bende onu anladım da halam çok ısrar edıyor o yüzden aradım yazdımAkrabalık ilişkilerini çok da ciddiye almamak lazım.
Hele ki sizinle görüşmek istemiyorsa.
halana ne dersin peki halam darlıyor benı deGayet açık gorusmek istemiyor. istese işi dahi varsa ertelenebilir bi hafta da Size söz versin başkalarına kuzenime sözüm var desin. Ben olsam umrumda bile olmaz her ne kadar akrabam da olsa
Arama bir daha belli ki görüşmek istemiyor.. Halan önce kendi kızına söylesin " nasıl Akrabasınız" diye ..
aynen senin kv gibi davranıyor halam bir de çok alıngan kırılmasını da istemiyorum e yaşı da var haliyle ama görüşmediğimizde beni suçluyorsana ne de kibarca
biz iki yetişkiniz ne zaman görüşmek istersek ayarlarız de
o sana çık git derse hala unuttun galiba senin kızın olan X ona diyeceksin çık kuzenine git arada diye
örneğin kv dem sürekli eşime der abine git, görüşün, şunu yapın bunu yapın, arayın vs vs
abiye demiyor, ev aldık, iş kurduk, çocuğumuz ameliyat oldu vs vs gelmediler aramadılar sormadılar
kv hala o özünde iyi birisi sen onu ara sor diyor
muhtemelen halanız da esasen kendi kızının sizinle görüşmediğini bildiği için sizi darlıyor
çok görüşmek istediğim için aramadım halam illa görüşün gidin geln diye tutturduğu için aradım
aynen senin kv gibi davranıyor halam bir de çok alıngan kırılmasını da istemiyorum e yaşı da var haliyle ama görüşmediğimizde beni suçluyor
bence sizinle görüşmek istemiyor gibi aramayın derim bir daha kaybeden kendisi olsun o güzel kafanızı yormayın derim benceMerhaba arkadaşlar ,
Benimki dert değil ama kafama takılan bir konu var ve nasıl davranacağımı bilemedim. Sorun şu benim halamın kızı var ben yaslarında iki yıl önce İstanbul'a tayini çıktı ev tuttu bize çok yakın bir yerde oturuyor ama bu zamana kadar sadece 3/4 kere buluştuk diyebilirim . kendisi beni evine hiç davet etmedi ben çağırdığımda da hep işi Olfuğunu söyledi. Mesela gecen ay hafta sonu misafirim gelecek hafta içi çalışıyorum yoğunum dedi sonraki hafta yine söyledim il dışına çıkacağım dedi baska bir hafta sonu Düğüne gideceğim dedi başla bir hafta sonu çalışacağım dedi başka bir hafta sonu arkadaşıma sözüm var dedi ben 2 aydır falan hemen hemen her hafta sonu sordum görüşelim diye ama hep bunları söyledi en son iftar yapalım dedim Maaşımı alamadım dedi bana gel bizde yapalım dedim işim var dedi bu sefer de neyse gecen de beni halam aradı o da diyor ki kızım kuzeninle niye hiç görüşmüyorsunuz akrabalık böyle mi olur davet mi bekliyorsun gitsene gitmemen görüşmemen çok ayıp bunları saydı bende halacım her aradığımda işim var dedi dedim bu sefer de sende 2-3 hafta önceden ara demez mi. Bşy de demek istemedim ama sinir oldum sizce nasıl davranmalıyım ?
Bi daha arama sende..Merhaba arkadaşlar ,
Benimki dert değil ama kafama takılan bir konu var ve nasıl davranacağımı bilemedim. Sorun şu benim halamın kızı var ben yaslarında iki yıl önce İstanbul'a tayini çıktı ev tuttu bize çok yakın bir yerde oturuyor ama bu zamana kadar sadece 3/4 kere buluştuk diyebilirim . kendisi beni evine hiç davet etmedi ben çağırdığımda da hep işi Olfuğunu söyledi. Mesela gecen ay hafta sonu misafirim gelecek hafta içi çalışıyorum yoğunum dedi sonraki hafta yine söyledim il dışına çıkacağım dedi baska bir hafta sonu Düğüne gideceğim dedi başla bir hafta sonu çalışacağım dedi başka bir hafta sonu arkadaşıma sözüm var dedi ben 2 aydır falan hemen hemen her hafta sonu sordum görüşelim diye ama hep bunları söyledi en son iftar yapalım dedim Maaşımı alamadım dedi bana gel bizde yapalım dedim işim var dedi bu sefer de neyse gecen de beni halam aradı o da diyor ki kızım kuzeninle niye hiç görüşmüyorsunuz akrabalık böyle mi olur davet mi bekliyorsun gitsene gitmemen görüşmemen çok ayıp bunları saydı bende halacım her aradığımda işim var dedi dedim bu sefer de sende 2-3 hafta önceden ara demez mi. Bşy de demek istemedim ama sinir oldum sizce nasıl davranmalıyım ?
Hicbisey demene gerek yok, koskoca kadın oturup düşünsün bir zahmet... Bencillikten başka bişey değil ... Kendi kızına da diyor mu acaba aynilarını ? Hiç sanmıyorum ...halama ne desem pekı kırmadan dökmeden çünkü beni suçluyor
Halacigim allah sana akil fikir versin,kim kimden bir kiytirik cay kahve icin 3 hafta oncesinden randevu aliyor, gorusmek isteyen her turlu firsat yaratirdi,iftara parasi olmayan cay icelim derdi, arkadasina sozu olan donuste yarim saat ugrardi, gezmeye giden hadi sen de gel derdi, illa ki de derdi yapardi bir seyler kusura bakmayin benden gecti, de.halama ne dıyeyım?
peki halama ne diyeyim kırmadan
görüşmek istemediğinin daha açık nasıl belli edebilirdi ki?Merhaba arkadaşlar ,
evet kesinlikle cevabın bu olmalıolanı..
ben aradım iki ay görüşmek istiyorsa o arasın bundan sonra deyin..
Merhaba arkadaşlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?