- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.341
- 823
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Kendi ailesini övenleri ruh hali şöyledir , bizim aile sizinkinden üstün, sizde halen eksik mevcut
bu kabul etmeme ve adaptasyon sorunu yaşadığından meydana gelmektedir evlendiğin adam asla
ailen gibi olmayacaktır , gelininiz bunu kabul etmede direniyor , zamanla başka şekil alacaktır
Kiskanma sen de
Bence yengenin fazla rahalığı, sana fazla batmış.
Rahat ol kasma kendini. O senin yengen kabulleneceksin abin eş olarak onu seçmiş o mutluysa yapacak bir şey yok.
Ayrıca genelimiz mobilden yazıyor. Alabildiğine yazarsan yazdıklarına dönüp bakmadan tabiki yanlış yazarsın bizide zora sokarsın. Ben yazdıklarımı 10 kere okuyorum hatalı olmasın yanlış anlaşılmasın diye, sende dikkat edersen sıkıntı olmaz.
Cook rahat evet birazdan.bi konu acicam anliycaksiniz zaten
Bazı insanlar yapı itibariyle yaptıklarını , ailelerini kocalarını çok abartarak ve çok iyi anlatırlar . Oha ya dersin dort dortluk hayat . Ama isin ic yuzu asla oyle degildir .Çevremde böyle insanlar var .
Bende hiç beceremem kendimi hunharca ovmeyi asalak gibi hissediyorum 'oyle oldu şöyle oldu ' diyorum susuyorumya kabullenip takmayacaksin ya da mesafeli davranacaksin .
sende kendini ov o baslamadan yap hatta susma hic sen ona eziyet et o sana edicegine:)
uydur birseyler ama kaptırma kendini bu sefer gelin konu acıyormus gorumcem kendini cok ovuyor diye:)))Neyimi ovuyum ay :)
Bunye alisik degil tepki.veriyo
uydur birseyler ama kaptırma kendini bu sefer gelin konu acıyormus gorumcem kendini cok ovuyor diye:)))
Senle aynı kaderi paylaşıyorum benim kardeşimin eşide aynı yenge :) kardeşim kaptan v birlikte gemiye falan cıktı kardeşime ülke ile ilgili bişi soruyorum hemen aylıyordu gemi ile bişi sorsam hemen cevap veriyordu bende bigün dayanamadım bozdum 3 senedir görüşmüyoruz :) ama kız sürekli beni takipte diğer yengeme beni soruyormuş sürekli bende yengemi tembihliyorum bilgi verme salla dieKorkuyom zaten beni yakalayacaklar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?