Öyle aptalım ki...

Shoryuken

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
1.473
3.699
83
Bugün bi avm'de kızıma toka almak için bijuteriye girdim. Küçük ve kalabalık bi dükkan. Babası kapıda bekliyor. Ayak altında kalmasın diye "Hadi sen babanın yanında git" dedim. Baktım gidiyor döndüm arkamı. 3 dk falan oyalandım, ödeme yaptım çıktım. Eşim karşıdan çıktı 'çocuk nerde' dedim. 'Senin yanında değil mi' dedi. Ben arkamı dönerken babası kapının önündeydi ama ben döndüğüm an eşim de karşı mağazaya girdi demek ki.. Bütün vücudum karıncalandı. Sağa sola kızımın adıyla bağıra çağıra koşturdum. Şuan anlatırken bile çenem kasılıyor. 1 sn de insanın aklına zibilyon ihtimal gelirmiş bunu bugün öğrendim.. Ayrıldık, babası bi yana ben bi yana.. Beni gören bi grup kadın 'çocuğunuzu mu arıyorsunuz' dedi. Güvenliğe bırakmışlar. Gittim baktım bi tabureye oturtmuşlar, güvenlik görevlisi kadın adını soruyor. Elim ayağım boşaldı, gittim aldım sarıldım kızıma. Kadın kızımı bıraktı beni teselli etti, öyle mahvoldum

Nasıl dayanıyorlar böyle acılara.. Belki 2 dk bile sürmedi bulmamız ama benim ömrümden ömür gitti, hala etkisinden kurtulamıyorum. Öyle aptalım ki.. Nasıl kaybettim kızımı bi anda.. Ya kötü niyetli birileri bulsaydı onu Zaten bu konular psikolojimi alt üst ediyor haberlerde neler duyuyoruz. Üstüne böyle bişey yaşamak tuz biber oldu. Biliyorum avm de böyle olaylar sık sık oluyor, anonslarda duyuyoruz. Belki abartıyorum da kimine göre ama insanın başına gelince başka oluyormuş. Allah kimseye yaşatmasın. Çok kötüyüm yaa paylaşmak istedim..

Son düzenleme:
Çok şükür kızınıza bir şey olmadan bulmuşsunuz ne kadar panik yaratan bir olay biliyorum
Benim de kızım avm nin wc den ben elimi yıkayana kadar çıkıp babasının yanına koşmuştu bir dakikalık vakit bile geçmedi ama dışarı koşup kızımı babasıyla görünce neler hissettiğimi , oturup orda nasıl ağladığımı anlatamam size.
Rabbim yavrularımızı korusun

Çok haklisin..hissettiklerin normal bende evde bi an odada görmedim bebegimi daha fazlasini yasadim meger banyoya gitmiş..artik düsünmeyin cok sükur hemen bulmuşsunuz..

Geçmiş olsun, evet şu zamanda ekstra dikkat etmek gerekiyor. Boş bulunmuşsunuz ama şükür ki kötü sonuçlanmamış. Bundan sonra çok daha dikkat edersiniz, Allah acısını göstermesin evladınızın

O an gerçekten herşey 1 2 saniye içinde oluyor. Ama yine de içim içimi yiyor, nasıl böyle dikkatsizce davranabildim bilmiyorum. Halbuki çok paranoyağım bu konularda. Bi an gözümü ayırmam..

Biz de annemle avmde iken bi mağazaya girdik,ayrı ayrı çıktık
Kardeşimi ben annem de sandım annem de bende sanmış
Bide benim kardeşim otizmli,yani maksimum 30 saniye sürmüştür ama bacaklarım korkudan kesildi,ne düşünmüştür ne kadar korkmuştur diye içim çıktı keza annem titriyordu.
Anlıyorum o yüzden sizi,içinizi ferah tutun

Çok geçmiş olsun. Kızını okula gönderip parçalanmış halde bulan anneler? Sabah gönderip yakılmış halde bulan analar? Çok üzgünüm. Keşke dünya yeniden düzenlense.

