda kuzum biraz karnım ağrıoo o kadar cannnımm :)
o kadardan bişey olmazz :) çok sevindim canım benim hadi gözün aydın dınlenmeye devam et :)
BENIMDE 24 EKIMDI