Övünmenden bögggghhh geldi

Kendi ailesini övenleri ruh hali şöyledir , bizim aile sizinkinden üstün, sizde halen eksik mevcut
bu kabul etmeme ve adaptasyon sorunu yaşadığından meydana gelmektedir evlendiğin adam asla
ailen gibi olmayacaktır , gelininiz bunu kabul etmede direniyor , zamanla başka şekil alacaktır

Kendince bir önlem ezilmemek adına sorduk mu diyeceksin hönk diye kalacak belliki kompleksleri olan bir insan o konuşurken göz teması kurma dinleme bilemiyorum yengem yok nasıl davranmalı

O anlatırken dinlemiyormuş gibi yap başka şeylerle ilgilen en iyisi..beni takmıyor der vazgeçer

Aglayan.erkek seven.erkekmis :) ben.sevmiyorum erkegin aglamsini.dedim kac goz yapiyo seven.aglar diye benimki.seviyor diyo herhal

Bizi kabullenemeyebilir ailesi oldukca naif ve ayy kiyamam takiliyorlar bundan.ileri geliyor bizimkiler ayagina kadar terlik getirince oda :) ister istemez kendini ayri.havalara sokuyor :)
Ovunmek bana.gore.oldukca sacmala geliyor bozmakta istemiyorum galiba sabretcem

Bence yengenin fazla rahalığı, sana fazla batmış.

Rahat ol kasma kendini. O senin yengen kabulleneceksin abin eş olarak onu seçmiş o mutluysa yapacak bir şey yok.

Ayrıca genelimiz mobilden yazıyor. Alabildiğine yazarsan yazdıklarına dönüp bakmadan tabiki yanlış yazarsın bizide zora sokarsın. Ben yazdıklarımı 10 kere okuyorum hatalı olmasın yanlış anlaşılmasın diye, sende dikkat edersen sıkıntı olmaz.

Cook rahat evet birazdan.bi konu acicam anliycaksiniz zaten

Bazı insanlar yapı itibariyle yaptıklarını , ailelerini kocalarını çok abartarak ve çok iyi anlatırlar . Oha ya dersin dort dortluk hayat . Ama isin ic yuzu asla oyle degildir .Çevremde böyle insanlar var .
Bende hiç beceremem kendimi hunharca ovmeyi asalak gibi hissediyorum 'oyle oldu şöyle oldu ' diyorum susuyorum ya kabullenip takmayacaksin ya da mesafeli davranacaksin .

Mesafeli olamam su anda ancak bu rvkenijce olur sanirim

görümcelik yapma
abinle ewli sonuçta abin onu öyle sewmiş hçbşi yapma. hmm de geç fazla muhatap olma snde.

Korkuyom zaten beni yakalayacaklar diye
Senle aynı kaderi paylaşıyorum benim kardeşimin eşide aynı yenge :) kardeşim kaptan v birlikte gemiye falan cıktı kardeşime ülke ile ilgili bişi soruyorum hemen aylıyordu gemi ile bişi sorsam hemen cevap veriyordu bende bigün dayanamadım bozdum 3 senedir görüşmüyoruz :) ama kız sürekli beni takipte diğer yengeme beni soruyormuş sürekli bende yengemi tembihliyorum bilgi verme salla die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…