- Konu Sahibi hicbirseymi
- #2.821
aynen canım çok zor beklemek inşallah hayırlı habeler veririm. :)
bu arada doğum günün kutlu olsun canımmmmmmmm :)
saol haytım:)
bekle cnm sabret sonunda güzl haberleri alıcksın inanıyorum beklediğine değicek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım çok zor beklemek inşallah hayırlı habeler veririm. :)
bu arada doğum günün kutlu olsun canımmmmmmmm :)
saol haytım:)
bekle cnm sabret sonunda güzl haberleri alıcksın inanıyorum beklediğine değicek :)
ay canım bilmiyorum zaten geçen gün sizde oflu hamile falan yazmışsınız o kadar tuhaf oldum ki anlatamam yaa :)
Bu arada kizlar ben 2 gün adet oldum bitti bu garip bu aykırı adetim. Hem 9 gün gecikti hemde 2 gün olup bitti bugun 3 gün cok hafif pembe leke halinde okdr nsl stres olduysam mafeettim bu ay regl duZenimi![]()
evet canım malesef 13 gün gecikmenin ardından oldum bitti bile :) üzülmüyorum artık nasılsa RABBİM zamanı gelince verecek bizlerede hayal kırıklığı umutsuzluk yaşamaktan yoruldum artık düşünmemeye karar verdim bakalım nekdr dayanabilicm düşünmeden. en azından belirsizlikten iyidir diyorum hiç olmamaktnsa olmayı tercih ederim adet olmasam bebişde olmaz yumrtlamam için adet olmam gerekiyo hyrlısı artık canım... Nasılsa zamanı gelince RABBİM gönderecek meleğimim :)
Sen nasılsın cnm napıyosun ??
Canımcım bende geçen ay karar vermiştim ama bu ay daha iyiyim, en azından çok fazla takmıyorum.
Ama eşimde çok istiyor bu ay, o nedenle umutlu bekleyiş devam ediyor.
Bu arada kizlar ben 2 gün adet oldum bitti bu garip bu aykırı adetim. Hem 9 gün gecikti hemde 2 gün olup bitti bugun 3 gün cok hafif pembe leke halinde okdr nsl stres olduysam mafeettim bu ay regl duZenimi![]()
Canım yoksa üstüe görmemi yaa, bi doktora görünsen?
Allah allah niye kimsecikler yok neredesiniz kuzucuklar hadi benim netim yok diye gelemiyorum sizler neyapıyorsunuz yoksa çalışmalar tam gaz devammı![]()
meow burdayım:)
klomen bitti bekliyorum mola:)
neyapıyosun cnmmm görüşemeyeli:)
klomen ne işe yarıyor tatlım:)ilaç konusunda bilgisizim:)
sabırla bekliyorum hayırlısını diliyorum ne yapayım:)
klomen yumurta geliştirmek için ilaç, kullanım sonrası dr. kontrolünde
gerekirse ardından çatlatma iğnesi yapılıyor şansı artırmak için yani
inş igneye gerek kalmadan haile kalırsın cnm bnm:)sabırla bekliyorum hayırlısını diliyorum ne yapayım:)
klomen yumurta geliştirmek için ilaç, kullanım sonrası dr. kontrolünde
gerekirse ardından çatlatma iğnesi yapılıyor şansı artırmak için yani
kızlar çok alakasız ama birşey sormak istiyorum
benim profil resmim görünmüyor mu ben göremiyorum
ayrıca özel mesaj yazıyorsunuz nicklerinizin altına onu ben yapamıyorum
yardımcı olurmusunuz
inş igneye gerek kalmadan haile kalırsın cnm bnm:)
cnm forumun en yukarısında sağda profilim , kontrol paneli,çıkış var..
işte oradan kontrol paneline tıkla ---------> ordan profil bilgileri var ona bas------>ordan profil resminden resim ekliyorsun alt tarafındada kişisel rütbe diye biyer var orayada yazı yazıyorsun görünmesini istedigin:)