Ben dogudumda babam yanimda degildi, ben Almanyada dogdum, babamda vize sorunlari yüzünden ben iki yasindayken gelmis almanyaya. Havaalaninda babami almaya giderken "bak baban orda!" dediklerinde, iki yasinda olsam bile senin kollarina kosmusum baba! Hatta senin özleminle kosarken, düsmüs, cenemi vurmusum, yeri halen belli yüzümde.
Sen geldin baba, ve seninle beraber kardeslerimde geldi, önce 1, 2, 3, 4. Erkek cocuk icin, durumumuz yokken dört cocuk daha yaptiniz. Ama hicbirimizi sevemedin, erkek kardesimi bile. Ben daha cok kücükken, okadar ilgisiz kalmisimki, hasta rolü oynadim. Güya sesim kisilmisti ve konusamiyordum. Tabiki beceremedim ve arada bir konusurken sesim cikti istemeyerek. Sen bana kizmistin baba, alay etmistin. Ben o gün cok aglamistim biliyormusun.
Sonra sen is kazasi gecirdin ve artik calisamiyordun. Sonunda sizde hemen hemen her ALMANCI TÜRKÜ gibi bir dükkan actiniz. Ben 1o yasindaydim. 10 yasinda 4 cocugum olmustu. Ben kardeslerimin annesi olmustum. Onlari ben giydirdim, ben yedirdim, ben uyuttum. Ben okuttum, ben kizdim, ben güldürdüm. Siz elimize 10 mark verirdiniz günlük, ve onunla karnimizi doyurmak zorunda kalirdik. Giderdik bakkala cikolata, cips, seker, pasta. Ohhhhhhh! Yillarca bunlarla beslendik. Her cocugun hayali degilmi baba. Senin gözünü artik para bürümüstü, annemde calismaktan yorgun, hasta ve bitkin, gözü hic kimseyi görmüyordu. Biliyormusun baba, ben birgün kardeslerimi oyun parkina götürdüm, orda bir alman bana sunu dedi "hangi ara 4 cocuk yaptiniz...". Nekadar yasli duruyordum acaba, nekadar bitkin, bikmis. Komik olan henüz 14 yasindaydim. Zaten o yaslardada artik bende disari cikmak istiyordum, arkadaslarla eglenmek, gezmek istiyordum. Ama benim 4 cocugum vardi... Hem sen cok namuslu bir insansinya baba, böyle seylere asla izin vermezdin. Ne icin? Sadece beni korumak icin degilmi baba? Paran gidecekmis, millet konusacakmis bunlarin önemi yoktiki senin icin. Sen sadece beni koruma amacli, bir gün zar zor izin alarak sinemaya gittigimde, evde bana orospu demistin degilmi babacim. Hani beni cok seviyordunya, onun icin üstüme yürüdün. Belkide öldürmek istedin, ama ozamanda cocuklarina bakici aramak, evine temizlikci, ve birde üstüne asci aramak gerekecekti. Vah babam vah, bosver ben yasayim, bunlari senin icin yapmazmiyim hic.
Ben zaten hep senin icin yasadim babam. Yeterki sen memnun ol diye, sen beni sev diye. Birkerede olsu AFFERIN KIZIM de diye. Ama hic memnun birakamadim seni.
Hayalim vardiya baba: POLIS OLMAK! HEMDE TÜRK POLISI! Izin vermedin. Kesin beni korumak icin degilmi babacim. Olurya, kimsenin aklina kötü seyler gelmesin, babam hic parayi düsünmediki. Sadece beni korumak istedi.
Ha, sonra evlenmek istedim. 18 yasinda. Niyemi? Hem sevdim, hemde seni memnun etmek icin babam. Cünkü ben diger ALMANCI KIZLAR gibi olmayacaktim. Alman sevgilileri olan, disko, barlarda geceleyen, babalarinin yüzünü önüne egenlerden olmayacaktim. Sen beni cok seviyordunya, ben seni daha cok seviyordum babam. Sevdigim icin.
Ama bununlada memnun kalmadin. Kocam, ahhhh, canim kocam. Neler cektin babamin elinden. O seni maalesef hic sevemedi. Ama yalnis anlama canim benim, o sadece beni korumak icindi. Hani ben kiziyimya onun icin öyle davrandi sana. Oysa bilseydiki, senin gibi biri ile evlendigim icin okadar sansliyimki.
Sakin ha hic kimse düsünmesinki, babam sadece hayatimi mahvetmek icin yapti bunlari!!! Sakin!!! Babam beni cok seviyor. Ama ben sana layik bir evlat olamadim baba! Cünkü ben artik seni sevemiyorum. Benim sucum baba, benim!!! Ben sana herzamanki gibi layik olamadim.
Affet.