Çok geçmiş olsun evet kötü olaylar izliyoruz duyuyoruz ama her insan bu denli kötü değil çok şükür ki bakın kızınız sapasağlam yanınızda hangimizin böyle bir anısı yok ki pazarda kaybolmadınız mı hiç:) çocuk bu olur böyle şeyler evet siz annesiniz ama neticede etten kemikten bir insan olduğunuzu unutmayın boş bulunursunuz dalarsınız yada o an telefon çalar bir soru sorar yani gözünüzü dahi kırpmadan çocuğunuzu gözlemlemeniz mümkün değil kendinizi suçlamayı bırakın olan olmuş aferin kızınıza ki güvenliğe gitmeyi başarmış bakın zaten akıllı bir çocuk yetiştirmişsiniz gerisi takdiri ilahi kendinize bu kadar sorumluluk yüklemeyin

Gerçekten öyle oluyormuş. Dizlerimi kontrol de tutmakta zorladım inanın. İlk defa böyle bişey yaşıyorum.. Allah kimseye yaşatmasın. Daha kötüsünü yaşayanlara da çokca sabır versin. Size de çok geçmiş olsun.. Sağolun..

Çok sağolsn haklısınız bi an boşluğumuza denk geldi. Ama genel olarakta bu olaylardan çok etkileniyorum, hatta haberlerde duyunca annelere babalara sitem ederim "nasıl koruyamazlar" diye. Büyük konuşmamak gerekiyormuş.

Çok geçmiş olsun. Kızını okula gönderip parçalanmış halde bulan anneler? Sabah gönderip yakılmış halde bulan analar? Çok üzgünüm. Keşke dünya yeniden düzenlense.
İşte o 2 sn içinde bunların hepsi zihnime hucum etti resmen.. Neler geçmedi ki aklımdan !! Nasıl dayanılır bunlara Allah sabır versin..

Marketin içinde en fazla 10 saniye görüş açımdan kayboldu. Saatlerce geçmedi o kalp çarpıntım. Allah kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin

Çok haklisin..hissettiklerin normal bende evde bi an odada görmedim bebegimi daha fazlasini yasadim meger banyoya gitmiş..artik düsünmeyin cok sükur hemen bulmuşsunuz..

Çok sağolun.. Evde bile olsa insanın aklına bir süre şey geliyor değil mi..

Çok teşekkür ederim. Amin cümlemize..

Geçmiş olsun.Mis kokulunuz kucağınızda.Rabbim daha yaşatmasın.Unutmaya çalışın.

Amin inşallah.. Zaten eve gelene kadar bi an elini bırakamadık, bundan sonra da bırakmam. Bize çok büyük ders oldu bu..

bır musıbet bın nadıhattan ıyımıs, Allah bagıslasın.

Avm gibi kalabalık yerlerde çocuğu 2 dakikalığına gözden kaçırmak çok büyük bir süre aslında. Saniyeler içinde çocuklar yok oluyor. Kızımı ben kendime zincirleyerek gezdirmek istiyorum o yüzden. Allah daha büyük sorunlar yaşatmadan kavuşturmuş sizi. Bir musibet bin nasihattan yeğedir demişler. Aman dikkat edin.

ne abartması ..avm yı yıkmıstım...bunun abartmasımı olur...avmde olsa baska yerde olsa babasının yanında olduguna emın olmalıydınız...kım ne derse desin ben cocuk konusunda paronayak biriyim...oglumu uzak yol cok giderdim...ılkokul cocugu olmasına ragmen yolda kendim tuvalete gırsem kapının onunde bile koymazdım...yanı onuda yanı basımda alırdım...ısteyen kınasın...hıc su erkek tuvalet kısmına git demedım..ıcerde sapık olmuyacgı ne malum...cocuk bu.

Bir de biz çok göç alan bi şehirdeyiz. Şimdi milliyetçilik yapıyor gibi olmayayım ama burada çok fazla mülteci var. E hepimiz biliyoruz ki hepsi bir olmasa da suç işleme potansiyeli yüksek olan bi kesim var. Aklıma milyon tane şey geldi. 2 dk biz aradık, 3 dk falan da ben oyalanmışımdır. O 5 dk da neler olmaz ki

Eşimle bazen mübalağa ederiz 'biz bunu nasıl okula göndercez, ben sınıfım camına yapışıp beklicem heralde' diye.. İnanın düşünmüyor da değilim. Servisi ayrı dert, okulu, öğretmeni ayrı dert benim için. Böyle çocuğu kavanozda yaşatıp pasif, paranoyak bi kişiliğe sahip olmasına sebep olmayı da hiç istemem ama arayı nasıl bulacağımı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…